altijd fijn advies.
Hartelijk bedankt voor je review! Dat is fijn om te horen!
Goede kwaliteit, snelle service
Super! Hartelijk bedankt!
De aanleiding om met U contact te maken was dat ik vanwege een corona besmetting last kreeg van woord-vinding, in middels bekend in de medische wereld. U adviseerde een behoorlijk aantal verschillende kruiden te nemen. Ik schrok hier van, kon bijna niet geloven dat dat nodig was. Ik vroeg me af, waar haalt Vitakruid die wetenschap vandaan, terwijl de klacht slecht amper bekend is, laat staan dat duidelijk is hoe deze te behandelen. Overigens heb ik respect voor de wijze waarop uw medewerker (ster) mij te woord heeft gestaan. Conclusie: geef meer uitleg mbt de klacht, voorvoor je ‘diverse’ kruiden ‘voorschrijft’ , zodat ik kan begrijpen dat het gewenst of noodzakelijk is die kruiden te willen gebruik.
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw review. We kunnen deze beoordeling helaas niet plaatsen, aangezien wij geen adviezen verstrekken omtrent COVID-19 of Corona. Wij zijn namelijk geen artsen zijn en schrijven geen geneesmiddelen voor. We horen graag hoe deze beoordeling precies tot stand gekomen is, zodat we kunnen nagaan waar het misverstand wellicht zit. Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Goede producten en netjes geleverd zoals afgesproken. Top service!
Wat fijn om te horen! Hartelijk bedankt!
Al jaren koop ik mijn supplementen bij Vitakruid. Ik weet dat het pure producten zijn, geen toevoegingen oid. Snelle service en zelfs toen mijn betaling bleef hangen, werden de producten als nog gewoon verstuurd en ontving ik een betaalverzoek nadat de producten waren geleverd. Vind ik een fijn stukje vertrouwen!
Hier worden we blij van! Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling!
Zit in quarantaine. PostNL weigerde al 3 dagen pertinent mijn bestelling naar boven te brengen, 2-hoog, lift aanwezig. Ondanks mijn klachten telefonisch aan postnl door te hebben gegeven, kreeg ik geen gehoor voor mijn verhaal en geen voet aan de grond. Heb contact gezocht met Vitakruid en vonden dit absoluut niet acceptabel en de dame in kwestie is er gelijk achteraan gegaan. Zij heeft meerdere opties aangeboden om alsnog mijn pakket te leveren, dat deed mijn geloof in en welwillendheid in de mens weer doen groeien. Ik heb inmiddels mijn pakket en ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Nogmaals, super veel dank!!!
Beste Meta, Dank je wel voor het delen van deze ervaring met ons! Wij zijn superblij dat het pakket inmiddels bij je is afgeleverd. Superfijn! Team Vitakruid
Webinar leek me heel interessant, was niet in de gelegenheid deze live te volgen. Daarom de replay gestart, na 20 min kwam het geluid met horten en stoten. Van alles geprobeerd, herstart diverse keren, andere devices opgestart - niets hielp. Helaas was het niet te doen om deze goed te kunnen volgen, ben er dus mee gestopt. Een dag later opnieuw geprobeerd en ik kon de gehele webinar zonder haperen volgen. Wat de oorzaak van de storing was blijft onduidelijk. Het was een informatieve webinar, goed gepresenteerd.
Dag Irene, Bedankt voor je review. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! We hadden vorige week reeds telefonisch en mailcontact hierover om een oplossing aan te bieden. Na het herstellen van deze opname was het probleem verholpen. We doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen! Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt ;) Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Original review
Ik had mijn lijst met aangeschafte supplementen doorgegeven en werd heel goed geholpen wanneer deze te slikken. Ook welke aan te schaffen.
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Al diverse keren supplementen bij Vitakruid gekocht en ben zeer tevreden. Goede en snelle afhandeling en verzending.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! Super zeg!
Merci. Ik ben blij en zeer tevreden.
Jij blij, wij blij! Bedankt!!
Vakkundig en luisterend oor, goed advies, zeer duidelijke uitleg
Fijn te horen, Elise! Dank je wel voor je mooie beoordeling!
Gewoon goed
Duidelijk! Dank je wel voor je beoordeling :)
snelle levering en makkelijk te bestellen goede duidelijke site
Fijn te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Over de producten kan ik nog niks zeggen omdat ik deze pas 4 dagen gebruik, maar ik ben zooooo goed geholpen door Patrica. Zij gaf mij snel, passend en menselijk advies. Ik vertrouwde haar meteen door haar vriendelijke benadering en het meteen begrijpen van mijn problemen! Als de producten net zo goed zijn als Patrica, ben ik een nieuwe vaste klant ;-).
Superfijn te horen, Beau! We gaan dit doorgeven aan Patricia! Natuurlijk hopen wij je in de toekomst van nog meer goede adviezen te voorzien :) Team Vitakruid
Uitstekend en goed
Dank je wel voor je beoordeling!
In één woord geweldig .....uitstekende producten snelle reactie als je iets wil weten en snelle levering prima service.
Bedankt voor je feedback, André! Vervelend dat wij je ons antwoord niet binnen 48 uur hebt ontvangen. Wegens succes van ons Advies-op-Maat formulier is de wachttijd ietsje opgelopen. Wij hebben inmiddels je vraag beantwoord. Heb je verder nog vragen, dan horen wij dat natuurlijk graag! Team Vitakruid
Original review
Eerlijk gezegd Ik kan er nog niet veel.van zeggen ik ben pas klant, maar ik het wel jammer dat je geen antwoord krijgt als je vraag stelt.
Nadat ik informatie vroeg wat ik het beste kon innemen na een knieoperatie met nadien de nodige pijnklachten, kreeg ik een heel uitgebreid persoonlijk advies van Lisa over supplementen en daarnaast over voeding. Het advies ga ik zeker opvolgen
Wat leuk om te horen dit! Daar worden we blij van :) Hartelijk dank voor je beoordeling! Succes!
Ik heb verschillende producten van Vitakruid. De capsules zijn goed in te nemen. Kwaliteit en advies is op hoog niveau. Prijs/kwaliteit goed.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Dat is fijn!
Na mijn vraag direct een keurige uitleg en oplossing!
Goed om te horen! Bedankt voor je review!
Mijn artikel 60629 psyllium en glucomannan is praktisch niet oplosbaar. Wordt al 1 klont in t glas .dus moeilijk op te drinken .ook in de yoghurt is een en al klont ..niet erg tevreden. Is er ook n ander product voor dit. Mvrgr Ivonne
Beste Ivonne, Hartelijk dank voor je beoordeling. Jammer om te horen dat het product niet naar verwachting uitpakt. Inmiddels hebben we even persoonlijk contact opgenomen en enkele mogelijkheden besproken om dit op te lossen. Psyllium en glucomannan zijn natuurlijke vezels die in combinatie met water gaan opzwellen. Om die reden geven wij op de productpagina de tip mee om het direct op te drinken. Een andere oplossing die we besproken hebben, is om het in de yoghurt te doen en fruit toe te voegen. Neem gerust nogmaals contact met ons op als je vragen hebt! Met gezonde groet, Adviesteam Vitakruid
Ik kan de vitamines nog niet beoordelen want ik moet er nog aan beginnen maar ben enthousiast gemaakt door Ismee Kok!
Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering! Laat het gerust even weten wat je van het product vindt, over enkele maanden ;)
Ik heb nu voor de tweede keer besteld en ben erg tevreden. Bestelling was snel geleverd.
Super zeg, bedankt voor je beoordeling!
Had hetzelfde product al eerder besteld en was zeer tevreden. Dit keer precies hetzelfde: goede afwikkeling van de bestelling en op tijd geleverd. UItstekende service!
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je beoordeling!
De disbalans lijkt hersteld en mijn cyclus is na een hele lange tijd eindelijk weer op gang gekomen. Ik slik dit pas 2 maanden maar ik ben nu al blij verast!
Wat ontzettend fijn om te horen! We zijn blij voor je. Hartelijk dank voor je mooie review!
Original review
De hormonale disbalans lijkt hersteld en mijn cyclus is na een hele lange tijd eindelijk weer op gang gekomen. Ik slik dit pas 2 maanden maar ik ben nu al blij verast!
Op mijn vraag welke supplementen ik het best kan inzetten bij hooikoorts heb ik een goed en uitgebreid advies gekregen van Vitakr
Super om te horen! Hartelijk dank voor je beoordeling!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ