Snelle levering van goede supplementen

Fijn dat Vitakruid niet-zure vitamine C poeder verkoopt! Snel geleverd en de prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde!

Fijne supplementen!

Ik neem verschillende supplementen en ze zijn allemaal goed te verdragen. De levering is altijd correct snel.

Uitmuntende productie voor stof-behoud

Deze vitaminen en mineralen nemen goed op in het lichaam. Dit kan ik met zekerheid zeggen iniedergeval over de b12. Lucovitaal (ook b12 Methylcobalamine) niet. Heb familie ook gelijk aangeraden bij jullie te bestellen. Bedankt vitakruid ! ❤️ Op naar een gezonder en dus gelukkiger leven!

Duidelijke info goede producten

Veel duidelijke informatie, goede producten, snelle levering

Wonder middel !

Ik gebruik sinds 16 oktober De FEMME , MULTIVITAMINE VROUW & ASHWAGANDA Omdat ik echt ontzettend strugelde met mijn hormonen vooral rond mijn menstruatie Ik slik ze nu alle 3 sinds 16 oktober En echt een wereld van verschil Ik ben echt super blij !

Top: snelle levering, fijn advies. Goede producten!

Altijd hele snelle levering en via de chat super snel advies over de producten. Producten werken naar behoren! Tevreden!!

Blij mee

Vitamine D + k2 besteld voor de komende herfst en winter

Helaas ontevreden vanwege gluten in supplement

Ik heb de lever detox besteld dat bestaat uit 3 afzonderlijke producten. Ik verwacht geen gluten in supplementen, dat heb ik in ieder geval niet eerder meegemaakt, en in supergreens zou ik dat ook niet verwachten. Ik ben normaliter wel van het goed lezen van etiketten en heb ook doorgeklikt naar de afzonderlijke producten maar ik ben eigenlijk gestopt na het bekijken van de tabel, waar de gluten niet in vermeld staan en wel de ingrediënten waar ik op hoopte. Dus nu baal ik. Direct klachten van de gluten en een hoop geld weggegooid. Op de pagina van de Lever Detox Bundel staat ook geen waarschuwing over gluten beschreven. Dit vind ik niet passend voor zo’n bedrijf.

Goed advies

De tests, de blogs geven een duidelijk inzicht in de behoeften van essentiële aminozuren of ongekende vitamines en mineralen. Het geeft een bredere kennis om je eigen noden te leren kennen en zo in te spelen op je bloedresultaten. Zeer tevreden over de service!

Hele goede vitamines en snelle levering

Ik vertrouw alleen vitakruid als ik vitamines slik. Ik neem de multi vrouw 50+ en magnesium en vit d. Geen 10 omdat ik de prijs erg duur vind.

Hoge kwaliteit supplementen

Blij met passend advies en snel geleverde top producten, voordelen zijn na 'n week al voelbaar

Duidelijk en Snel

Pure inhoud, transparante omschrijving op website en etiket én supersnelle levering. Suplementen Magnesium en Visolie (na advies van overgangsconsulent) hebben mij enorm geholpen mijn sportieve en actieve leven weer terug te pakken.

Super producten!

Altijd goede service, snelle levering en natuurlijk hele fijne producten! Sinds het gebruik voel ik mij veel fitter en energieker!

Super supplementen

Zeker de magnesium kunnen we niet meer zonder

Sinds gebruik slaap ik eerder in

Sinds 1,5wk begonnen met dagelijkse vitamines Sport vrouw dag/ nacht en extra magnesium. Ik merk dat ik veel eerder in slaap kom en niet meer uren wakker lig. Tot zover, ben ik al erg tevreden!

Geweldig, ik wil niet meer zonder.

Sinds het gebruik van de multi supplement voel ik me een stuk energieker. Ook magnesium complex heb ik altijd op voorraad! Echt een heel fijn product. Ook bij menstruatie krampen helpt magnesium super goed veel beter dan een synthetische paracetamol.Sterker nog sinds het gebruik van magnesium complex nooit meer een paracetamol aangeraakt.

Top producten

Ik heb enorm veel aan de supplementen van vitakruid. Vooral tegen de overgang en me weer energiek voelen. In geen jaren heb ik me zo gevoeld zoals nu. Ook blij met het spaarsysteem en de verschillende tests die je kan doen.

Super fijn!

Fijne supplementen in handige verpakking!

Fijne producten!

Ik ben zelf altijd redelijk sceptisch over dit soort “wondermiddeltjes” , maar ik begon op gegeven moment echt verschillen te merken. Ik voel mij fitter en lekkerder in mijn vel.

verschikkelijk smaak

Ik heb voor mijn kinderen (allemaal onder de 3jaar) kinder vitamine dag & nqcht gekocht. Het smaaken zijn verschikkelijk ! Mijn kinderen kan heel makkelijk proeven uit pap of joghurt. Ze willen echt niet drinken. Echt zonde voor zo veel geld !

Fijne vitamine en supplementen

Fijne vitamine en supplementen. Snelle levering en goede klantenservice.

Super service & producten

Ik bestel al jaren bij Vitakruid en blijf trouwe klant omdat ik altijd tevreden ben. De hulp die ze je bieden als je advies nodig hebt, de fijne website, het sparen van korting, de snelle verzending. Alles top.

Fijne en goede producten en snelle levering

Fijne en goede producten en snelle levering...gebruik het al jaren.

Fijn basisadvies + aanvullende informatie

Wat ik fijn vind is dat je op de site al door het beantwoorden van een aantal vragen een heel fijn basisadvies krijgt, met daarna extra aanvullende informatie van de producten en resultaten. Een extra pluspunt: bij het bestellen het advies over wanneer je de supplementen het best kan innemen, een korte, slimme reminder. Erg prettig. Daarnaast, vind ik de producten kwalitatief erg goed. Meer dan tevreden!

Snelle levering en duidelijke informatie op de site

Snelle levering en duidelijke informatie op de site, erg tevreden met de verschillende producten die ik gebruik!

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ