Op de website kan je uitgebreide uitleg vinden bij alle producten, en de uitgebreide adviezen erbij zijn ook heel handig. En als je er niet uitkomt, kan je bij de advieschat terecht. Super!
Graag gedaan, Amber! Bedankt voor je mooie review!
Bij vragen rondom supplement gebruik en gezondheidsklachten volgt er een professioneel en deskundig antwoord
Dat is wat wij het liefste doen! Bedankt voor je mooie beoordeling, Simone!
Je voelt je gehoord en geholpen. Advies op maat en nog extra tools voor verdere zoektocht binnen mijn hulpvraag
Beste Marysia, Bedankt voor je mooie review!
Fijn persoonlijk advies gekregen met alle uitleg en linkjes erin. Een plus punt dat er ook nog een kortingscode bij gegeven werd!
Beste Kim, bedankt voor je beoordeling. Heel fijn om te horen!
Als je vragen stelt, krijg je een heel compleet antwoord. Ik gebruik nu diverse supplementen en mijn lichaam begint weer in balans te komen.
Wat fijn! Goed om te lezen dat je baat hebt bij de supplementen en het advies! Een hele fijne dag! Team Vitakruid
Fijne supplementen en oa ook zeer goed geholpen door Britt (Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut) van Vitakruid. Nadat ik het 'advies op maat'-formulier op de website had ingevuld, kreeg ik een zeer snelle en uitgebreide reactie/mail terug met daarin waardevolle (extra) tips, informatie, antwoord op ál mijn gestelde vragen en nog zoveel meer. Zeer dankbaar.
Ontzettend fijn om te lezen Steffie! Bedankt voor je mooie review! Een fijne dag! Team Vitakruid.
Ontzettend blij met het altijd goede en snelle advies. Daarnaast echt baat bij de producten. Zowel de producten voor volwassenen als kinderen. Veel minder vaak ziek/verkouden en alle kleine klachten zijn verdwenen. Niets anders dan lof.
Wat goed om te horen Chantal!! Bedankt voor je mooie review!
Fijn om hier jouw vraag neer te kunnen leggen. Deze werd direct opgepakt. De dame die me hielp gaf deskundig advies, ook advies even wat na te laten gaan bij de huisarts en niet alleen hun producten. Uitgebreid advies ontvangen die ik zeker ga opvolgen. En als kers op de taart ook nog een kortingscode.
Bedankt voor je mooie beoordeling Mariska. Dit doen we graag! Fijne dag! Team Vitakruid
Super fijn dat ze direct antwoord geven op je vragen en dan ook nog op maat. Heel erg fijn. Daarnaast leveren ze snel en zijn ze wat betreft prijs en kwaliteit goed in verhouding!
Wat fijn om te horen Jeanine! Dat doen we graag!
Ik had via de chat een specifieke vraag ivm supplementen na de bevalling! Heb onmiddelijk een gedetailleerd antwoord gekregen. Communicatie was correct en super vriendelijk!
Beste Sandrine, super fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Ik had wat vragen over de supplementen die ik neem. Heb duidelijke informatie gekregen met een link naar het juiste product. Ga nu bij al mijn supplementen overstappen op Vitakruid.
Kijk Saskia, dit willen wij terugzien! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent en wanneer je vragen hebt dan weet je ons te vinden! Fijne dag, Team Vitakruid
Duidelijke en snel informatie gekregen
Elizabeth, heel erg bedankt voor je mooie review! Fijne dag, Team Vitakruid
Ter voorbereiding op een kinderwens advies ingewonnen via Vitakruid. Ik kreeg na 1 werkdag een duidelijk advies met verschillende opties waarvan ik dus kan kijken waar ik mij zelf het beste bij voel. Geen opdringere verkooptrucken zoals je dat weleens bij andere partijen ziet. Ook heldere toelichting wat er in elk supplement zit en waarvoor dit dient. Ik voel mij hierdoor goed geïnformeerd.
Wauw, Celine wat een prachtige review! Hou ons op de hoogte en bij vragen weet je ons te vinden. Fijne dag, Team Vitakruid
Het weekend stuurde ik een vraag naar vitakruid. Op zondag kreeg ik al een uitgebreid antwoord waardoor indirect goed met de supplementen kon beginnen. Fijndie goede service.
Beste Stephanie, bedankt voor je mooie review! Dat vinden we heel fijn om te horen.
Via de online test heb ik snel duidelijkheid over de inname van voedingssupplementen. Ik had echter nog enkele vragen en werd via de chat op vitakruid.nl snel en gemakkelijk geholpen. Top service!
Beste Ivana, Wat fijn om te horen! Hier zijn we heel blij mee, we doen dit graag!
Echt heel goed advies gekregen en ga het meteen toepassen. Ook echt snel contact via chat gehad
Wat goed dat je het direct gaat toepassen! Bedankt voor jouw review en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
heel handige Vitaminetest voor degenen die door het bos de bomen niet meer zien. Ook heel prettig chatcontact bij vragen.
Hi José, Bedankt voor je mooie review! Hier zijn we superblij mee! Fijne dag en groetjes van Vitakruid.
Easy assessment and easy ordering!
Thanks Raf for your review! Have a nice day!
Goede producten! Vragen over een product worden goed beantwoord. Kortom: tevreden!
Beste Tamara, Bedankt voor je mooie review! Heel fijn om terug te lezen. Wanneer je vragen hebt, weet je ons nu te vinden. ;) Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
Vitakruid is een website waar goede en betrouwbare supplementen worden verkocht. Wat ik ontzettend fijn vind, is dat er bij elk supplement heel duidelijk wordt uitgelegd hoe het werkt. De verschillende ingrediënten worden benoemd met hun werking. Ik raad iedereen aan om ipv bij een drogisterij (veel synthetisch) bij Vitakruid te bestellen. Als je er even niet uitkomt kijkt de chat graag met je mee :)
Hi Sylke, Wauw, wat een prachtig bericht! Dit maakt onze ochtend. Ik heb je review doorgestuurd naar het hele team!! Hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
Snel deskundig antwoord. Fijne supplementen van goede kwaliteit!
Heel erg bedankt Laura voor jouw mooie review! Hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
Voor mijn zwangerschap en straks ook daarna maak ik gebruik van de supplementen van VitaKruid. Ze geven mij de ondersteuning naast gezonde levensstijl die ik nodig heb. De persoonlijke ondersteuning vanuit de helpdesk is ook echt heel fijn. Er wordt altijd met je meegedacht. De supplementen worden voorzien van een uitgebreide beschrijving waardoor je meer zicht hebt op wat het voor je doet. Geweldig bedrijf!
Gefeliciteerd met je zwangerschap Maaike! Heel fijn dat wij jou hierin kunnen ondersteunen. Wanneer je nog vragen hebt, helpen wij je graag! Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
Hele duidelijke informatie welke vitamine bij je past, ook een chat met een medewerkster is mogelijk, de levering is snel
Kijk, dat is wat wij willen lezen! Heel fijn dat je zo tevreden bent. Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
Ik heb bij jullie multivitamine vrouw dag en nacht gekocht Nu blijkt dat ik het ergens anders veel goedkoper had kunnen kopen en wel bij superfood store voor €54,90. Ik vind dit nogal een erg groot verschil Een verschil van €17 vind ik erg veel. Ik zou daarom niet meer zo snel bij Vitakruid zelf kopen
Goed geholpen met de keuzes voor de te bestellen producten
Fijn Daan, dat wij je goed hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes! Hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Vitakruid
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ