Goed geholpen door Linda!

Voor zowel voor een familielid als voor mijzelf om advies gevraagd. Snelle en fijne hulp gekregen van Linda. Vitakruid komt weer de verwachtingen na: goede kwaliteit in zowel supplementen als in service en dienstverlening :-)!

Nieuwe inzichten

Ik had een gesprek met Patricia en zij hielp mij erg snel en gaf mij goede, nieuwe inzichten. Ook hielp zij mij verder met zoeken naar een plek in mijn buurt voor een EMB test. Top geholpen!

Snel en vakundig advies

Uitgebreide advies gehad. Super blij mee

Heel fijn contact en snelle service

De medewerkers van Vitakruid denken mee over welke supplementen passend zijn en op welk tijdstip ik deze moet innemen. Vitakruid reageert snel op vragen en de volgende dag heb ik alles al in huis.

Goede service en kennis in huis!

Ben sinds kort overgestapt van goedkope vitamines die niks doen, naar Vitakruid die misschien wat duurder is (maar nog steeds betaalbaar) en pillen aanbied waar ook daadwerkelijk wat in zit. Als je het naast elkaar legt, dan pas schrik je hoe weinig er eigenlijk in een bijv. drogist-huismerk vitamine pil zit. Ook is de kennis en service erg top! In het begin ben je nog erg zoekende wat je wel of niet nodig hebt, maar het gratis advies helpt je enorm verder. Zo kwamen ze bij met een advies die ik zelf niet bedacht had en wat je al helemaal niet bij je huisarts hoort. Toch kun je (vage) klachten hebben waar zogenaamd niks aan te doen is, terwijl dat niet zo hoeft te blijven.

Voor de tweede keer besteld, de chatknop werkt ook echt je krijgt eerlijk en goed advies!

Slik al bijna een jaar Vitakruid en ben dik tevreden! Het doet wat het beloofd en ook snel. En wordt altijd zeer goed geholpen en geadviseerd bij vragen echt top!

Prima aervice

Makkelijke bestelprocedure en uitstekende kevertujd

Snelle beantwoording van mijn vraag

Ik stelde een vraag over de inhoud van het flesje vitamine D druppels en kreeg vlot en adequaat antwoord. Fijn!

Snel en kundig antwoord en advies!

Heel fijn contact, kundig advies en duidelijke antwoorden.

Super goed en fijn advies

Erg tevreden met de supplementen en het advies wat je online krijgt, echt een aanrader.

Persoonlijk en uitgebreid advies

Al meerdere keren heb ik advies gevraagd en ook nu heb ik weer ervaren dat ik een uitgebreid en persoonlijk advies krijg. Met duidelijke toelichting waarom bepaalde adviezen gegeven worden.

Super goed advies!

Bij vitakruid heb ik heel goed advies gekregen! Mijn vragen werden snel beantwoord en in een zoektocht naar natuurlijke en de juiste supplementen zijn ze heel erg behulpzaam. Er wordt zelfs gekeken of eventuele medicijnen goed samen kunnen met de supplementen! Kortom top!

Top advies

Ik vroeg om advies en deze kreeg ik zeer goed op maat. Zelfs over supplementen die ik slik van een ander merk dan Vitakruid.

Uitgebreid advies

Ik twijfelde of ik een bepaald supplement ook aan mijn zoontje van 7 mocht geven. Beiden hebben we last van een darmparasiet. Er werd uitgebreid de tijd genomen om me te voorzien van advies. Heel blij mee, hopelijk voelen we ons snel allebei beter.

Supplementen zijn top & ik krijg altijd goed advies

Enorm te spreken over dit merk. Zelfs al hele goede adviezen via de chat gekregen die me verder hebben geholpen bij mijn problemen. Super!

Super goede klanten service!!!!!!

Ik voel mij serieus genomen.

Ik heb een eerlijk en gericht advies gekregen en ben blij met deze ervaring!

Top advies

Heb mijn probleem.beschreven en kreeg advies op maat Erg fijn!!

Goede ervaringen met goed opnemen van de vit D. Ook duidelijk informatie met advies.

Duidelijk en goed advies

Een hartelijke reactie en fijne hulp

Snel antwoord en duidelijke uitleg

Fijne shop ervaring op Vitakruid.nl!

Fijn advies gehad!

Ik heb net een aantal supplementen aangeschaft, maar wist niet zo goed hoe ik dit en wanneer ik dit het best in kon nemen. Via de chat snel en op maat advies gehad. Was een fijn gesprek.

Snelle en uitgebreide reactie indien nodig.

I find online advice from Vitakruid very professional and useful! Keep it up

Online chat with orthomocular advisor

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ