Altijd heel blij met de producten en service van Vitakruid!
Fijn om te lezen, Linda! We staan graag voor je klaar.
Ik was al erg bezig met mn gezondheid en opzoek naar vitamines die hier op een natuurlijke manier op aansluiten voor mij en mn gezin. Ik kwam bij jullie terecht en eerst begonnen met vit d&k druppels en voelde gelijk resultaat. Nu gelijk alles ingeslagen voor komende winter, multivitamines kids en vrouw, gebufferde vit c,magnesium, vit d&k druppels. Laat de winter maar komen vitakruid helpt mij wel
Mooie beoordeling, Halima! Dank je wel. We helpen je verder en denken graag met je mee. Team Vitakruid
Vlotte levering, volgens afspraak.
Wat fijn! Bedankt voor je review!
Ik heb bezig met afvallen maar lukt me niet echt. En nu ik het voor mezelf helder heb wat ik wel en beter minder kan eten ga ik er mee aan de gang. :)
Bedankt voor je beoordeling! Wat goed, heel veel succes!
Ik ben heel goed geholpen. Kreeg antwoorden op alle vragen. Ik heb ook goede tips gekregen
Wat fijn dat je tevreden bent met het advies! Bedankt voor de review
Zeer goede en fijne producten. Zo fijn dat je via de chat advies en hulp kan krijgen. Ook de klantenservice via chat is helemaal top, zeer vriendelijk en je word goed en snel geholpen.
Wow! Fijn om je review te lezen, Biance. Bedankt voor je mooie woorden.
Ik word altijd heel goed geholpen en geadviseerd. Je kan met alle vragen bij ze terecht niks is te gek. Er word altijd gekeken naar jouw situatie.
Fijn te lezen Keshia! We doen dit graag! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Ik heb de antwoorden op mijn vragen doorgegeven aan degenen die ze gesteld hebben en moet het resultaat nog afwachten.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Joke.
Vitakruid reageert altijd zeer snel via de app als ik iets te vragen heb, en geven dan ook echt duidelijk aan wat een specifiek supplement voor je doet, en waarom je het dus in zet...zeer tevreden
Wat fijn om jouw reactie te lezen. Dank je wel voor je review!
Door de magnesium test wist ik welke magnesium het beste voor mij zou zijn. Daarnaast is het een snelle levering waarbij je veel op de hoogte gehouden wordt.
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent :) Dank je wel voor je mooie beoordeling.
Doet wat het moet doen. Goede service!
Wat fijn! Bedankt voor je beoordeling!
Heb nu 3 keer de silutions gekocht en ben erg te vreden. Ik ben heel weg te vreden!
Wat super om te horen! Hartelijk bedankt voor je review!
Revisión original
Heb nu 3 keer de silutions gekocht en ben erg te vreden. Mijn haar heeft meer glans en het groeit sneller. Ook mijn nagels zijn erg sterk geworden en mijn huid is na 2 maand gebruik erg zuiver geworden. Ik ben heel weg te vreden!
Al jaren fan van Vitakruid. Nu had ik een vraag over een supplement en kreeg hier snel reactie en advies over hoe ermee om te gaan. Werd er gelijk gerust door gesteld
Bedankt voor je mooie review, Patricia! We helpen je graag verder :)
Ik heb een fijne ervaring met de advies chat. Ik ben goed geholpen en mijn vragen zijn beantwoord door middel van concreet advies!
Fijn om te lezen, Fenneke! Bedankt voor je mooie beoordeling
Ik was verrast om n zo’n duidelijke omschrijving omtrent mijn klachten te krijgen en een zo’n duidelijk advies. Dank je wel Iris. Warme groet van Sjannie
Goed bedrijf met kundige mensen. Stelde een vraag voor een aantal supplementen en werd goed en duidelijk verteld wat ik het beste kon nemen.
Bedankt voor je review!
Hele snelle reactie gehad Veel goede adviezen en heel uitgebreid !!
Heel fijn te lezen, Jolanda. Dank je wel voor je mooie bericht :)
De bestellingen van Vitakruid worden snel geleverd en de supplementen van doen wat ze zeggen. In 1 woord, geweldig. Ik ben blij
Wat fijn te lezen, Fiona! Dank je wel voor je mooie beoordeling!
Heel fijn contact en goede uitleg bij Vitakruid. Duidelijk met een stappen plan en fijne communicatie.
Dank je wel voor je mooie review, Romana!
Hoi, ik wilde jullie graag informeren over de goede werking van agnus castus. Zowel in de reguliere als in de alternatieve gezondheidszorg wordt hieraan weinig aandacht besteed. Agnus castus wordt wel aanbevolen, maar ikzelf had al 20 jaar elke maand 1 of 2 keer erge hoofdpijn. Door agnus castus te gebruiken (eerst van een ander merk en nu Vitakruid), ben ik van 2 aanvallen per maand naar max 1 aanval per 3 maanden gegaan. En deze ene aanval is dan veel milder en als je op tijd bent, goed te bestrijden met medicatie. Ik kan het goed weten want ik heb het een aantal jaren geleden gebruikt, en ben toen even gestopt om te kijken of de hoofdpijn terugkwam, en dat gebeurde meteen! Nu weer volop de geconcentreerde versie van jullie aan het gebruiken en weer helemaal ok. Duurt wel even voor het echt begint te werken, denk een maand of max 3 maand. Elke dag op vast tijdstip pakken, je merkt het snel als je slordig wordt. Ook geen klachten tussendoor. Ik ben echt vol lof over dit product en zou zo graag zien dat vrouwen dit gaan proberen.
Revisión original
Hoi, ik wilde jullie graag informeren over de goede werking van agnus castus op hormonale migraine. Zowel in de reguliere als in de alternatieve gezondheidszorg wordt hieraan weinig aandacht besteed. Agnus castus wordt wel aanbevolen bij hormonale schommelingen en menopauze problemen, maar ikzelf had al 20 jaar elke maand 1 of 2 keer migraine, rond de eisprong en de menstruatie. Door agnus castus te gebruiken (eerst van een ander merk en nu Vitakruid), ben ik van 2 aanvallen per maand naar max 1 aanval per 3 maanden gegaan. En deze ene aanval is dan veel milder en als je op tijd bent, goed te bestrijden met medicatie. Ik kan het goed weten want ik heb het een aantal jaren geleden gebruikt, en ben toen even gestopt om te kijken of de migraine terugkwam, en dat gebeurde meteen! Nu weer volop de geconcentreerde versie van jullie aan het gebruiken en weer helemaal ok. Duurt wel even voor het echt begint te werken, denk een maand of max 3 maand. Elke dag op vast tijdstip pakken, je merkt het snel als je slordig wordt. Naast de migraines ook geen last meer van hoofdpijntjes en hormonale klachten tussendoor. Menstruatie verloopt ook goed. Ik ben echt vol lof over dit product en zou zo graag zien dat vrouwen dit gaan proberen ipv anticonceptie doorslikken of andere zware medicijnen.
Ruime keuze, mooie producten. En ook via chatfunctie persoonlijk advies.
Bedankt voor je mooie reactie!
Jammer dat er geen tabletten zijn voor kinderen. Mijn dochter van 10 zou dat best kunnen slikken. Er staat bij de de formule een verbeterde smaak heeft. Maar deze is zo vies dat mijn dochter het niet wil nemen. En zelf snap ik dat volkomen. Ook met sappen of iets anders is het niet te doen. Vitakruid is echt een goed merk en zelf ben ik tevreden met mijn eigen vitamines. Dit was een erg dure aanschaf dat nu in de kast blijft staan. Erg jammer
Wat vervelend dat de smaak niet wordt gewaardeerd. Fijn te lezen dat je zelf tevreden bent over je eigen supplementen. Wij hebben inmiddels contact met je opgenomen. Team Vitakruid
Had vragen over vitamine D3. Goed en duidelijk advies gekregen, nemen alle tijd, voor al je vragen. Prima!!
Bedankt voor je beoordeling!
In de chat van Vitakruid ben ik vandaag goed en vlot geholpen door Patricia.
Wat fijn om te horen! We geven het door aan haar ;) Bedankt voor je beoordeling!
Duidelijke info, fijne testen en ook fijn contact, plus snelle service. Super te spreken over alles van vitakruid
Hartelijk bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ