Korte vraag over de chat. Snel en helder antwoord gekregen!
Super! Bedankt voor je review!
Heel fijn met de adviezen die ik kreeg na aanleiding van mijn vragen na de vitaminetest. Ik heb gelijk besteld!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Ik neem het supplement zo’n 2uur voor het slapen. Na enkele dagen al verschil ervaren en gemeten in mijn slaap. Meer diepe slaap, meer REMslaap en ik word uitgerust wakker. Heel fijn supplement!
Wat fijn zeg! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Ik heb een goede ervaring met Vitakruid.nl. Ze geven prima advies en een apotheker kijkt of de voedingssupplementen bij je medicijnen passen. Dus veilig te gebruiken! Zelf kreeg ik een heel goed advies van Iris, ze denkt echt met je mee, top.
Bedankt voor je mooie beoordeling. Heel fijn om te horen!
Ik heb de correspondentie als prettig ervaren. Het geeft mij vertrouwen in de deskundigheid van de persoon en van de kennis over de materie. Deskundig : de medewerker weet waarover ze praat en schrijft.
Beste Paul, hartelijk dank voor je mooie review!
Nog even aankijken of het bij mij helpt
Beste Hilde, bedankt voor je review. We zijn benieuwd om te horen hoe het over een tijdje gaat. En mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag.
Hartelijk bedankt voor je review!
Ik heb zeer goede ervaring met Vitakruid. Onlangs gestart met Silsolution en ik heb echt het gevoel dat er verbetering is. Ik heb nagevraagd bij Vitakruid of ik dit product langer kan gebruiken en ik kreeg hier snel antwoord op dat dit geen probleem is. Ik heb meteen een nieuwe fles besteld.
Hartelijk bedankt voor je mooie review!
Revisión original
Ik heb zeer goede ervaring met Vitakruid. Onlangs gestart met Silsolution en ik heb echt het gevoel dat mijn haarkwaliteit verbeterd is en zelfs groeit. Ik heb nagevraagd bij Vitakruid of ik dit product langer kan gebruiken en ik kreeg hier snel antwoord op dat dit geen probleem is. Ik heb meteen een nieuwe fles besteld.
Ik word altijd fijn geholpen. Met advies over wat ik moet innemen voor als ik zwanger wil worden maar vandaag weer met hulp over magnesium en relax complex. Echt top !
Leuk om te horen! Bedankt voor je beoordeling!
Op de website is veel info te vinden over de verschillende supplementen. Je kunt met vragen er ook achter komen of een vitamine of andere aanvulling goed voor je is. Heel Duidelijk allemaal! Fijne producten!
Bedankt voor je review! Super leuk om te horen!
Al jaren gebruik ik supplementen van VitaKruid en nog steeds heel erg tevreden.
Wat fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je terugkoppeling!
Vriendelijke en goede begeleiding bij het kiezen van supplementen.
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Helaas kwam de visolie forte pot niet in z’n beste staat uit de doos. Na heel wat schudden heb ik er wel geteld 2 capsules uit gekregen De rest van de 180 capsules zitten aan elkaar geplakt. Direct gemaild naar de contact email maar tot op de dag van vandaag nog geen reactie terug hierover, na een bestelling van maar liefst €144 Ik verwacht een juiste afhandeling vitakruid Mvg Renske ———— Inmiddels een goede afhandeling via de klantenservice! Een andere soort visolie opgestuurd gekregen en een tegoed Fijn dat het is opgelost met een alternatief
Beste Renske, Hartelijk dank voor je geduld. Wat vervelend om te horen! Wegens het succes van ons bedrijf heeft het langer geduurd dan normaal om je te antwoorden. Onze norm is om binnen 48 uur een mail te beantwoorden. We zijn met jouw mail 7 uur later dan normaal gesproken. Onze excuses voor het ongemak! We zullen even persoonlijk contact opnemen voor de Visolie Forte van €47,90. Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Revisión original
Voor hetgeen ik zoek merk ik steeds dat ik de juiste antwoorden op mijn vragen krijg op de website. Ik had een extra vraag en deze via de chat gesteld en binnen een paar minuten een goed advies gekregen. Verder is het mijns ziens hoge kwaliteit en dat is toch eigenlijk wel het voornaamste toch?
Fijn om te horen dit! Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Via chat snel antwoord gekregen op vraag
Wat fijn! Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Ik ben ontzettend tevreden over Vitakruid. Ten eerste de gratis vitamine test. Die is uitgebreid en geeft je meteen advies. Daarnaast meerdere keren contact gezocht met jullie deskundige en iedere keer heel goed geholpen. Altijd eerlijk advies gekregen. En geen vraag was te gek of veel. (en ik had best veel vragen) Ook een mooi inname schema ontvangen. Zo weet ik zeker dat ik het ‘goed’ doe. Nu heb ik inmiddels al 2 keer Corona gekregen en hier weinig tot geen last van gehad. Ik geloof echt dat mijn supplementen mij een handje hebben geholpen. Ook de website is zeer overzichtelijk en alles staat heel duidelijk beschreven en uitgelegd. Super fijn. En als je besteld; heb je het snel in huis. Heel erg bedankt Vitakruid. Ik blijf een trouwe fan van jullie. Liefs, Melissa
Dag Melissa, Wat een prachtige beoordeling! Zo leuk om te lezen! We zijn heel blij om te horen dat je hier zo tevreden over bent. We waarderen het enorm dat je even de tijd genomen hebt om dat te laten weten! Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Ik ontving een zeer goed en uitgebreid advies zelfs met links naar ademhalingsoefeningen, niet van vitakruid zelf. Deskundig en praktisch! Top!
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je leuke review!
Door orthomoleculair support het juiste product gevonden om hopelijk mijn hemoglobine op peil te krijgen zonder meer ijzer te slikken. Onderbouwd met referentie-innamen.
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je beoodeling!
Overzichtelijke website, boordevol nuttige tips (of links naar), bestellingen steeds ultra correct ontvangen.
Hartelijk bedankt voor je review! Leuk om te horen!
Alles van Vitakruid wat ik gebruik doet z’n werk..ben echt super tevreden met alle producten. Daarbij vind ik de klantenservice ook waanzinnig goed. Je word uitermate goed geholpen! Echt heel erg tevreden.
Beste Colet, hartelijk dank voor je mooie beoordeling.
Snelle levering ook naar het buitenland. Producten van uitstekende kwaliteit
Hartelijk dank voor je mooie review!
Goed advies plan via de test en extra antwoorden met tips waarop te letten bij de chat
Beste Amber, dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te horen.
Door medische problemen bij een orthomoleculair therapeut gekomen. Ik was al bekend met supplementen van Vitakruid want deze beschikken vaak over de best opneembare vormen van vitamines en mineralen. Nu was ik bang voor stapeling omdat ik verschillende supplementen moest gaan slikken. Vitakruid om advies gevraagd en perfect geholpen. Met een gerust hart kan ik nu mijn supplementen slikken.
Bedankt voor je mooie review!
Ik heb net een fijn gesprek gehad over welke magnesium ik moet gaan gebruiken. Ik had aangegeven dat ik op dit moment niet helemaal lekker in mijn vel zit en dat ik veel last heb van stress en oververmoeidheid. Maar ook dat ik het lastig vind om hele tabletten/capsules door te slikken. Nu gaf ze aan dat je zowel het tablet kunt verpulveren als de capsule op kan maken om het vervolgens door het water te mengen. Ik vond het een fijn gesprek en heb er veel aan gehad.
Beste Jo, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen!
Chantal heeft mij enorm goed geadviseerd en uitgebreider dan verwacht heb ik nog extra tips en tricks gekregen ter herstel van mijn burn-out.
Wat fijn om te leze, Zippora! Dank je wel voor je mooie beoordeling!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ