Prettig geholpen

Uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag. Prettige communicatie en ruimte om meer vragen te stellen.

duidelijk

herkenbare signalen

Snelle levering, super

Ik ben blij met de vriendelijke service en de snelle levering.

Goede producten en snelle levering

Duidelijk antwoord

Goed. Antwoord op mijn vraag.

Fijne hulp!

Ontzettend fijn geholpen. Niet alleen kreeg ik snel reactie op mijn vragen, ook kreek ik allemaal extra tips en linkjes toegestuurd!

Goed en duidelijk webinair

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk Was helder en scherp

Erg goed product. Bevordert duidelijk mijn energie en vitaliteit.

Erg goed product. Bevordert duidelijk mijn energie en vitaliteit.

Snel, professioneel en deskundig !

Contact opgenomen ivm een vraag die ik had. Heel snel reactie ontvangen en antwoord gekregen inclusief uitgebreide toelichting en advies voor een vervolg.

Enorm handig

fortnite battle pass booting up pc cuz i need need to get that fortnite battlepassssssss

snel!!

Supersnelle levering, heel blij mee!

Snelle levering!

Erg prettig dat je een vitaminetest kan doen en daarbij advies krijgt! Ook heel fijn is dat de multivitamime onderverdeeld is in dag en nachtformule.

nog geen idee

de pillen zijn veel te groot ,zou makkelijker zijn als er in het midden een inkeping zat nu moet je het met een mes doen verder kan ik er nog niks over zeggen

Hulp bij keuze,snelle afhandeling en volgende dag in huis!

Ik heb zeer goede ervaringen door het gebruik van Atrimove!! Pijn in mijn heup is verdwenen en daar door kan de heupoperatie voorlopig uitgesteld.. Door storing met de betaling product toch opgestuurd en volgende dag in huis. Het enige minpunt,voor mij, is dat ik het niet lekker vind,maar met een sapje is het goed te doen!!

Heel veel goede producten

Al verschillende producten geprobeerd en allemaal goed bevallen. Gebruik nu meerdere vitamines.

Gewoon heel goed

Na de bestelling in 1 dag in huis stevige verpakking keurig verzorgd

Geen ervaring

Zag op fb dat magnesium goed is en kwam ik bij jullie uit Zit in een pension in opperdoes en beweeg te weinig vandaar de magnesium. Vond wel vreemd dat bij een teken bezorging dat het mogelijk is dat een medebewoner of de postbeamte voor mij getekend heb Als ze het zelf hadden gehouden dan had ik niets kunnen zeggen,toch?

Duidelijk antwoord op vraag

Een hele prettige ervaring en een goed advies naar aanleiding van mijn vraag over vitamine D.

Snelle levertijd, goed product

Snelle levertijd, goed product

fantastisch

Zo fijn dat men bij Vitakruid zo gauw een antwoord had op mijn vragen. Goede adviezen ook nog gratis en voor niks. Had al allerlei artsen of raadgevers geprobeerd die allemaal eerst geld willen voor advies of vage middeltjes. Met hun adviezen kan ik zelf al een heel eind komen. Echt een last van mijn schouders

Slecht

Ik heb mijn bestelling 4 dagen geleden gedaan en nog geen mail ontvangen dat mijn bestelling aankomt.

Producten van topkwaliteit

Vitakruid levert producten van topkwaliteit en levert snel en op tijd.

Mijn vragen heel uitgebreid behandeld en goed advies gekregen wat het beste is.

Levering produkt binnen 24 uur. Informatie op website is duidelijk. Achteraf betalen is mogelijk. Gebruik het product te kort om daar iets over te kunnen melden.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ