Onmiddelijk reactie op vragen. Professionele uitleg en producten die zeer goed doen wat ze moeten doen. Ik raad vitakruid aan iedereen toe.
Besteld en supersnel geleverd
Beste Catja, dank je wel voor deze super beoordeling :)
Ik ben goed geholpen via de chat.
Fijn te horen, Helene! Bedankt voor deze mooie beoordeling :)
Hele fijne communicatie en goed advies
Dank je wel! Mooie beoordeling :)
Ben erg vriendelijk geholpen door Charissa.
Fijne te horen, Sandro! Bedankt voor je mooie beoordeling :)
Als regelmatige besteller èn gebruiker ben ik bijzonder tevreden met de zorg die besteed wordt aan de klant.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling!
Revisión original
Als regelmatige besteller van veel produkten verwachtte ik meer coulance toen ik mijn kortingscode nazond en daar geen antwoord op kreeg.
Beste Constance, dank voor je mooie review! :)
Met de drukke kerstdagen de bestelling erg snel in huis. Fijne producten.
Fijn te horen, Marion! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Alle producten hebben de beste kwaliteit
Bedankt voor je mooie beoordeling, Conchita!
Zie boven
Dankjewel Yvonne en graag gedaan. Bedankt voor de mooie review.
Met heel veel aandacht verpakt en in no-time in huis, desondanks de drukte bij verschillende vervoerders, geweldig verzorgd!
Bedankt voor de mooie review, daar zijn we blij mee!
Mijn gezondheid is verbeterd
Wat fijn om te horen Linda, bedankt voor je mooie review!
Snel geleverd en mooi verpakt, producten aanbevolen door professionelen
Dankjewel Bénédicte voor je mooie reactie.
Het is vlug door jullie verzonden maar weer problemen met post NL. Vorige week geweest maar was niet thuis. Niet bij de buren aangebeld. Nu elke dag levering uitgesteld. Heb wel bepaalde supplementen dringend nodig.
Hartelijk dank voor je terugkoppeling. Jammer om te horen dat het pakket vertraagd is bij PostNL. Dit komt helaas door de feestdagen en de lockdown. Ik zal nog even persoonljik contact met jou en PostNL opnemen.
Enige tijd geleden heb ik een voedingssupplementen advies op maat ontvangen. Deze heb ik opgevolgd en voel me sindsdien stukken beter tijdens mijn overgang-fase. Van de week had ik toch weer even advies nodig voor een overactieve blaas en had verwacht dat er een voedingssupplement zou worden geadviseerd. Echter kreeg ik het advies om een bezoek te brengen aan een acupuncturist omdat extra supplementen de activiteit van mijn blaas en nieren juist zouden kunnen bevorderen. Een mooi en eerlijk advies die ik direct ter harte heb genomen! Dank jullie wel Vitakruid medewerkers!
Wat een mooie review Chantal, dankjewel en succes met je herstel.
Revisión original
Prima vitaminedruppels, maar jammer dat het niet "gewoon" door de brievenbus bezorgd werd maar in een verpakking zat waar een klein huishouden in zou passen...
Bedankt voor je beoordeling! We hebben alle begrip voor jouw mening hierover. Jouw feedback zal ik doorgeven aan de afdeling Goederenstroom.
Duidelijk en snel
Super! Hartelijk dank!
Ik kreeg binnen een uur na bestelling m’n track and trace al binnen. De volgende dag had ik m’n bestelling in huis. Heel fijn!
Super! Bedankt voor je beoordeling!
Goed geholpen
Fijn te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling :)
In my opinion Vitakruid is the most reliable and the best of Natural health supplements in the market. I have been taking it atrimove and sil solutions before my knee replacement and continue to take other supplements they produce such Glycodin, Green Tea extract, multi Vitamin for women etc. Online chat help: Very prompt in replying although they were busy due to the Christmas season. Very knowledgeable, patient and obliging.
Thank you for your great review :)
Ik had een vraag en deze werd op snelle en duidelijke wijze beantwoord. Ik kan ermee verder.
Fijn te horen, Werner. Bedankt voor je review :)
Goede service, heeft kennis over product
Bedankt voor je mooie review!
Naast het advies op de website van Vitakruid kun je ook persoonlijk advies aan vragen. Ik kreeg heel snel advies op maat inclusief een kortingscode! Mijn vitaminesupplementen van Vitakruid komen één dezer dagen binnen, ben er nu al blij mee :)
Fijn, Alène! Fijn dat je ook zo snel een mooie beoordeling kunt geven :)
Mijn eerste bestelling magnesium nalaat. Na drie dagen voelt m’n spierpijn minder. Hopelijk blijft dat zo met 4 keer peer week intensief sporten.
Hopelijk volgen er nog meer, Aart! Dank je wel voor je mooie review!
Het bestelde product was super snel in huis . Ik ga zeker vaker bestellen!
Superfijn, beste Joy! Bedankt voor je mooie beoordeling!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ