Ik had vage klachten en geen idee wat ik nodig had. Toen ben ik snel en deskundig geholpen via de telefoon door 1 van de medewerkers! Super bedankt, want het gaat al stukken beter.
Heel fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review.
Mijn vreselijke opvliegers zijn zo goed als weg!! Ook slaap ik veel beter. Ongeveer een maand na het beginnen met Feminosan had ik ineens nog nauwelijks opvliegers. Het verschil was zo duidelijk te merken. Ik slik de hele overgangs bundel van Vitakruid. Ik ben ontzettend tevreden. Dit kan niet anders zijn dan dat het gewoon werkt!! Proberen zeker waard!!
Wat een mooie review en wat fijn dat het werkt.
Ik heb heel fijn advies gekregen en ben dan ook erg tevreden.
Namens Patricia heel graag gedaan. Bedankt voor je mooie review!
Vitamines van top kwaliteit .. En dat zie ik terug na bloedonderzoek.. Al mijn waardes zijn op top niveau.. Goed en betrouwbaar …
Fijne en snelle service, zeer netjes verpakt.
Bedankt voor je mooie review. We zijn hier erg blij mee!
Bij vraag direct antwoord 10. Perfect
Bedankt voor je mooie review Pieter!
Fijn dat ik met al mijn vragen terecht kan bij de specialisten van Vitakruid
Bedankt voor de mooie review, daar zijn we blij mee!
na enkele weken ga jet het verschil merken.
Bedankt voor je review!
Mijn ervaring is uitstekend.meer kan ik niet zegen .
Hartelijk dank voor de mooie review, daar zijn we blij mee!
Goede ervaring. Vlotte bezorging . Je kunt er van op aan.
Wat een mooie review, dankjewel!
Het advies is uitgebreid omschreven en gaat heel specifiek in op de vragen die je hebt gesteld. Dit was erg prettig! Super bedankt.
Wat fijn om te horen, dankjewel!
Goede uitleg van de diverse supplementen en als je er dan niet uitkomt krijg je gratis advies daar kan je wat mee want er staat zo veel tegenstrijdige info op het web hier kan ik wat mee bedankt
Hartstikke fijn om te horen, bedankt.
Alles werd snel geleverd! Netjes verpakt!
Dankjewel voor de mooie review.
Eenvoudig besteld, snelle levering, en supplementen werken uitstekend! Tevreden klant dus :)
Wat een mooie review, hartelijk dank.
Een eerste fijne kennismaking met Vitakruid. 4 sterren gegeven omdat ik nog niet van alle mogelijkheden gebruik heb gemaakt. Dus geen ervaring mee.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Heb een bestelling naar Frankrijk laten versturen. Dit is perfect verlopen. Het product’ prostaatformule’ nog niet eerder gebruikt,wel zaagpalm van een ander merk. Bij deze zit echter ook nog druivenpit en brandnetelextract bij,wat zeker een meerwaarde heeft. Reviews van andere gebruikers zien er ook goed uit,dus duimen maar! Grt. Huub
Beste Huub, hartelijk dank voor je mail. Je kunt in dit soort gevallen het beste even contact opnemen met onze klantenservice zodat we kunnen achterhalen wat er aan de hand is zodat het opgelost kan worden. Ik zie dat je de bestelling via het internet hebt gedaan en hierbij doen wij geen aanpassingen aan het adres. Ik stuur je even een mailtje. Bedankt!
Revisión original
Heb een bestelling naar Frankrijk laten versturen. Eerst en vooral,redelijk prijzig. Het huisnummer dat ik heb opgegeven klopt niet met het huisnummer waar het zou geleverd worden! En kan de zending plots niet meer volgen met track&trace! Dus is het erg afwachten of de zending wel gaat toekomen,vooral omdat het huisnummer helemaal niet klopt! Grt. Huub
Vlotte afhandeling van mijn bestelling Snelle levering
Fijn om te horen, bedankt voor het schrijven van de beoordeling!
Zeer prettig om zaken te doen. Duidelijke informatie en bezorgd volgens afspraak. Producten hoge kwaliteit.
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te horen!
Vlotte service
Bedankt!
Snelle service en overzichtelijke website
Bedankt voor de mooie complimenten en de beoordeling!
Ben heel blij met de kwaliteit van de producten en jullie gratis adviesservice. Altijd handig en heel toegankelijk!
Fijn om te horen, dankjewel!
Was op zoek naar ondersteuning voor stress en vermoeidheid. In de chat snel en uitgebreide informatie ontvangen. Erg fijn!
Bedankt voor het schrijven van de mooie en waardevolle review!
Leuke duidelijke site met goed advies. Producten snel geleverd
Fijn om te horen, dankjewel
De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Wanneer ik bel voor advies of met vragen wordt er goed geluisterd en met mij meegedacht. Ook heb ik de producten altijd zeer snel in huis.
Dankjewel voor je mooie beoordeling!
Elke keer als ik bel voor advies (voor mezelf of mijn klanten) krijg ik super fijn advies. Ze nemen echt de tijd voor je. Heel fijn dat deze service er is.
Fijn om te horen Nelleke, dankjewel!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ