Zo blij met dit bedrijf

Ik had vage klachten en geen idee wat ik nodig had. Toen ben ik snel en deskundig geholpen via de telefoon door 1 van de medewerkers! Super bedankt, want het gaat al stukken beter.

Geweldig!!!!

Mijn vreselijke opvliegers zijn zo goed als weg!! Ook slaap ik veel beter. Ongeveer een maand na het beginnen met Feminosan had ik ineens nog nauwelijks opvliegers. Het verschil was zo duidelijk te merken. Ik slik de hele overgangs bundel van Vitakruid. Ik ben ontzettend tevreden. Dit kan niet anders zijn dan dat het gewoon werkt!! Proberen zeker waard!!

Heel fijn geholpen door Patricia!

Ik heb heel fijn advies gekregen en ben dan ook erg tevreden.

Betrouwbaar

Vitamines van top kwaliteit .. En dat zie ik terug na bloedonderzoek.. Al mijn waardes zijn op top niveau.. Goed en betrouwbaar …

Top ervaring.

Fijne en snelle service, zeer netjes verpakt.

Gewoon top alles klopte

Bij vraag direct antwoord 10. Perfect

Altijd een passend advies op maat

Fijn dat ik met al mijn vragen terecht kan bij de specialisten van Vitakruid

na een korte periode werkt het goed.

na enkele weken ga jet het verschil merken.

Vitakruid vind ik geweldig.

Mijn ervaring is uitstekend.meer kan ik niet zegen .

Perfecte afhandeling en correcte verpakking en heel vlot.

Goede ervaring. Vlotte bezorging . Je kunt er van op aan.

Een zeer uitgebreid en kundig advies

Het advies is uitgebreid omschreven en gaat heel specifiek in op de vragen die je hebt gesteld. Dit was erg prettig! Super bedankt.

Supergoed geholpen

Goede uitleg van de diverse supplementen en als je er dan niet uitkomt krijg je gratis advies daar kan je wat mee want er staat zo veel tegenstrijdige info op het web hier kan ik wat mee bedankt

Perfect!

Alles werd snel geleverd! Netjes verpakt!

Top spul, goeie snelle service

Eenvoudig besteld, snelle levering, en supplementen werken uitstekend! Tevreden klant dus :)

Duidelijke website, fijne korte hulpenquete

Een eerste fijne kennismaking met Vitakruid. 4 sterren gegeven omdat ik nog niet van alle mogelijkheden gebruik heb gemaakt. Dus geen ervaring mee.

Afwachten

Heb een bestelling naar Frankrijk laten versturen. Dit is perfect verlopen. Het product’ prostaatformule’ nog niet eerder gebruikt,wel zaagpalm van een ander merk. Bij deze zit echter ook nog druivenpit en brandnetelextract bij,wat zeker een meerwaarde heeft. Reviews van andere gebruikers zien er ook goed uit,dus duimen maar! Grt. Huub

Uitstekende service

Vlotte afhandeling van mijn bestelling Snelle levering

Uitstekende kwaliteit van de producten en dienstverlening.

Zeer prettig om zaken te doen. Duidelijke informatie en bezorgd volgens afspraak. Producten hoge kwaliteit.

Vlotte service

Service

Snelle service en overzichtelijke website

Ben heel blij met de kwaliteit van de producten en jullie gratis adviesservice. Altijd handig en heel toegankelijk!

Snelle en uitgebreide reactie

Was op zoek naar ondersteuning voor stress en vermoeidheid. In de chat snel en uitgebreide informatie ontvangen. Erg fijn!

Prima snelle levering

Leuke duidelijke site met goed advies. Producten snel geleverd

Zeer goede service

De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Wanneer ik bel voor advies of met vragen wordt er goed geluisterd en met mij meegedacht. Ook heb ik de producten altijd zeer snel in huis.

Altijd goed advies

Elke keer als ik bel voor advies (voor mezelf of mijn klanten) krijg ik super fijn advies. Ze nemen echt de tijd voor je. Heel fijn dat deze service er is.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ