Geduldig, aardig en behulpzaam

Geduldig, aardig en behulpzaam

Goede website en snel en effectief advies

Vragen worden snel beantwoord door middel van een testje of in combinatie in de chat met een adviseur. Producten zijn van goede kwaliteit!

Fijn en helder advies

Goed geholpen door Chantal, helder verhaal en nog even een check naar aanleiding van mijn vraag, hierna direct antwoord en een advies welk supplement te gebruiken. Professioneel & fijn dat deze tool er is op de site van Vitakruid, heeft zeker meerwaarde!

Heel goed geholpen via de chat met het maken van een keuze voor supplementen.

Snel en gericht antwoord!

Erg fijne en snelle service. Ik had een vraag over een product en kreeg de werkdag erna een volledige uitleg incl. onderbouwing en persoonlijk antwoord. Super!

Goede supplementen en fijne service

Goede supplementen en fijne service

Prima advies

Goeder ervaring en advies

Baby D: Onbetrouwbaar product, onjuiste etikettering

Omdat onze kraamverzorgster het ingebouwde pipet vies heeft gemaakt en terug heeft gestopt in de vitamine D vloeistof, heb ik een 2e flesje besteld. Na een aantal weken heb ik echter gemerkt dat het doseringsadvies op de achterkant van het flesje van 2 druppels (op het 1e flesje) naar 1 druppel (op het 2e flesje) werd veranderd. Ik heb mijn baby dus al die weken dubbel zo veel vitamine D gegeven, wat samen met de vitamine D in de flesvoeding boven de aanbevolen maximumhoeveelheid per dag uitkwam. Er was verder niets op het flesje wat erop wees dat de inhoud was veranderd, het zag er allemaal hetzelfde uit. Sterker nog, aan de voorkant van beide flesjes stond “Voor 320 dagen, 10 mL”, wat suggereert dat beide flesjes dezelfde hoeveelheid en concentratie vitamine D bevatten. Vitakruid gaf toe dat er een productiefout is geweest waardoor in het 1e flesje de concentratie maar de helft was van wat het had moeten zijn, vandaar dat daar de doseringsadvies 2 druppels was i.p.v. 1. En dat de flesjes van die batch maar voor 160 dagen reikten i.p.v. de 320 wat er op de voorkant van het flesje stond. Ik ga niets meer van Vitakruid kopen.

Toppp

Ik had een vraag, die is snel duidelijk en vriendelijk beantwoord

Snel en goed advies!

Ik had een aantal vragen en kreeg snel en duidelijk antwoord, heel fijn!

Heel fijn

Vraag gesteld in de chat of ik 2 supplementen samen kon gebruiken. Omdat het weekend was, was er niemand aanwezig op de chat. Maar de vraag bleef staan en werd maandag na het weekend beantwoord in mijn mail, met duidelijke informatie.

Super!!

Fijne producten en goede service

Snelle duidelijke reactie

Ik had een vraag over Vit C icm borstvoeding. Ik ben erg snel en duidelijk geholpen. Kreeg een goede begrijpelijke uitleg over mijn vraag.

Altijd goed advies en hele fijne supplementen

Ik ben zeer tevreden over vitakruid. Je word altijd goed geholpen en netjes te woord gestaan. Plus de supplementen zijn heel goed. Nooit meer wat anders.

Super behulpzaam

Er is ze geen vraag teveel!! Super tevreden!!

Wat een fijn bedrijf met goede producten

Snelle reactie en top service van hele vriendelijke mensen.

Perfecte hulp

Heel fijn geholpen , ik hoefde niet lang te wachten en ze nam de tijd voor me! Fijn advies op maat! Zeker een aanrader!

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ