Altijd fijn en snel

Altijd heel blij met de producten en service van Vitakruid!

Positief eb erg enthousiast

Ik was al erg bezig met mn gezondheid en opzoek naar vitamines die hier op een natuurlijke manier op aansluiten voor mij en mn gezin. Ik kwam bij jullie terecht en eerst begonnen met vit d&k druppels en voelde gelijk resultaat. Nu gelijk alles ingeslagen voor komende winter, multivitamines kids en vrouw, gebufferde vit c,magnesium, vit d&k druppels. Laat de winter maar komen vitakruid helpt mij wel

Wederom top

Vlotte levering, volgens afspraak.

Super fijne adviezen gehad

Ik heb bezig met afvallen maar lukt me niet echt. En nu ik het voor mezelf helder heb wat ik wel en beter minder kan eten ga ik er mee aan de gang. :)

Ik ben heel goed geholpen. Kreeg antwoorden op alle vragen. Ik heb ook goede tips gekregen

Goede producten

Zeer goede en fijne producten. Zo fijn dat je via de chat advies en hulp kan krijgen. Ook de klantenservice via chat is helemaal top, zeer vriendelijk en je word goed en snel geholpen.

Altijd kundig en op de persoon af advies

Ik word altijd heel goed geholpen en geadviseerd. Je kan met alle vragen bij ze terecht niks is te gek. Er word altijd gekeken naar jouw situatie.

Altijd een heel gedegen en goed advies

Ik heb de antwoorden op mijn vragen doorgegeven aan degenen die ze gesteld hebben en moet het resultaat nog afwachten.

Zeer snelle reactie en duidelijke uitleg

Vitakruid reageert altijd zeer snel via de app als ik iets te vragen heb, en geven dan ook echt duidelijk aan wat een specifiek supplement voor je doet, en waarom je het dus in zet...zeer tevreden

Fijne en snelle levering

Door de magnesium test wist ik welke magnesium het beste voor mij zou zijn. Daarnaast is het een snelle levering waarbij je veel op de hoogte gehouden wordt.

Fijne producten

Doet wat het moet doen. Goede service!

Goed resultaat voor huid, haar en nagels.

Heb nu 3 keer de silutions gekocht en ben erg te vreden. Ik ben heel weg te vreden!

Al jaren fan van Vitakruid. Nu had ik een vraag over een supplement en kreeg hier snel reactie en advies over hoe ermee om te gaan. Werd er gelijk gerust door gesteld

Snel, uitgebreid, objectief advies!

Ik heb een fijne ervaring met de advies chat. Ik ben goed geholpen en mijn vragen zijn beantwoord door middel van concreet advies!

Zeer uitgebreid en zorgvuldig antwoord op mijn vraag

Ik was verrast om n zo’n duidelijke omschrijving omtrent mijn klachten te krijgen en een zo’n duidelijk advies. Dank je wel Iris. Warme groet van Sjannie

Top bedrijf met kundige mensen

Goed bedrijf met kundige mensen. Stelde een vraag voor een aantal supplementen en werd goed en duidelijk verteld wat ik het beste kon nemen.

Top advies

Hele snelle reactie gehad Veel goede adviezen en heel uitgebreid !!

In 1 woord, geweldig

De bestellingen van Vitakruid worden snel geleverd en de supplementen van doen wat ze zeggen. In 1 woord, geweldig. Ik ben blij

goede uitleg en duidelijk advies

Heel fijn contact en goede uitleg bij Vitakruid. Duidelijk met een stappen plan en fijne communicatie.

Door Agnus Castus bijna geen ongemakken meer!

Hoi, ik wilde jullie graag informeren over de goede werking van agnus castus. Zowel in de reguliere als in de alternatieve gezondheidszorg wordt hieraan weinig aandacht besteed. Agnus castus wordt wel aanbevolen, maar ikzelf had al 20 jaar elke maand 1 of 2 keer erge hoofdpijn. Door agnus castus te gebruiken (eerst van een ander merk en nu Vitakruid), ben ik van 2 aanvallen per maand naar max 1 aanval per 3 maanden gegaan. En deze ene aanval is dan veel milder en als je op tijd bent, goed te bestrijden met medicatie. Ik kan het goed weten want ik heb het een aantal jaren geleden gebruikt, en ben toen even gestopt om te kijken of de hoofdpijn terugkwam, en dat gebeurde meteen! Nu weer volop de geconcentreerde versie van jullie aan het gebruiken en weer helemaal ok. Duurt wel even voor het echt begint te werken, denk een maand of max 3 maand. Elke dag op vast tijdstip pakken, je merkt het snel als je slordig wordt. Ook geen klachten tussendoor. Ik ben echt vol lof over dit product en zou zo graag zien dat vrouwen dit gaan proberen.

Top service en advies

Ruime keuze, mooie producten. En ook via chatfunctie persoonlijk advies.

Multivitamine Kind

Jammer dat er geen tabletten zijn voor kinderen. Mijn dochter van 10 zou dat best kunnen slikken. Er staat bij de de formule een verbeterde smaak heeft. Maar deze is zo vies dat mijn dochter het niet wil nemen. En zelf snap ik dat volkomen. Ook met sappen of iets anders is het niet te doen. Vitakruid is echt een goed merk en zelf ben ik tevreden met mijn eigen vitamines. Dit was een erg dure aanschaf dat nu in de kast blijft staan. Erg jammer

Prima prettig advies

Had vragen over vitamine D3. Goed en duidelijk advies gekregen, nemen alle tijd, voor al je vragen. Prima!!

Goed en vlot geholpen

In de chat van Vitakruid ben ik vandaag goed en vlot geholpen door Patricia.

Duidelijke info, fijne testen en ook fijn contact, plus snelle service. Super te spreken over alles van vitakruid

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ