Prima product, goed prijs en snel geleverd, vriendelijk!

Prima dat ze dat product in het assortiment hebben, hoge dosering prima prijs, snel en goed verpakt en geleverd. Een aanrader!

heel interessant !

Heel hartelijk bedankt voor d e informatie ! ik voel dat ik goed bezig ben , heb zopas fenegriek besteld bij Vitakruid , als bijkomend hulpmiddel , MVG . Rita .

Snel deskundig advies en mooi dat alles zo verantwoord is!

Vriendelijk, snel en deskundig advies. Mooie producten met aandacht voor gezondheid en milieu!

Super goed

Professionele adviezen, vriendelijk & snelle reactie! Alle producten zijn prettig om te gebruiken! Onze dochter vindt ze multivitamine ook lekker smaken!

Goede voedingssupplementen.fijn dat je test kan doen en weet wat je nodig hebt. Ik kwam door test te doen er achter dat ik verkeerde magnesium gebruikte.gelijk de goede besteld. Makkelijk te bestellen en snel in huis .

Super store

Makkelijk te bestellen, snelle levering van goede producten voor nette prijzen

Blije klant

Mijn bestelling kwam snel en zonder fout!

Heel uitgebreid antwoord

Veel informatie, vriendelijk en begrijpend geschreven, heel blij mee, ga het zeker nog paar keer nalezen en naleven zover mogelijk is

Snel en goede levering

Zeer tevreden over de kwaliteit vd supplementen,

Snel en adequaat

Doeltreffend en snel. Kom alleen niet meer typen. Was heel gek. Wel bijlages verzenden.....

TOP!

Goede producten en goed advies via de chat (een medewerker die er verstand van heeft en het nog even nakijkt ipv een computer).

Onovertroffen

Prima Service en de producten zijn van Uitstekende Kwaliteit.

In het nog niet

Moet het eerst leren kennen

Duidelijk en snelle antwoord

Ik heb een duidelijk antwoord aan mijn vraag

Goede kwaliteit supplementen en prima! Service

Fijn dat je op de website een test kunt doen welke supplementen je nodig hebt. Bij vragen een snel mailcontact en snel antwoord. Betrouwbaar

Goed duidelijk

Fijne en snelle reactie. Duidelijke en goeie informatie

Goed geholpen!

Snelle reactie en duidelijke informatie. Bedankt!

Goed en snel advies via de chat

Via de chat heb ik snel antwoord gekregen op mijn vragen en hebben ze goed mee gedacht.

Uitgebreide reactie

Ik had meerdere keren een mail gestuurd met vragen. Hier heb ik iedere keer een uitgebreide reactie op terug gekregen. Ook nog een tip waar ik nu mee aan de slag ben gegaan. Super fijn!!

Goede adviezen gekregen, waarna ik een bewuste keuze heb kunnen maken voor mijn bestelling. Voelt goed, dank hiervoor.

Heel fijn

Het contact en de uitleg over de vitamines Waren verhelderend Ook hoe de inname hoe en wanneer werd goed uitgelegd Nu nog afwachten wat het met me gaat doen Nog maar pas mee begonnen.

Top top top top.

Ik laat nooit een review achte maar ik dacht jullie verdienen een goede review. Jullie rageren zo snel en de levering zelfs naar België is super snel.. Top top top

Ik heb mijn pakket nog niet onyvangen, ikheb mijn pakket nu ontvangen

Vandaag pakket geleverd, er is gelijk actie ondernomen na mijn melding, er was een misverstand. Dus keurig bericht gehad, nu review aangepast. Post N.L staat pakket nog niet ontvangen op 7 mei stond er pakket wordt geleverd tussen 10.15 en 13.45 niemand geweest, daarna stond er pakket nog niet ontvangen bij Post.Nl. Dus mijn vraag waar is het pakket, ik heb de rekening keurig betaald. Vriendelijke groet, Agnes Schilderman

Duidelijk en helpend advies

voedingssupplementen kunnen je ondersteunen in proces om goed v jezelf te zorgen.

goede service, snel leveren.

magnesium pillen besteld. Goede uitleg m.b.t. welke magnesium types. Bovendien kreeg ik van voedingssites de tip om de juiste magnesium supplementen bij Viatakruid te bestellen.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ