Ik heb een duidelijke goed uitleg gekregen wat betreft de vitamines.

Duidelijk advies

Na het nemen van supplementen werd ik wat misselijk. Zojuist contact gehad met een medewerker en wat tips mbt het innemen gehad. Een fijne snelle reactie.

Vanuit mijn praktijk waar ik cliënten begeleid om af te vallen, bestel ik ook producten bij Vitakruid. Het is zo fijn dat ik dan ook nog advies kan vragen. En zo altijd de juiste producten kan adviseren. Ik ben erg enthousiast over de collageen. Na het meten met de bioresonantie zie je na een periode ook echt een verbetering. Een geweldig product!

Fijn, snel, persoonlijk en vriendelijk!

De titel beschrijft mijn ervaring al, aanrader! :)

Goed advies

Goed advies op maat over B12, foliumzuur en vit. D supplementen.

Goedemiddag Ik zag als maar de naam Vitakruid voorbij komen en dacht wat is dit toch Toch even kijken en om advies gevraagd . Nog even getwijfeld wel of niet doen . Maar toch besteld , vrijdag besteld zaterdag in huis . En zondag mee begonnen, maar voel nu gewoon al lichte verbetering slaap al 2 nachten goed . Wat ben ik blij dat ik heb door gezet . Super blij ben ik ermee en dank jullie voor de super goede en snelle service . Zeker tot snel .

Heel goed en direkt geholpen!

Te kort aan vitamine B12

Super tevreden.

Duidelijk en gericht advies. Heel goed en snel geholpen. Erg tevreden over VitaKruid.

Snel, professioneel en vriendelijk

In verband met twijfel of ik bepaalde supplementen mocht gebruiken tijdens de borstvoeding ben ik via de site een chat gestart. Ondanks dat er stond dat de wachttijd wat langer was dan normaal kreeg ik binnen 1 minuut al een heel duidelijk antwoord. Superfijn!

Blij

Ik ben superblij met het uitgebreide advies wat ik vandaag ontving van Iris. Vakkundig en ik ga er zeker mee aan de gang

Heel duidelijk en uitgebreid advies!

Voor mijn zoon van 17 jaar, die veel sport wilde ik graag weten of hij creatine mocht gebruiken. Nu weet ik dat hij beter andere supplementen kan gaan gebruiken en beter nog wachten met creatine. Erg blij met het advies!

Product is prima, maar die verpakking vind ik spuuglelijk. Dat moet beter kunnen. Zou leuk zijn als ik ze kan neerzetten ik de keuken/badkamer ipv kastje. Misschien iets met glas en een fijne kleur?

Snel in huis!

Snel geregeld, Goede kwaliteit.

Heel fijn dat je een vragenlijst kan invullen om te kijken welke magnesium het beste bij je wensen past. Snelle verzending! Zeer tevreden!

Duidelijke website en snelle levering

Produkten zijn goed en duidelijk beschreven. Door de categorieën kun je makkelijk een supplement vinden.

deskundige informatie

Dank voor de informatie hier mee kan ik goed vooruit

Duidelijk informatie over product + snelle levering

Fijn om veel informatie te kunnen lezen over de tabletten en voldoende mails over de levering e.d. Een nadeel; de multi -en magnesium tabletten zijn echt enorm groot. Zelf heb ik normaal nooit moeite met tabletten doorslikken maar dit is wel next level

Zeer positief, snelle reactie, eerlijk advies

Ik ervaar dit zeer positief, eerlijk advies, ik vroeg hun of ik goed zat met mijn supplementen ik noemde wat op en hun waren eerlijk van nee hoeft niet zoveel aan dit heb je voldoende, ze denken aan jou gezondheid, zeer tevreden snelle reacties, eerlijk antwoord. De producten zijn waar voor je geld, kost wat meer maar het werkt wel en geen troep zoals vele merken met hulpstoffen ect. Eerlijk goed product , waar je niet veel van nodig hebt.

Vandaag pas begonnen met het magnesium supplement dus ik kan helaas nog niet melden of het goed werkt. De bestelling in info op de site is makkelijk en begrijpelijk.

Persoonlijk advies

Over de werking van de supplementen kan ik nu nog geen oordeel geven, maar wel over m'n tevredenheid over het persoonlijke advies. Naast dat ik het op de site heel handig vind om het vitamineadvies te doorlopen aan de hand van wat vragen, kreeg ik ook snel persoonlijk advies na aanleiding van een aantal specifieke vragen die ik had over het gebruik van de supplementen. Geen robot met automatisch gegenereerde antwoorden, maar maatwerk. Mijn vraag was of ik de supplementen op nuchtere maag kon nemen. Bij het aangeven welke supplementen ik van plan ben te nemen, kreeg ik per supplement het advies. Hoewel het via de chatfunctie ging, voelde het toch persoonlijk.

Super geholpen!

Ik wilde graag wat meer aandacht schenken aan mijn gezondheid doormiddel van vitamine supplementen. Ik kwam uit bij vitakruid waar ik een handige test heb gedaan en persoonlijk advies heb gekregen via de chat. Deze chat was erg hulpzaan en ik weet nu precies wat ik nodig heb! Aanrader.

Snelle levering. Per contact goed advies

Snelle levering van een perfect product!

Magnesium Malaat doet wat het moet doen! Top product.

Goede kwaliteit

430 Jacobus Spijkerdreef