Heel erg bedankt voor de uitgebreide uitleg en antwoord op in vraag welke vitaminen ik het best kan gebruiken bij mijn ziekte. Ook de kennis over mijn ziekte verbaasde mij, omdat het zo weinig voorkomt. Dat Vit D zo erg belangrijk was en een tekort de klachten kan verergeren is nieuw voor mij. Silicium waar ik nog nooit van gehoord had, blijkt in mijn geval juist heel belangrijk te zijn.
Hartelijk dank voor je review!
Snelle en nette levering.
Super bedankt voor je review!
Via de chat kreeg ik een snelle reactie. De inhoud van het advies was helder en erg duidelijk. Ook daarna kon ik nog wat vragen en ik kreeg een kortingscode.
Ik werd via de chat snel, persoonlijk en fijn geholpen. Super snelle verzending. Helemaal blij!
Ik heb mijn product pas binnen en kan nog niks over beoordelen. Alleen ben ik even geschrokken van de grootheid van de pil. Het koste wat moeite om te slikken. Hopelijk went het snel.
Via de chat advies gevraagd tav supplementen. Snel en duidelijk goed antwoord gekregen. Heel fijn
Dat is fijn om te horen! Super!
Snelle reactie op vragen. Multi dag/nacht junior bevalt goed. Eindelijk vitamines die mij dochter wel weg krijgt.
Wat fijn zeg, super! Hartelijk bedankt!
Mooie overzichtelijke website en heel erg goed persoonlijk advies.
Hartelijk bedankt! Goed om te horen!
Het Magnesium supplement is breed inzetbaar, de beschrijving komt helemaal overeen en ik ben heel tevreden! Bedankt!
Top, fijn om te horen. Bedankt voor je beoordeling!
En producten doen wat ze moeten doen
Hartelijk dank voor je review! Super!
Bestel vitakruid veel. Ben blij als ondersteuning van mijn lichaam. Zat 17 jaar aan de medicatie's. Nu niet meer om dat de vitamine hun best doen op mijn gezondheid!! COPD. NU GAAT HET GOED ,GELUKKIG BETER!! Dan met de medicatie's
Ik gebruik al een tijdje supplementen van vitakruid, als je vragen hebt reageren snel en behulpzaam
Wat fijn om te horen dit. Bedankt voor je mooie beoordeling!
Ik heb ooit kennis gemaakt met één van uw producten. Ik kwam toevallig bij uw on-line test en heb me daaraan onderworpen. Puur ter informatie. Ik ben al onder behandeling van de huisarts i.v.m. vitaminegebrek. Uw test was duidelijk. B12 voldoende. C ernstig onvoldoende. D een licht tekort. Dit is een tegengesteld oordeel dan dat van mijn huisarts na een uitgebreid bloedonderzoek. Ik krijg sinds 2 weken elke week een B12 boost, intramusculair toegediend, omdat ik een zeer ernstig tekort aan B12 heb. Ook sinds twee weken een Cholecaciperol boost (D3 - op recept), omdat ook daar een ernstig tekort is geconstateerd. Van een tekort aan vitamine C is geen sprake. Als u uw advies baseert op de antwoorden, die deelnemers geven, kunt u de test beter sluiten, voordat u er schade mee aanricht, want u had voor mij (hartpatiënt) 9 supplementen in petto. Misschien zou een persoonlijk advies een genuanceerder beeld geven, maar daar waag ik mij niet aan na de totaal misgeschoten uitslag van de on-line test.
Hartelijk dank voor je beoordeling. Wij zijn hier heel blij mee! Goed te horen dat je onder behandeling bent van de huisarts in verband met een vitaminegebrek. Een bloedtest bij de huisarts geeft een goed beeld van de gebreken die er zijn. Heel goed dat je al extra vitamine B12 en D krijgt. Een ernstig tekort hiervan kan voor veel lichamelijke klachten zorgen. De uitslagen van de test zijn gebaseerd op de gegeven antwoorden op de vragen die worden gesteld. Onze testen zijn geen vervanging van reguliere bloedtesten en ook geen vervanging van medisch advies. Zoals je hebt gezien kun je nergens aangeven welke medicatie je gebruikt. Medicatie en voedingssupplementen kunnen een interactie met elkaar aangaan. Om dit te kunnen controleren heeft Vitakruid een handig interactieformulier ontwikkeld. Via dit interactieformulier wordt een bestelling onder voorbehoud gedaan. De bestelling wordt dan namelijk gecontroleerd door een orthomoleculair apotheker. We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heb je toch nog vragen, stel ze dan gerust! Hartelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Mijn probleem is doortastend en vriendelijk opgelost, ik ben er blij mee!
Super! Dan zijn wij ook blij ;) Hartelijk bedankt!
Super service en top producten!
Dank je wel! Superbedankt voor je beoordeling!
ik heb het nu 3 dagen in huis en heb er al 3 pilletjes genomen elke dag 1 zo staat het op de verpakking ,,,ik kan op zo,n korte termijn nog niks zeggen of het helpt M.Mommertz
Dank je wel voor je beoordeling.
Wel erg prijzig als aanvulling op je dagelijks eten..
Bedankt voor je beoordeling, Jo. Indien je meer informatie wenst, dan kun je altijd contact met ons opnemen!
Het advies kwam snel en is ook uitgebreid. Makkelijk te volgen en goed samengevat aan het einde. Fijn dat er ook aangegeven wordt welke supplementen je wanneer kan innemen.
Fijn te horen, Demi! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Goede duidelijke uitgebreide uitleg
Superbedankt voor je mooie beoordeling :)
Mijn vragen zijn goed en duidelijk beantwoord. Overigens heb ik advies kunne verkrijgen naar aanleiding van mijn vragen.
Fijn dat we je verder hebben kunnen helpen! Bedankt voor je mooie review.
Heb site bezocht en advies gevraagd en ook zeer uitgebreid en gedegen gekregen!
Dank je wel voor je mooie review. Fijn te horen :)
Vrijdag laat op de middag besteld, zaterdagmorgen al geleverd! Dat noem ik nog eens snelle levering!
Wat fijn om te horen. Hartelijk dank!
Ik kon mijn producten snel via de website vinden en bestellen.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review.
Heel gemakkelijk!, ingevuld wat mijn behoeften zijn. Kreeg een op maat gemaakt advies, met bijbehorende producten en plan! Nu enige tijd bezig en moet zeggen het werkt echt top!
Wat fijn!! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling ;)
Uitgebreid en duidelijk advies gekregen. Ook is de bestelling goed aangekomen.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat fijn om te horen!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ