Zeer uitgebreide uitleg

Heel erg bedankt voor de uitgebreide uitleg en antwoord op in vraag welke vitaminen ik het best kan gebruiken bij mijn ziekte. Ook de kennis over mijn ziekte verbaasde mij, omdat het zo weinig voorkomt. Dat Vit D zo erg belangrijk was en een tekort de klachten kan verergeren is nieuw voor mij. Silicium waar ik nog nooit van gehoord had, blijkt in mijn geval juist heel belangrijk te zijn.

Snelle en netjes

Snelle en nette levering.

Snelle reactie, duidelijk en helder advies.

Via de chat kreeg ik een snelle reactie. De inhoud van het advies was helder en erg duidelijk. Ook daarna kon ik nog wat vragen en ik kreeg een kortingscode.

Snelle, fijne persoonlijke informatie!

Ik werd via de chat snel, persoonlijk en fijn geholpen. Super snelle verzending. Helemaal blij!

Snelle ne nette levering

Ik heb mijn product pas binnen en kan nog niks over beoordelen. Alleen ben ik even geschrokken van de grootheid van de pil. Het koste wat moeite om te slikken. Hopelijk went het snel.

Fijn en goed advies

Via de chat advies gevraagd tav supplementen. Snel en duidelijk goed antwoord gekregen. Heel fijn

Snelle reactie op vragen. Multi dag/nacht junior bevalt goed. Eindelijk vitamines die mij dochter wel weg krijgt.

Top!!

Mooie overzichtelijke website en heel erg goed persoonlijk advies.

Heel tevreden over uw supplementen

Het Magnesium supplement is breed inzetbaar, de beschrijving komt helemaal overeen en ik ben heel tevreden! Bedankt!

Snelle nette levering

En producten doen wat ze moeten doen

Heel fijn!!

Bestel vitakruid veel. Ben blij als ondersteuning van mijn lichaam. Zat 17 jaar aan de medicatie's. Nu niet meer om dat de vitamine hun best doen op mijn gezondheid!! COPD. NU GAAT HET GOED ,GELUKKIG BETER!! Dan met de medicatie's

Goede producten

Ik gebruik al een tijdje supplementen van vitakruid, als je vragen hebt reageren snel en behulpzaam

Uw on-line test, en dus het gekoppelde advies, is klink klare onzin.

Ik heb ooit kennis gemaakt met één van uw producten. Ik kwam toevallig bij uw on-line test en heb me daaraan onderworpen. Puur ter informatie. Ik ben al onder behandeling van de huisarts i.v.m. vitaminegebrek. Uw test was duidelijk. B12 voldoende. C ernstig onvoldoende. D een licht tekort. Dit is een tegengesteld oordeel dan dat van mijn huisarts na een uitgebreid bloedonderzoek. Ik krijg sinds 2 weken elke week een B12 boost, intramusculair toegediend, omdat ik een zeer ernstig tekort aan B12 heb. Ook sinds twee weken een Cholecaciperol boost (D3 - op recept), omdat ook daar een ernstig tekort is geconstateerd. Van een tekort aan vitamine C is geen sprake. Als u uw advies baseert op de antwoorden, die deelnemers geven, kunt u de test beter sluiten, voordat u er schade mee aanricht, want u had voor mij (hartpatiënt) 9 supplementen in petto. Misschien zou een persoonlijk advies een genuanceerder beeld geven, maar daar waag ik mij niet aan na de totaal misgeschoten uitslag van de on-line test.

Opgelost probleem!

Mijn probleem is doortastend en vriendelijk opgelost, ik ben er blij mee!

Super service en top producten!

Super service en top producten!

pas binnen

ik heb het nu 3 dagen in huis en heb er al 3 pilletjes genomen elke dag 1 zo staat het op de verpakking ,,,ik kan op zo,n korte termijn nog niks zeggen of het helpt M.Mommertz

Duidelijke, product uitleg

Wel erg prijzig als aanvulling op je dagelijks eten..

Fijn, snel en vooral uitgebreid advies

Het advies kwam snel en is ook uitgebreid. Makkelijk te volgen en goed samengevat aan het einde. Fijn dat er ook aangegeven wordt welke supplementen je wanneer kan innemen.

Goede, duidelijke, uitgebreide uitleg

Goede duidelijke uitgebreide uitleg

Heldere advies en informatie!

Mijn vragen zijn goed en duidelijk beantwoord. Overigens heb ik advies kunne verkrijgen naar aanleiding van mijn vragen.

snel en duidelijk advies zeer goede producten.

Heb site bezocht en advies gevraagd en ook zeer uitgebreid en gedegen gekregen!

Supersnelle levering

Vrijdag laat op de middag besteld, zaterdagmorgen al geleverd! Dat noem ik nog eens snelle levering!

Vlotte levering en fijne gang van zaken

Ik kon mijn producten snel via de website vinden en bestellen.

Wat een top service!

Heel gemakkelijk!, ingevuld wat mijn behoeften zijn. Kreeg een op maat gemaakt advies, met bijbehorende producten en plan! Nu enige tijd bezig en moet zeggen het werkt echt top!

Duidelijk advies en snelle levering

Uitgebreid en duidelijk advies gekregen. Ook is de bestelling goed aangekomen.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ