Uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag. Prettige communicatie en ruimte om meer vragen te stellen.
Hartelijk bedankt voor je review! Wat fijn dit!
herkenbare signalen
Bedankt voor je beoordeling!
Ik ben blij met de vriendelijke service en de snelle levering.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling.
Goede producten en snelle levering
Bedankt voor je review!
Goed. Antwoord op mijn vraag.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Revue originale
Goed. Antwoord op mijn vraag. En een kortingsbon op mijn review, wat fijn is wanneer je regelmatig bestelt bij vitakruid!
Ontzettend fijn geholpen. Niet alleen kreeg ik snel reactie op mijn vragen, ook kreek ik allemaal extra tips en linkjes toegestuurd!
Wat fijn zeg! Hartelijk dank voor je leuke beoordeling!
Goed en duidelijk webinair
Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen!
Duidelijk en overzichtelijk Was helder en scherp
Hartelijk bedankt voor je review! Hier zijn we blij mee ;)
Erg goed product. Bevordert duidelijk mijn energie en vitaliteit.
Super zeg! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Contact opgenomen ivm een vraag die ik had. Heel snel reactie ontvangen en antwoord gekregen inclusief uitgebreide toelichting en advies voor een vervolg.
Wat fijn om te horen! Hartelijk bedankt voor je review!
fortnite battle pass booting up pc cuz i need need to get that fortnite battlepassssssss
Supersnelle levering, heel blij mee!
Wat fijn zeg! Hartelijk bedankt voor je beoordeling!
Erg prettig dat je een vitaminetest kan doen en daarbij advies krijgt! Ook heel fijn is dat de multivitamime onderverdeeld is in dag en nachtformule.
Leuk om te horen! Bedankt voor je beoordeling!
de pillen zijn veel te groot ,zou makkelijker zijn als er in het midden een inkeping zat nu moet je het met een mes doen verder kan ik er nog niks over zeggen
Beste Ans, Bedankt voor je beoordeling! Je mag onze tabletten ook één keer door midden doorkauwen of in z'n geheel verpulveren, in een glas water doen en opdrinken. Hopelijk helpen deze tips! Met vriendelijke groet, Adviesteam Vitakruid
Ik heb zeer goede ervaringen door het gebruik van Atrimove!! Pijn in mijn heup is verdwenen en daar door kan de heupoperatie voorlopig uitgesteld.. Door storing met de betaling product toch opgestuurd en volgende dag in huis. Het enige minpunt,voor mij, is dat ik het niet lekker vind,maar met een sapje is het goed te doen!!
Al verschillende producten geprobeerd en allemaal goed bevallen. Gebruik nu meerdere vitamines.
Wat fijn om te horen Elfie! Bedankt voor je beoordeling.
Na de bestelling in 1 dag in huis stevige verpakking keurig verzorgd
Hartelijk dank voor je review!
Zag op fb dat magnesium goed is en kwam ik bij jullie uit Zit in een pension in opperdoes en beweeg te weinig vandaar de magnesium. Vond wel vreemd dat bij een teken bezorging dat het mogelijk is dat een medebewoner of de postbeamte voor mij getekend heb Als ze het zelf hadden gehouden dan had ik niets kunnen zeggen,toch?
Bedankt voor je beoordeling! Wanneer je naar de Track & Trace code gaat van PostNL, dan zie je inderdaad een handtekening staan wanneer iets bezorgd is, wat meestal door de PostNL bezorger gedaan wordt en sommige gevallen door degene die het pakketje aangenomen heeft. Ik zal nog even persoonlijk contact met je opnemen hierover.
Een hele prettige ervaring en een goed advies naar aanleiding van mijn vraag over vitamine D.
Wat fijn om te horen Casper, dat je blij bent met het advies.
Snelle levertijd, goed product
Dank je wel voor je review!
Zo fijn dat men bij Vitakruid zo gauw een antwoord had op mijn vragen. Goede adviezen ook nog gratis en voor niks. Had al allerlei artsen of raadgevers geprobeerd die allemaal eerst geld willen voor advies of vage middeltjes. Met hun adviezen kan ik zelf al een heel eind komen. Echt een last van mijn schouders
Bedankt voor je mooie review Monique!
Ik heb mijn bestelling 4 dagen geleden gedaan en nog geen mail ontvangen dat mijn bestelling aankomt.
Beste Martine, Wat vervelend dat je geen emailberichten ontvangen hebt met de track&trace code, waardoor je niet weet waar je pakket is. Helaas jouw emailadres niet goed doorgekomen, waardoor de berichten over de verzending niet zijn verzonden. Onze excuses hiervoor! We hebben inmiddels emailcontact met je gehad en de track&trace code aan je doorgegeven. Team Vitakruid
Vitakruid levert producten van topkwaliteit en levert snel en op tijd.
Bedankt voor je mooie review, Peter!
Mijn vragen heel uitgebreid behandeld en goed advies gekregen wat het beste is.
Fijn te horen, Judith! We hopen je nog veel goede adviezen te mogen geven.
Levering produkt binnen 24 uur. Informatie op website is duidelijk. Achteraf betalen is mogelijk. Gebruik het product te kort om daar iets over te kunnen melden.
Mooie beoordeling, Mieke! Dank je wel. Indien je nog verdere vragen hebt horen wij dat natuurlijk graag!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ