UITSTEKEND!

Vitakruid is kwalitatief hoogwaardig en uitstekende producten. Ik gebruik Vitakruid nu al jaren en steekt ver boven andere merken uit. Iedereen kan ik deze producten adviseren. Wellicht is de prijs wat hoger, maar dan weet je ook zeker dat het goed is!

Producten top, bestel ervaring kan beter

Producten absoluut top, gratis advies & klantenservice ook. Maar bij mijn tweede bestelling was iets mis gegaan met de betaling. Hier kreeg ik een mail over, en ik heb de bestelling vervolgens netjes betaald via de link in de mail. Vervolgens hoorde ik niets meer. Dus na een paar dagen gebeld, en toen bleek dat mijn order geannuleerd was, maar wel was betaald. Vervolgens kreeg ik de producten wel opgestuurd, maar als ik niet gebeld had, had ik ze nooit gekregen. Dus helaas één ster aftrek omdat er een fout in het Vitakruid bestelsysteem zit dat er voor zorgt dat je bestelling geannuleerd wordt als je hem via de link in de mail betaalt. Update: zoals je in de reactie van Vitakruid kunt lezen werken ze hard aan een oplossing maar is het probleem nogal complex. Ik kreeg een vriendelijke persoonlijke mail met uitleg na mijn review, heel attent. Het geeft veel vertrouwen als een bedrijf zo snel aan de slag gaat met feedback. En nogmaals: over de producten en de klantenservice ben ik meer dan tevreden, en dat je bij Vitakruid gratis advies kan krijgen van professionals is ook helemaal geweldig. Mijn man zei nog heel cynisch dat ze me wel van alles zouden aansmeren, maar van de 10 producten die ik had uitgezocht bleven er maar 2 over na het adviesgesprek, dus dit was absoluut niet zo. Was mijn man wel verbaasd over ;-)

Supersnel binnen

Moet nog ervaren of het werkt….

Goede vlotte bezorging

Fijne en snelle communicatie via klantenservice met duidelijke uitleg van de vitamines.

Via het ‘gratis advies op maat’ een vraag gesteld over welke vitamines het beste zijn voor mijn dochter van 2 jaar. Al snel kreeg ik een reactie terug met een hele duidelijke uitleg. Daardoor kon ik een goede keuze maken. De producten zijn inmiddels besteld!

De producten zijn goed en worden snel geleverd.

Geweldige producten, fantastische advies!

Je koopt hier echt hele goede producten en daarnaast ongelofelijk uitgebreid advies en tips. Er wordt snel gereageerd. Ik vertelde hoe ik me voelde en daar hadden ze goed passend advies voor…beter dan mn huisarts!

Maakt onderscheid in goede uitleg bij producten!

Ik heb snel buikpijn als ik veel vetten en eiwitten eet en houd daar dan meerdere uren last van. Ik was op zoek naar een supplement die hierbij zou kunnen helpen. Ik kwam bij vitakruid uit omdat ze daar uitgebreide uitleg geven bij de producten/supplementen die hierbij kunnen helpen. Ze leggen goed uit wat het supplement doet en in welke gevallen je het moet wel of niet zou moeten nemen. Ik slik nu de Betaïne HCL met pepsine en ik merk echt verschil in afbraak en opname van eiwitten. Ik dacht altijd dat ik een te veel had aan maagzuur. Maar via dee site ben ik er dus achter dat ik last heb van een tekort waardoor ik de eiwitten niet goed kan afbreken. De Betaïne met pepsine werkt super voor mij!

Snelle levering en top producten

Betrouwbaar en kundig. Producten zijn van hoge kwaliteit. Volgende dag in huis.

Snelle bestelling en levering!

En de vitamines : gewoon goed spul :-)

Goede producten

Vitakruid heeft goede producten. De informatie over deze producten is van een hoge kwaliteit. En de snelle levering is ongekend.

Top website

Geen klachten!! Echt een top website een aanrader aan iedereen

Zeer tevreden!

Ik had echt even advies nodig om de juiste keuze te maken voor mijn klachten. Dit heb ik heel goed en vriendelijk telefonisch gekregen. Vervolgens de hele uitleg nog via een e-mail. Ik raad de producten en het advies echt iedereen aan! Nogmaals bedankt.

Mijn ervaring is prima

Mijn ervaring is prima

Geweldig!!!

Super product … snelle levering!!

Direct meer energie

Beetje sceptisch besteld op aanraden van mijn verloskundige maar direct na het eerste gebruik merk ik dat ik me fitter voel. Zeker een aanrader. Snelle verzending, blijf dit mijn hele zwangerschap gebruiken.

Super!!!

Vraag gesteld mbt een levertijd, direct antwoord en een korting van 10% ontvangen voor de eerstvolgende bestelling. Daar houd ik van! Bedankt Patricia!

Snelle levering maar verkeerd produkt

Aantal produkten besteld, 1 verkeerd artikel, werd onmiddellijk nagezonden na mijn mail hier over, Ik kon het verkeerde artikel gratis terugsturen. Maar bij het nagestuurde (juiste) artikel zat ook weer een factuur! Dit klopt dus niet, ik heb gebeld en mij werd verteld dat deze factuur ingetrokken wordt zodra zij het verkeerde produkt terug hebben ontvangen van mij. Ik vind dit niet klantvriendelijk en het staat nergens beschreven. Een vriendelijke meneer aan de lijn vertelde dat ik dit zou kunnen weten middels een mail of toelichting op de factuur? Samen gekeken en hij gaf toe dat het inderdaad nergens staat. Slordig vind ik en ik begrijp deze routing niet

Heb enorm baat bij de gaba , Bij telefonisch contact voor davies netjes geholpen

Topproducten welke voor mij hun werking hebben aangetoond

Tijdens en na C* in maart 2020 de allerbeste hulp voor mijn herstel en opbouw immuniteit. Gebufferde Vitamine C en NAC 600 mg en Lactoferrine. Volledig hersteld zonder restverschijnselen. Na complexe polsbreuk in febr 2021 weer mijn toevlucht gezocht tot Vitakruid. De NAC 600 mg en de Gebufferde vit C hielp mij uiteindelijk af van het oedeem door dystrofie ontstaan welke ik kreeg in hand pols en hele arm. Later ook frozen shoulder. De GlucoSil gel was daarbij ook heel fijne ondersteuning.

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden over de aandacht en hulp van orthomoleculair Laura Verweij zij heeft mij geholpen met alles wat ik nodig had, een dieet geschreven en supplementen aanbevolen

Heel fijn!

Ik ben zeer tevreden over het contact. Er wordt snel en adequaat gereageerd met uitgebreide adviezen. Ik ben er al erg mee geholpen! Veel dank!

Goede supplementen vrouw dag en nacht!

Gebruik deze supplementen nu 2 maanden en heb veel minder overgangsklachten. Geen opvliegers meer gehad!! Ik gebruik ook de vitamine k en d voor mijn botontkalking. Ik merk dat ik in combinatie met gezond eten veel meer energie heb en me beter in mijn vel voel!! Heb het al bij 2 mensen aanbevolen die het nu ook gebruiken

Goed en duidelijk advies

Goed en duidelijk advies, je kunt met al ke vragen terecht!

Ik beschouw Vitakruid als één van de besten. Duidelijke uitleg vlotte service en en verstand van de producten.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ