Super tevreden

Snelle service, extra info , overzicht van factuur en snelle correcte levering. Ik ben zeer tevreden

Tevreden over Vitakruid

Test gedaan en meteen vitamines besteld, ze werden al snel bezorgd. Geeft goed gevoel!

Fijne vertrouwde producten en goede service.

Super snel geregeld!

Veel keuze en snel geregeld. Verzending ging ook erg vlot!

Héél goed begrepen.

Ik de uitleg begrepen. Nou is de tijd om te gaan oefenen en naar de uitslag kijken.

op tijd

De bestelling verliep vlot en keurig op tijd. Verpakking was in orde, al vind ik de pillen wel wat groot om in te nemen.

Bruikbaar advies

Ik ben ontzettend goed geholpen na het vragen van advies en goed geslaagd in de webshop. Er is eigenlijk voor iedereen wat wils en er wordt goed uitgelegd waar wat goed voor is. Ben heel erg tevreden en ik heb ze meteen aangeraden bij familie en vrienden.

goed advies gegeven

Er wordt goed naar je geluisterd. Veel geduld,en je mag heel veel vragen. Goede uitleg van de werking van de ver schillenden kruiden van Vitakruid.

Prima communicatie. Keurige levering.

Fijn ook dat er geen plastic vulmateriaal in de doos zat.

Snel bezorgd goed product

Snel bezorgd goed product

Goed en uitgebreid advies

Ik heb een persoonlijk advies aangevraagd en daar al snel een uitgebreid antwoord op gekregen met meerdere opties en tips. Erg tevreden over de producten, die doen wat ze moeten doen.

Duidelijk en compleet!

Duidelijk en heldere uitleg. Fijne mensen, goeie stemmen. Totaal niet erg dat het wat uitliep. Fijn dat er de tijd voor werd genomen. Top. Leuke combi zo: fysiek en mentaal. Zeker voor herhaling vatbaar.

Interessante en rustgevende webinar.

Interessante informatie en praktische tips. Meditatie aan het eind was rustgevend en fijn!

Goede levering en goed product.

Goed advies via de website en snelle en juiste aflevering.

Goed advies

Goed advies plus trial mogelijkheid

Goede service!

Goede producten en goede service!

Goed product, wel een groot formaat tablet

Nog maar een paar Vitakruid Magnesium 200 complex tabletten geslikt maar ze lijken al goed te werken voor mijn energie tekort, fijn!!!! Jammer dat het enorm grote tabletten zijn. Je kunt ze makkelijk doormidden breken maar nog steeds vind ik ze dan lastig door te slikken. Heb over het algemeen geen moeite met doorklikken van de wat grotere pillen....

Top producten

Bij ieder supplement juiste omschrijving en waar voor het nodig is . Makkelijk bestellen en super snelle levering Zelfs bij je vragen krijg je snel antwoord . Vandaag een Masterclass gekeken was super . Ga vooral zo door .

Magnesiumtablet erg groot

Ik schrok even van de grootte van het tablet, nog niet eerder gezien Je kan het tablet wel makkelijk breken waardoor de inname iets prettiger aanvoelt.

Fijn product , snelle levering

Vitakruid heeft fijne producten en zorgt voor een snelle levering

duidelijk, overzichtelijk, fijne hulplijn

De vitaminetestgedaan, daar kwam een duidelijk antwoord uit. Die vitamines besteld. Het was ook helder wanneer het geleverd zou worden. Alles was compleet en zat netjes verpakt. Bij een van de potjes zou een maatschepje zitten, ik kon het niet vinden, toen ik daarover belde werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Het schepje was naar de bodem gezakt, met een beetje roeren met een vorkje had ik het zo weer gevonden (iets wat ik ook zelf had kunnen bedenken, maar niet aan had gedacht). Over het effect van wat ik besteld heb kan ik zelf nog niet veel zeggen. Ik gebruik het op dit moment nog maar een paar dagen.

Steeds weer erg tevreden

Inmiddels vaste klant. Fijn bedrijf, goed bereikbaar voor vragen en super mooie producten.

Heel hulpvaardig

Ik kan met m’n vragen (Rond inname, dosering, alternatieven….) altijd bij een medewerker terecht. Heel fijne ervaring elke keer.

Tevreden!!

Ik gebruik sinds een poos nu vitakruid en voel mij erg tevreden met het resultaat!

Snel , betrouwbaar, goede prijs /kwaliteit

Snel , betrouwbaar, goede prijs /kwaliteit