Snel antwoord en goed en duidelijk advies
Dankjewel!
Al enkele keren heb ik bij Vitakruid een bestelling geplaatst en ben altijd tevreden over de producten die ze verkopen. Wanneer je advies nodig hebt staan de therapeuten/klanten service voor je klaar. Ik had binnen 1 dag een mail ontvangen van Ans die mij uitgebreid advies gaf. Van alle producten (met link) tot een korte uitleg over voeding en toepassing van de suplementen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik Vitakruid een top bedrijf vind. Zowel de producten als het personeel!
Bedankt Sanne voor je mooie en uitgebreide review! :-D
snel deskundig advies online, prettig!
Fijn om te horen, dankjewel!
Ik bestel al een langere tijd bij Vitakruid. Goede uitleg, openheid van zaken, fijne vitamines en snelle levering! Alles samengevat: een tevreden klant
Dat is leuk om te horen! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Ik merkte steeds vaker op dat mijn voormalige vitamines/supplementen bepaalde ingrediënten bevatten die ik liever niet binnen krijg. Met dank aan mond op mond reclame ben ik op Vitakruid getipt. Inmiddels loop ik al drie dagen met de handige Vitakruid fles en vergeet ik hierdoor geen enkele pil meer in te nemen. Overigens erg prettig dat de klantenservice je graag helpt zowel vóór als na de aankoop met combineren, aanschaffen en het implementeren van de nieuwe producten. Het is nog te vroeg om te oordelen over de werking maar het voelt goed om te weten dat ik geen troep binnen krijg! Ik zal voortaan ook de locals steunen die dit merk verkopen. Top!
Super zeg! Heel leuk om te horen en bedankt voor de support!! ;)
De levering van de bestelde supplementen was geheel naar wens.
Fijn om te horen, dankjewel!
Goede advisering over het gebruik van supplementen ook icm reguliere medicatie!
Bedankt voor de mooie beoordeling Martzen!
Prima.
Beste Janny, Hartelijk dank voor je beoordeling!
Via mijn voedingsdeskundige op jullie website terecht gekomen. Erg duidelijk uitgelegd allemaal, veel info. Bestelling en levering geheel volgens planning. Ik mis alleen nog een soort bijsluiter bij de producten die ik heb ontvangen, anders dan alleen de beschrijving op de verpakking.
Beste Angela, Hartelijk dank voor je review. Kun je ons misschien iets meer informatie geven als het gaat om een eventuele bijsluiter? Wat zou je daar aan informatie willen terugvinden los van de info die op verpakking staat :-) Op onze website kun je ook meer over de producten lezen :-) Alvast dank!
Ik gebruik nu 1 week vitakruid overgang. Ik heb meer energie. Mentaal super, ik slaap beter. Opvliegers wel aanwezig. Ik ben tevreden.
Wat fijn zeg, super! Bedankt voor je beoordeling!
Via via advies gekregen om bij jullie magnesium te bestellen. Dus maar gedaan, de tijd zal gaan leren of het goed zijn werk gaat doen. Maar voor nu tevreden over de snelle levering en de goede prijs.
Mooi om te horen! Hartelijk dank voor je mooie beoordeling ;)
Bestellingsproces verliep heel eenvoudig. Product de volgende dag al in huis. Chapeau
Super!! Hartelijk dank voor je feedback hierop :)
Vanwege de ISO 22000 certificering is Vitakruid behaald heeft, kun je er van op aan dat je geen "fake"supplementen hebt gekocht. Dus CHAPEAU voor Vitakruid.
Leuk dat je met ons meeviert! Tof dat je dit noemt ;) Hartelijk dank hiervoor!
Supersnel geleverd. Ik vind het wel duur. Vit De met K van 30ml voor 52 euro.
Bedankt voor je beoordeling!
Ik had een aantal producten gekocht van Vitakruid. Ik had er een aantal vragen over en heb via de chat deze kunnen stellen. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ze te beantwoorden. Ik ben er veel wijzer van geworden! En voel me gerust gesteld dat ik de supplementen op het ideale moment van de dag inneem.
Super dat je hier wat aan gehad hebt en fijn dat je je gerustgesteld voelt. Bedankt voor je eerlijke beoordeling!
Had enige twijfel, maar snel en vriendelijk geholpen.
Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling! Neem gerust weer contact op als je iets wilt vragen of ergens niet uit komt.
Zeer snel en behulpzaam
Wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor je beoordeling!
Op aanraden van mijn Personal Trainer (ook voedingsdeskundige, zij kijkt echt naar de ingrediënten) ben ik met Vitakruid Multi Dag & Nacht Vrouw begonnen. Voor mijn algemene gezondheid maar ook om klaar te zijn voor een toekomstige operatie. (Nu heb ik echt een reden om het slikken van supplementen vol te houden.) De tabletten zijn wat groot en ze ruiken sterk. Ik heb ook geleerd om goed water te drinken, dan komt de geur niet echt 'omhoog'. Ennuh, hun service is fantastisch. Ze doen wat ze beloven, in de producten en rondom de bestelling.
Nou top om te horen dit. We maken echter geen gebruik van synthetische coatings of geurstoffen, waardoor je de tabletten eigenlijk in ongecensureerde vorm inneemt als het ware ;) Vandaar deze typische geur. Goed dat je het zo zelf opgelost hebt! We vinden het leuk om te horen dat je zo te spreken bent over onze service :) Bedankt voor je mooie beoordeling!
Snelle service prima advies
Wat fijn! Bedankt voor je beoordeling!
De producten werden snel en correct geleverd. Na een telefoontje met de klantenservice werd een vergeten kortingscode alsnog toegepast. Uitstekende service!
Wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Producten zijn van hoge kwaliteit en zeer vlot geleverd.( zelfs in Vlaanderen, 1 dag na bestelling)
Goed om te horen dat je hier zeer tevreden over bent! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Was op tijd geleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Alles was makkelijk te bestellen en het was super snel opgestuurd. De vitamines etc. zijn topp. je voelt je op je gemak, dus geen bijwerkingen etc. maar wel vol energie en uithoudingsvermogen. Ik ben super tevreden mee
Fijn om te horen Issy, dankjewel!
Ik ben al verschillende keren heel goed geadviseerd. Met goede resultaten. Ook heb ik mijn vriendinnen geattendeerd op de hulp van vitakruid middels orthomoleculair advies. Ook zij hebben baat bij de adviezen en voorgeschreven supplementen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg blij ben met jullie oprechte adviezen!
Dankjewel voor je mooie en waardevolle beoordeling! Fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en je vriendinnen ook :-)
Via social bekend geraakt met Vitakruid, klaar om wat nieuws te proberen. Ging snel, had nog extra korting en aanbod is veelzijdig. Ik ben tevreden
Bedankt voor je mooie beoordeling Esther, fijn om te horen!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ