Prima vitamines

Makkelijk te bestellen en snelle service

Ik kreeg een mooi persoonlijk advies

Mijn persoonlijke advies lijkt mij zeer gefundeerd en belangrijk. Ik ga er zeker wat mee doen.

Fijne supplementen en ik voel mij er beter door en dit is al de 3e bestelling en alles wordt goed verpakt en snel geleverd

Hele snelle levering Goed product en niet al te duur

uitgebreide informatie

Te duur

Het is helaas aan de dure kant waardoor ik helaas niet vaak kan bestellen

Vriendelijk en goed advies

Altijd een goed advies!

Prima product en snel geleverd.

Na 2 dgn al verbetering voelbaar.

Advies

Snel en duidelijk antwoord en advies op mijn gestelde vraag

Bestelling snel geleverd

Bestelling via de website makkelijk te plaatsen en ook nog eens snel geleverd. Duidelijke informatie over de producten die op de website staan.

Snelle levering en goede kwaliteit

Vitakruid heeft een ruim assortiment producten. De supplementen zijn juist gedoseerd wat betreft samenstelling.

Uitstekend geholpen; uitstekend advies; out-of -the-box denken

De reacties op de chat kwamen heel snel en vlot. Duidelijke uitleg en meedenken komt automatisch. Dat voelt heel prettig. Goede tips gekregen en wat ook heel interessant is: het formulier interactie medicatie, waarop de medicatie die je momenteel gebruikt ingevuld kan worden om de interactie met de supplementen te laten beoordelen door een apotheker.

Waardeloos

Mijn 2 potten Vit B Complex Actief van Vitakruid kwamen al binnen met aantal donkere vlekjes in de capsules, maar na kort gebruik kleurden alle capsules steeds donkerder oranje ipv licht egaal oranje. Bij openmaken van een capsule bleek hele inhoud vochtig, klonterig en donker gekleurd. Dan is er iets niet in orde want er zitten er 100 in, dus je zou er 50 tot 100 dagen gebruik van moeten kunnen maken, zonder ook maar enige verkleuring. Ik heb ook vit b complex van ander merk dat keurig op kleur blijft, ook na 90 dagen. En dit zijn tevens doorzichtige capsules, waarvan ik er ter controle 1 heb opengemaakt, en inhoud blijkt geheel keurig op kleur en consistentie. Klacht ingediend. Niks opgeleverd. Dat capsules steeds donkerder kleuren wordt als normaal beschouwd bij Vitakruid... Iemand had mij al gezegd dat klantenservice slecht was, helaas kan ik dat beamen. Nee, nooit meer Vitakruid voor mij.

Zeer goede producten, duidelijke informatie en snelle levering.

Helpt niet

Gebruik het nu 4 weken en het werkt helaas niet, totaal geen verbetering en nog veel pijn. Zonde van mijn geld. Zal het opmaken en dan nooit meer kopen

Mooie producten en een fijn gezondheidsadvies

Mijn natuurgeneeskundig en orthomoleculair arts zegt dat de producten van Vitakruid mooie producten zijn. Ook was ik blij met het uitgebreide supplementenadvies voor een gezondheidsvraag/-klacht die ik had. Dank!

Alom tevredenheid

Geen klachten. Goede informatie voorziening en snelle levering

Goede producten en waardevol, gratis advies

Ik slik sinds een tijd de Dag & Nacht mama supplementen van Vitakruid vanwege het actieve foliumzuur. Ik ben er erg tevreden over. Online stelde ik een vraag mbt het optimale tijdstip om de tabletten in te nemen en ik kreeg gratis uitgebreid waardevol advies van een orthomoleculair therapeut. Ik kreeg niet alleen antwoord op mijn vraag maar ook advies over aanvullende supplementen en de waarde voor de zwangerschap. Erg prettig!

Snelle levering en goede producten

Vitakruid sprak mij aan omdat er veel goede informatie word gegeven. Ze hebben supplementen met de best opneembare stoffen en het heeft mij bij veel klachten binnen twee weken gebruik goed geholpen. De klachten zijn deels of helemaal verdwenen en voel mij er goed bij. Ook is het snel en netjes geleverd(vandaag besteld morgen in huis). Ik heb nu twee keer besteld en ben erg tevreden.

Multivitamines plas je alleen maar uit

Nu een paar dagen de multivitamines voor mannen aan het slikken en alleen maar groene plas. Het geeft bijna licht. Je plast dus naar mijn weten alles weer uit.

Snel advies

Thuis vanaf de bank gelijk professioneel advies krijgen, dat vind ik toch wel een uitkomst. Heel blij dat ik zo snel ben geholpen

supersnel en duidelijk antwoord op vragen in de chat

supersnel en duidelijk antwoord op vragen in de chat

Top service en super snel geleverd!

Zeer goede service van Vitakruid. Echter lag het pakket niet klaar bij het afhaalpunt. Vitakruid belde mij een dag er na netjes op dat het nu wel klaar lag. Foutje van PostNL.

Heel goed!! Meteen advies gekregen.

Fijn om advies te vragen via de chat!

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ