Wat langer moeten wachten op antwoord, maar werd daar netjes over ingelicht. Goede , duidelijke uitleg en advies.
Wat fijn, bedankt voor je begrip en het plaatsen van je mooie beoordeling!
Hele fijne website met goede producten en fijne service. altijd deskundig advies, kan altijd terecht met vragen en deze worden goed en snel beantwoord. Ik beveel Vitakruid zeker aan !
Goed om te horen! Bedankt voor je leuke review!
Ik ben goed geholpen kwa advies
Wat fijn! Hartelijk bedankt!
Ik kreeg fijne en goede informatie dat was heel fijb
Goed om te horen! Bedankt!
Duidelijk en uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag
Goed om te horen! Bedankt voor je review!
Nav mijn vragen zijn er feiten laten zien die aantoonden dat het advies wat mij gegeven werd goed aansluit bij mijn situatie. Prettig geholpen, verschillende keren tot nu toe! En de supplementen bevallen mij heel goed! Hooggedoseerd en goed opneembaar. Geen troep erin. Voorbeeldje was een laag ijzer gehalte in mijn bloed, dat na een tijdje ijzer suppletie goed opgekrikt is!
Fijn te horen dat wij je goed verder hebben mogen helpen. We doen dat graag! Bedankt voor je mooie beoordeling :)
Tevreden mee
Super! Hartelijk bedankt!
Snelle levering. Uitstekend verzorgd en goed ingepakt. Goede communicatie per e-mail.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Goede vitamines en altijd snel geleverd de volgende dag!!!
Bedankt voor je review!
Snelle reactie op mijn vraag via de chat!
Dat is fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling!
Alles positief
Super bedankt!
mijn bestelling werd snel verwerkt en thuisbezorgd ik ben tevreden over het product
Bedankt voor je beoordeling Annette.
Ik ben heel blij met mijn supplementen van Vitakruid. ik neem ze sinds mijn zwangerschap en ze doen me echt goed. mijn waarden op de bloedanalyses zijn steeds top en ik heb geen tekorten. wat voordien wel zo was. dus dankjewel vitakruid :-) ps: ook een top service via de chat! snel en concreet verder geholpen!
Wat fijn om te horen. bedankt voor je mooie review
Dankjewel Iris van vitakruid voor al je advies en geduld! Ik heb net een bestelling geplaatst en kijk er erg naar uit! Al jaren met plezier klant van jullie, heel erg bedankt alvast! Groetjes en fijne avond gewenst!
Hartelijk dank voor je mooie woorden!
Via, via ben ik bij Vitakruid terecht gekomen. Ik heb een online vitamine test gedaan en heb aan de hand daarvan mijn eerste bestelling geplaatst. Eén van de producten die ik heb besteld was Multi Dag & Nacht vrouw, ik voelde me overdag energieker en sliep 's avonds stukken beter, wat voor mij bewijs was dat het een goede aanvulling was. Na een emb test kreeg ik het advies om een aantal aanvullende supplementen van Vitakruid te gebruiken. Ook heb ik tweemaal advies gevraagd via de chat en ben goed geholpen. Ik zou iedereen adviseren om vitaminen en supplementen bij Vitakruid de bestellen.
Wat fijn te horen! Dank je wel voor je mooie beoordeling!
Inmiddels vaste klant en heb voor mijn voedingssupplementen wel wat meer over. Hierbij kies ik voor kwaliteit omdat het voor de inwendige mens is. Grootste rijkdom is je gezondheid. Producten voelen goed aan. Echt een aanrader. Team van Vitakruid is klantvriendelijk en verleent goede service.
Wat een mooi perspectief! Fijn om te horen dat het goed aanvoelt allemaal! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Ik heb een prima en weloverwogen advies gekregen.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review!
erg fijn om gericht advies te krijgen en m.i. Werken de producten goed en is de advisering duidelijk én vriendelijk. Tevens snelle levering. Fijn om hen te kunnen bereiken indien nodig. Absoluut hoogwaardige producten.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Erg fijn om te lezen dit!
Tevreden van de keuze betreffende samenstelling van de voedingssupplementen. Stipte levering volgens afspraak.
Wat goed om te horen! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Bij het vragen naar advies en ondersteuning bij mijn vermoeidheid omwille van een burn-out kreeg ik tot mijn blije verwachting uitgebreide info die mij hierbij kon helpen met niet enkel de focus op suppletie. Naast advies omtrent het laatste kreeg ik uitgebreide voedingstips, ademhalingstips, etc. Hier kon ik echt wel wat mee. Ik heb ondertussen een aantal van de supplementen ingeslagen en ook de Breathing App geïnstalleerd. Ik vind het heel fijn dat ik naast advies omtrent suppletie ook andere tips heb meegekregen waar ik me op kan focussen. Deze persoonlijke en volledige benadering (niet enkel met de focus op suppletie) onderscheidt Vitakruid echt wel van anderen en is zeer waardevol.
Wat ontzettend fijn om te lezen dit! Hartelijk dank voor je uitvoerige beoordeling! Super leuk ;)
Veel leveranciers leveren producten waarbij de ingrediënten lijst vragen oproept. Maar vitakruid daarentegen heeft een eerlijke website die qua gezondheid en supplementen de juiste en kwalitatieve goede producten aan bied. Als jij weet wat je nodig hebt, ga je het daar vinden. Bij mijn laatste bestelling een leuke fles met pillen doosje ontvangen (via een actie) , super handig!
Hartelijk bedankt voor deze mooie, supportive review! :)
Although the process was troubled by problems at the bank side, Vitakruid people were quite friendly and solved the problem and without delay. My order arrived within the expected time. Thank you again!
We're happy to hear that you're content about our service! Thank you for your review!
Ik had eigenlijk met weinig verwachting advies aangevraagd en zeker niet met het idee advies op maat te krijgen maar dit kreeg ik dubbel en dwars! Zelfs op mijn vraag na het advies kreeg ik gericht en uitgebreid antwoord! Daar kan ik zelf weer mee verder en ben er heel erg blij mee!
Nou super, leuk om te horen dit! Hartelijk bedankt dat je de moeite genomen hebt om een beoordeling te schrijven!
Ik ben pas gestart met mijn supplementen dus daar kan ik nog niet over oordelen, ik ben begonnen na het lezen van de website en online test. De producten zijn snel geleverd.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Laat het gerust weten over enkele weken of maanden hoe de producten bevallen zijn ;)
Ik sliep heel erg slecht en als ik voor het slapen gaan 2 pillen slik, heb ik eindelijk een rustige nacht zonder teveel gedraai! En mijn stoelgang is ook weer goed!
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je beoordeling!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Please click here to check out Thuiswinkel Zakelijk certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire