Bedankt voor je review.
Eerlijk en professioneel advies gekregen. Hartstikke bedankt, hier kan ik iets mee! :)
Bedankt Lisa!
Na veel jaren van veel klachten ben ik door één orthomoleculaire diëtiste op vitakruid gewezen en dat heeft goede resultaten opgeleverd. Tevens de service dat je kunt bellen of mailen met een diëtiste is geweldig!
Bedankt voor je mooie woorden!
Eerst goed advies gehad over mijn klachten. En aan de hand daarvan werd een voorstel gedaan welke supplementen bij mijn klachten pasten. Ik ben nu enkele weken verder en ik ben een totaal ander mens. Van moe en futloos naar een mens vol energie. Er werd gekeken of de supplementen samen konden met mijn medicatie. Dat vind ik top, er wordt niet zomaar geleverd zonder te kijken of dat samengaat. Dat geeft vertrouwen en voelt voor mij dat ik serieus genomen wordt. Ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb.
Wat fijn om te horen Carin, bedankt voor je mooie woorden.
Makkelijk kunnen bestellen zonder al te veel kennis. De vragenlijstjes wijzen je naar de juiste producten. Nadeel: de afzonderlijke vragenlijsten geven geen totaaladvies, zo kreeg ik hierdoor vitamine b3 voorgeschreven maar via de vragenlijst ook nog d3 bij de omega3, dat overschreid de benodigde hoeveelheid fors. Als je 1 totaalscan doet voorkom je dit mogelijk.
Bedankt voor je review Jordy! Mocht je persoonlijk advies willen kun je ons ook altijd even bellen. Groetjes team Vitakruid
Goede ervaringen met Vitakruid! Vaker besteld en altijd snel en goed geleverd.
Bedankt voor je review!
Werkt super bij blaasongemakken!
Bedankt voor de review!
Gebruik de vitamines nu een paar maanden En voel me echt een heel stuk beter
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de review!
Mijn hele kast staat vol met Vitakruid, tevens man en kind gebruiken ook alleen maar Vitakruid. Heel erg te spreken over de kwaliteit, service en snelle levering!
Wat super om te lezen! Bedankt voor je mooie review.
Het pakket was goed verpakt en snel geleverd. De producten bevallen mij prima!
Wat fijn om te horen! Dank je wel voor je review.
Producten worden snel geleverd, kwaliteit is top. Ik ben tevreden met mijn extra vitaminen via Vitakruid.
Bedankt voor je mooie review Cindy! :)
Vitakruid staat bekend om zijn kwaliteit. Dit vind ik heel belangrijk. Uiteindelijk slik je supplementen binnen en ik vind de kwaliteit dan heel belangrijk. Je speelt niet zomaar met je lichaam!!! Je krijgt goed advies op maat. Twijfel je, heb je een vraag je kunt bij hen terecht en krijgt een persoonlijk antwoord. Bij elk product vind je ook een gedetailleerde uitleg. Ook de levering gaat heel vlot. Dus ik vind Vitakruid uitstekend.
Bedankt voor je mooie Review!
Altijd goede kwaliteit, snelle bezorging! Ik test dmv spiertesten welke vitamines en mineralen ik nodig heb, en ook welk merk; als ik de keuze heb tussen diverse merken, is Vitakruid vaak het merk waar ik positief op test!! Dus hulde!!
Goedemorgen Karin, Bedankt voor de mooie woorden. Groetjes Team Vitakruid
Goede spullen voor goede prijzen
Bedankt Fabian.
Het pakje is heel snel aangekomen wat heel fijn was. De pillen zijn helaas heel groot, wel doorslikbaar maar niet altijd even aangenaam.
Bedankt voor je review.
Fijne klantenservice, snelle levering en top hoe het spaarsysteem werkt.
Goedmiddag Karin, Fijn om te horen!
Gebruik al langere tijd de supplementen van Vitakruid en erg tevreden. Na veel verschillende supplementen geprobeerd te hebben is Vitakruid voor mij de favoriet!
Hai Sven, Bedankt voor je mooie review! Groetjes team Vitakruid
In het verleden al superadvies gehad voor mijn dochter! Producten werkte toen erg goed en klachten waren verdwenen. Door stress kwamen klachten helaas weer terug. Weer telefonisch contact gezocht zeer uitgebreid advies en uitleg van Bart gehad. Echt top! Dit bedrijf is echt een aanrader. Advies en levering en producten zijn echt super!
Wat fijn om te horen! Heel erg bedankt voor je mooie review. :)
Per mail een vraag gesteld over de verschillende supplementen, die ik gebruik. Supersnel reactie mét een goed advies!
Bedankt voor je mooie review!
De magnesium tabletten doen precies hun werk, ze waren door de fysio aangeraden. Het enige minpunt is dat ze erg groot zijn. Daarom een vijzel moeten kopen.
Dan je wel voor je review Pauline. Heel fijn dat je het met een vijzel hebt kunnen oplossen.
In VITAKRUID vindt u vitamines die compatibel zijn met elkaar en noodzakelijk zijn om samen te werken. Het hoge percentage vitamines is geschikt voor sporters. Zelfs de verpakking heeft opvallende kleuren en de producten zijn al van ver bekend. Het wordt geleverd in onderscheidende verpakkingen met de naam van het bedrijf en een onderscheidende verpakking. Ik ben blij dat ik een vaste klant ben van dit high-end bedrijf.
Dank je wel voor je mooie review Wisam!
Zeer tevreden va de kwaliteit en zelfs vind ik herl fijn dat vitakruid is veilig te gebruiken, ook voor zwangere. Er is veel info over zelf vitaminen en nog migelijk checken of wij hebben bepaalde vitaminen wel nodig. Heel snel levering, nooit problemen gehad.
Wat fijn om te horen Laura. Dank je wel voor je review!
Super goede supplementen. Snelle levering. En klantenservice ook super als je vragen hebt wordt je heel snel en vakkundig geholpen.
Dank je wel Cindy voor je mooie review!
Na een test super gebalanceerde supplementen gekregen deze besteld en voel me een stuk energieker en zit lekkerder in me vel al met al enorm te vrede. Ook voor mijn zoontje heb ik vitamines besteld hij neemt ze heel graag in en dat is toch wel heel fijn want zo krijgt hij ook dat wat nodig is voor hem toch binnen
Bedankt voor je mooie woorden Patricia!
Goede kwaliteit prijs verhouding, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Ga hier zeker vaker mijn vitamines bestellen. Aanrader!
Wat fijn om te horen Ryan! Bedankt voor je review.
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Please click here to check out Thuiswinkel Zakelijk certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire