Ik kreeg snel en deskundig antwoord op de door mij gestelde vragen!

goede uitleg

vriendelijk en goede uitleg

Kies je voor voedingssuplementen, denk dan aan Vitakruid

Vitakruid is gespecialiseerd en hebben een SO 22000 certificering behaald. Je weet daarom ook wat je koopt voor je gezondheid. Dus kies voor Vitakruid. Je lichaam is het waard

Goede service en feedback

Hulpvaardig en concrete goede info op m’n vragen rond gebruik van vitamines bij mn kids.

Uitstekend producten, customer service en organisatie

Mijn vrouw en ik zijn heel erg blij met Vitakruid en bestellen nu bijna al onze supplementen van hun.

Top!!!

Ben heel fijn en correct geholpen. Goede adviezen gehad waar ik heel veel mee kan dankjewel Vitakruid

top!

Heel snel en adequaat!

Hele fijne mensen die je helpen met een goed advies.

Duidelijk antwoord + goede alternatieven

Heel fijn dat er zo uitgebreid wordt gereageerd op mijn vraag over Rode gist rijst. Als dietist heb ik veel aan de alternatieven die kunnen worden ingezet bij een hoog cholesterol omdat POHérs het niet altijd eens zijn met het inzetten van RGR. Dank voor de moeite!

delivery dates not accurate

When I ordered the product it indicated it will be delivered the next day. Its 3 days later... still not delivered although I have an email that says it was delivered today.

Prima product prima service

Vitakruid Symflora Basis geweldig bij kalknagels

60 zakjes, 2 maanden lang elke ochtend 1 zakje en al binnen een maand zag ik verschil: in snelheid van groei en hoe schoon de nagels er uitzien. Heel blij mee

Zeer uitgebreid advies

Ik kreeg een zeer uitgebreid supplement advies met daarbij ook voedingstips. Ik ben zeer tevreden!

Uitstekende service

snel bestel, snel geleverd! Heel tevreden over Vitakruid!

Top advies

Vitakruid top! Heb advies gekregen over het gebruik van Atrimove poeder. Dit is het eerste middel dat mij helpt! Super bedankt dik tevreden !

Goede hulp

Ik had verschillende producten al in huis en samen met Ans hebben we een verdeling gemaakt wanneer ik wat in ga nemen! Super

Binnen 24 uur geleverd en het advies is ook top.

Heel fijn advies!

Ik had een supplementen advies voor mijn kinderen aangevraagd. Voor vermoeidheid, concentratie en goed slapen. Zelf gebruik ik al supplementen en daar en ik heel tevreden over. Het advies is gratis en ik kreeg heel snel een reactie, erg fijn. Ik heb de supplementen besteld en mijn kinderen zijn er mee begonnen. Ze zijn nig een beetje sceptisch, maar zijn ook benieuwd wat het effect is van de supplementen.

Zoals het hoort

Gekregen wat ik heb besteld, snel en netjes verpakt, zo hoort het ook natuurlijk

Goede producten en snelle service.

Julie zijn perfect!!!!!!

Snel geleverd. Over de werking kan ik nog niks zeggen want ik gebruik het net een paar dagen.

Rust in mijn hoofd! Zo fijn!!

Ik wordt er heel rustig van in mijn hoofd! Zo fijn! Altijd last v slaap problemen :( Mag ik dit ook als slaap middel gebruiken ipv oxazepam . Wil daar zo graag vanaf Ivm verslaving en door het dempen van chaos ongefilterd :na uitwerking extra herrie i mijn hoofd. Is dat bij gaba wel n natuurlijk slaap? Jullie raden 3 x per dag aan? Indien nodig ? Ik hoor graag van u Vr grt wilma

uitstekend product : glutathion

bij vitakruid krijg je goede kwaliteit en snelle service. kan ik aanbevelen.

Prima en degelijk advies

Ik gebruik sedert 2007 speciale medicatie. Daardoor bijwerkingen zowel mentaal als fysiek. Door mijn lichaam te ontzuren kon ik in overleg met mijn arts medicatie afbouwen en/of beëindigen en medicatie i.v.m. te hoge bloeddruk halveren, BMI is verlaagd naar 23. Het boek “Gezond door ontzuring” wat al jaren in mijn boekenkast en nu toch maar eens gelezen, was een eyeopener voor me. Vitakruid (Ans) adviseerde en mijn specialisten volgden mij. Geraadpleegde info: www.orthokennis.nl en www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire