Een uitgebreid advies

Wat bijzonder om zo’n persoonlijk advies op maat te krijgen van Vitakruid. Ik ga zeker bij hun bestellen!

Zeer uitgebreide en kundige informatie

In antwoord op een vraag die ik via de mail stelde kreeg ik een zeer uitgebreide reactie terug. Duidelijke uitleg en zeer terzakekundige info waar je wat aan hebt.

Wauw!

Gister avond kreeg ik na 2 dagen een antwoord via email. Wat een persoonlijke , uitgebreide mail met advies voor mijn dochter van 15 die kampt met hormonale problemen. Wat een top mensen werken er hier , die niet zomaar snel een kort mailtje eruit sturen maat echt de tijd hebben genomen. Super dat deze mensen je veel beter kunnen helpen/adviseren dan sommige huisartsen. Ik geef een dikke 10! Paar weken geleden kreeg ik ook al een uitgebreide mail voor advies dosering vitd +k2 voor een vitd van 13. Huisarts verwees mij gewoon naar het Kruidvat voor tabletten en daarmee de kous af. Ik ga er vanavond een bestelling uit doen Super bedankt voor de hulp , goud waard!

Perfect advies

Advies op maat, snel via de chat, veel kennis in huis!

Ik ben heel fijn geïnformeerd door Iris!

Er werd goed uitleg gegeven over het product. Helaas was het voor ons zo urgent om te starten met antibiotica. We konden niet wachten op jullie reactie..

Goed en persoonlijk

Heb nog niet vaak een webwinkel gezien waar ze zo persoonlijk omgaan met hun klanten en uitgebreid de tijd nemen om zelfs op mailtjes te reageren. Uitgebreid, vriendelijk en oprecht, kom je weinig van tegen (dank Iris) Echt 10 punten voor vitakruid! Leveringen gaan snel en advies is persoonlijk, pas 2 dagen aan de supplementen dus kan nog niet veel zeggen over de werking, maar heb er al het vertrouwen in!

Professioneel advies en goede producten

Goed advies dmv een test of persoonlijker via de email antwoord op specifieke vragen. De supplementen zijn van goede kwaliteit. De site is makkelijk in gebruik en levering word ook snel en netjes gedaan.

Goede communicatie en producten

Prima producten en ze geven goed advies over t gebruik als je ze vragen stelt.

Expertise

Vitakruid heeft fijne producten, maar deelt haar expertise op een laagdrempelige manier. Via de chat kan je makkelijk jouw vraag stellen en krijg je snel antwoord.

Fijne producten

Fijne producten en snel geleverd. Ik bestel hier nu ongeveer 1,5 jaar en ben er heel tevreden mee. Ook de adviezen die je altijd kunt vragen zijn goed en met aandacht.

Top produkten

Vanaf het moment van bestellen tot het in huis bezorgd krijgen verloopt top. Persoonlijk ben ik van mening dat het goed is om je voeding aan te vullen met de juiste supplementen. Dus doe een test of informeer bij een orthomoleculaire voedingsadviseuze en weet hoe jij je lijf op de juiste manier kan suppleren.

Goed te bestellen Goed product

Super duidelijke webshop

Geweldige service en snelle levering.

Goede informatie, overzichtelijk, duidelijke stappen, snelle levering... bethes verpakt. Top producten

Positief

Kosteloos uitgebreid/duidelijk advies gekregen. Bestelling snel/goed geleverd

Fijne vitamine

Fijne vitamine, snelle levering en geven goede info via de chat

Goede, efficiënte informatie

Informatie gevraagd over GABA en deze snel gekregen. Heb ik besteld nu.

heeft een positieve werking na enkele dagen.

Wel eerst een paar dagen gebruiken voor het voor mijn gevoel ging werken.

Zeer duidelijk en goed advies op maat

Duidelijk advies op maat gekregen voor Diabetes

Helemaal goed.

Fijn bedrijf! Snelle afwikkeling. Fraaie producten.

Snelle reactie

Op mijn vraag kreeg ik heel snel een adequaat antwoord, waar ik veel aan had. Dank!

Niet lekkervoor kids

Mijn zoontje heeft voor de nacht de drank Die is echt smerig. Jammer ook voor de prijs

Dienstverlening en producten van hoge kwaliteit

Het maakt niet uit met welke afdeling of persoon je te maken hebt. Klantgerichtheid zit in de genen. Betrouwbare en snelle dienstverlening. Topservice.

De inhoud van de potten is lager dan de hoeveelheid die op de potten staat.

Ik heb vorig jaar bij Vitakruid.nl 10 potten Prostaatformule besteld en hen onlangs gemeld dat er in meerdere potten minder capsules (1 per pot) zitten dan er op het etiket staat. Na intern overleg hebben zij mij excuses aangeboden en een compensatie van 1 hele pot! Een zeer genereus gebaar.

Super!!

Ik had twee vragen over supplementen. Deze stelde ik per chat. De vragen zijn in korte tijd, goed beantwoord. De deskundigheid van de antwoorden die ik kreeg, waardeer ik enorm.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire