Het bestelde product was super snel in huis . Ik ga zeker vaker bestellen!
Superfijn, beste Joy! Bedankt voor je mooie beoordeling!
Aangenaam site gemakkelijk om te bestellen
Fijn te horen. Bedankt voor je mooie review, Ayse.
De producten zijn goed en ze worden heel goed verpakt en bezorgd
Dank je wel voor je mooie beoordeling, Sonja!
Ik ervaart Zijn zegeningen elke dag
Fijn! Bedankt voor je review!
Op de website vind je veel informatie over de supplementen en hun werking. Bestellingen worden snel en goed verzorgd verzonden.
Superbedankt voor je mooie review, Pauline!
Ik ben erg blij met de zinvolle voorlichting over de voedingssupplementen die U mij heeft toegestuurd. Met Vriendelijke Dank, Trudy Baars.
Fijn te horen Trudy! Bedankt voor je mooie beoordeling :)
Jammer dat er bij mijn bestelling een bidon beloofd werd en niet werd meegeleverd.
Beste Helma, dank je wel voor je beoordeling. Vervelend dat de bidon niet is meegeleverd. De bidon kun je gratis in je winkelmandje doen bij een minimaal bestelbedrag. Waarschijnlijk is hier iets fout gegaan. We hebben je een emailbericht gestuurd. Team Vitakruid
gedegen en goed advies ontvangen van deskundige Vitakruid.
Dankjewel voor de mooie beoordeling!
Snelle aflevering
Bedankt voor de mooie review!
Heel fijn om via de mail een vraag te mogen stellen. Een kundig en zeer vriendelijk antwoord. Bedankt Vitakruid.
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Ontzettend fijn behulpzaam en informatief.
Bedankt voor je beoordeling Catharina, hier zijn we erg blij mee!
Altijd snel en goed gratis advies!
Dank je wel voor je beoordeling Tessa!
Snelle verzending. Prima product.
Bedankt voor je beoordeling Lies! Wij zijn hier heel erg blij mee.
Bij Vitakruid vind je een heleboel supplementen voor een aantrekkelijke prijs.
Dank je wel voor je mooie beoordeling!
De hele bestelprocedure en aflevering ging zoals beloofd: snel en prima uitgevoerd. UItstekend!
Dank je wel voor deze mooie review!
bestelling geannuleerd omdat de betaling na een kwartier proberen stagneerde. vervolgens werd ik gebombardeerd met mails dat ik alleen nog ff hoefde te betalen en dan stuurden ze de artikelen op...niet op gereageerd, waarop tot mijn stomme verbazing de geannuleerde artikelen binnenkwamen...terwijl ik nog steeds mailtjes kreeg ... na 4 keer bellen en beloftes over teruggebeld worden nu 2 aanmaningen....moet ik iets terug gaan sturen dat ik niet besteld heb... kortom waardeloos!!!
Beste Trudy, Hartelijk dank voor je recensie. We betreuren het feit dat het bestelproces niet soepel bij je is verlopen. Je bestelling was inderdaad goed bij ons binnengekomen en deze hebben wij dan ook verwerkt. De factuur hebben we vervolgens naar je gemaild. We vinden het vervelend dat dit bij jou niet goed was doorgekomen. Indien je de spullen niet meer wenst mag je deze uiteraard kosteloos naar ons retourneren, dit is ook zo met je besproken aan de telefoon. We zullen vervolgens de factuur crediteren. Graag komen we tot een fijne oplossing met je.
Vanuit mijn werk contact met Vitakruid. Toen er wat mis was is het onderzocht en een oplossing gevonden. Er wordt snel en adequaat gereageerd.
Bedankt voor het schrijven van de review!
Jaren geleden opeens migraineaanvallen door de verkeerde anticonceptie te hebben geslikt, een te hoge dosering. Op aanraden van mijn zusje Votakuid Magnesium Malaat gaan drinken en nu al 2 jaar geen migraine of aanvallen gehad. Enorm geholpen en bij dat dit product mij heeft kunnen helpen en mijn leven een stuk aangenamer heeft gemaakt!
Wat fijn om te horen, dankjewel voor je beoordeling!
Dinsdag avond besteld donderdag ochtend in huis én korting omdat ik veel besteld had. Dat is natuurlijk erg aantrekkelijk, korting!
Bedankt voor je mooie beoordeling Femke
Ik heb waardevolle informatie mogen ontvangen als advies n.a.v. mijn klachten
Fijn om te horen, dankjewel voor de genomen moeite om een review te schrijven
Uiteraard moet een webshop precies hetzelfde doen als een stenen winkel. Gewoon: leveren wat je hebt besteld, verzenden, je op de hoogte houden. Dat is geen bijzondere prestatie. Zo'n toer is het nou ook niet weer! Dat gezegd hebbend: ja, Vitakruid doet wat het moet doen en doet dat naar behoren. Niet uitzonderlijks, wel betrouwbaar. Bij aanbevelen vul ik "nee" in. Zelf zou ik zonder enige twijfel zo hier zo weer kopen. Maar ik wil geen enkel risico lopen door een ander misschien wel de verkeerde kant op te sturen.
Bedankt voor het schrijven van deze review!
Snel en makkelijk Product werkt goed Doet wat het belooft
Wat fijn om te horen, super. Bedankt!
Heb na drie bestellingen een zeer positieve indruk van de firma Vitakruid, zowel wat betreft klantenservice als kwaliteit van de geleverde producten. Ben ook blij dat Vitakruid aan preventieve gezondheidszorg doet door het geven van informatieve webinars. Dat hebben we hard nodig tijdens de Covid-19 pandemie, zolang onze landelijke overheid alleen doet aan een soort symptoombestrijding.
Ik had heel veel vragen en die werden ondanks de drukte zorgvuldig en uitgebreid uitgelegd. Ontzettend fijn!
Super zeg! Hartelijk dank voor je beoordeling!
Heb het met plezier en aandacht bijgewoond.
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor je feedback!
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ
Please click here to check out Thuiswinkel Zakelijk certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire