Filter

Zeer fijne we shop!

Ik heb al verschillende producten besteld, waarbij ik altijd een kortingscode bij de hand had. Het pakketje wordt zeer snel geleverd en is netjes ingepakt met zelfs gratis verzending! Ik ben een zeer tevreden klant en zal hier nog vaker bestellen!

Eerste aankoop en nu al tevreden!

Ik heb laatst voor het eerst hier producten gekocht en tot nu toe ben ik al heel erg tevreden! Het was een snelle levering en als je uitleg nodig hebt of je hebt vragen over het product word je goed geholpen! Ik vind de producten van Vitakruid zeker een aanrader!!!

Snelle levering en mooie supplementen

De supplementen van Vitakruid stellen nooit teleur. Ze zijn van hoge kwaliteit en ik merk echt dat ze werken. Daarnaast ook nog goede service en snelle levering.

TOP, het heeft me echt geholpen.

Vitakruid levert snel je bestelling en alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb heeft mij geholpen met mijn gemoedstoestand.

Geweldige supplementen

Erg goeie online info en erg goede werkzame supplementen, zeer tevreden

Ik heb al enkele maken producten besteld bij Vitakruid en ben steeds tevreden over de kwaliteit van de producten en de snelheid waarmee deze geleverd worden.

Supersnelle levering en betrouwbaar

Ik heb 2 x SilSolutions en Beatycomplex supplementen ontvangen. Binnen 2 dagen waren ze binnen. Het zat netjes en stevig verpakt. De producten zijn betrouwbaar en werken zoals beloofd wordt!

Betrouwbaar

Snelle bezorging, hoogwaardige kwaliteit.

Eerste aankoop

Paar weken mijn eerst aankoop hier gedaan. Snel geleverd, al had ik het ook niet erg gevonden om een aantal dagen erop te moeten wachten. Nu hopen dat het werkt. Fijn om te weten dat je altijd kan bellen voor advies.

Altijd alles oké. Top

Goede en duidelijke website!

Heel blij met de producten. Nu hopen dat het werkt!

Toegankelijke website, snel geregeld & geleverd

Overzichtelijke website waar je snel je weg kan vinden. Snel geregeld en prima geleverd. Nette verzending

Top vitakruid

Ik koop al mijn supplementen bij vitakruid. Al voor een lange tijd! Top producten

Helemaal tevreden!

De supplementen doen wat staat omschreven, goede uitleg op de website en de levering is altijd snel. Ik ben blij!

Prijs kwaliteit verhouding producten prima en service uitstekend.

Ontzettend fijne winkel met naar mijn idee eerlijke producten

Ik heb sinds ik Vitakruid gebruik minder last van bijv haaruitval. Ik vind dat de kwaliteit van voedingssupplement hoog ligt en koop daarom dus liever een product van Vitakruid dan van bijv een Kruidvat. Er worden met allerlei zaken rekening gehouden en door middel van makkelijke tests krijg je de juiste adviezen qua supplementen. En desnoods kan je met iemand in contact komen. Al met al, ontzettend blij met Vitakruid!

Slechte dosering door te grote maatschep

Even een waarschuwing voor mede collageen solugel gebruikers. Het blijkt dat er in de afgestreken maatschep 20% meer poeder gaat dan voorgeschreven. Ik heb 21 schepen er uit kunnen halen en kom dus 4 scheppen tekort. Vitakruid heeft mij aangeraden iets minder in de maatschep te doen maar ik weeg nu 10 gram af. Er wordt gewerkt aan een nieuwe maatschep. Voor mij werkt dit product fantastisch dus blijf ik het graag gebruiken. Dus tot de nieuwe schep even afwegen.

Keurige site en snelle levering

Verschillende supplementen besteld. Nog even afwachten of het de goede uitwerking heeft. Van een product Lactoferrine dacht ik een opgezette tong te krijgen , via consulent die navraag heeft gedaan bij jullie , daardoor Ben ik gerustgesteld. Na weer te zijn begonnen geen klachten gekregen. Fijn te weten dat er ook een goede backup is. Vertrouw op de producten van vitakruid

Snelle service, kwaliteit, goede uitleg

Kwaliteit, aanbevolen door mijn osteopaat. Goede service Snelle levering Uitgebreide uitleg over producten. Aanrader

Altijd een heel snelle service en de producten zijn top!

Mijn ‘go to’ supplementen merk

Mijn absolute favoriete supplementen merk met name door de goed onderbouwde formulering van hun supplementen die goed opneembaar zijn.

Top en snel

Groot arrangement van top kwaliteit

Vitakruid: vitaliteitskruid!

Altijd snelle levering. Maar het belangrijkste is dat Vitakruid mij veel goeds heeft gebracht!

Snel geleverd en goede producten

Fijne site, snel geleverd!

Op de site kon ik makkelijk de juiste keuze maken. Duidelijke uitleg en goed zoeken. Daarna super snel bezorgd!

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ