Goede service en goede producten
Fijn om te horen Inge! Dank je wel voor je review.
door de enquête die ingevuld kan worden weet je precies wat je nodig hebt. Mijn nachtrust was enorm slecht door stres en druk vanuit het werk. Sinds ik magnesium en de slaapcomplex neem is dit vele malen beter geworden. Ook is het fijn dat er bij een bepaald bestel bedrag een gratis drink beker zit waar je je tabletten gemakkelijk mee kan nemen na je werk en ze dus niet kan vergeten.
Bedankt Jan voor je mooie review!
Eindelijk heb ik iets passends gevonden. De vitamines zijn makkelijk in te nemen, en de pilvormen hebben geen vieze smaak. Ik merkte na één week al een heel groot verschil, in bijvoorbeeld mijn energie. Ik raad vitakruis zeker aan!
Bedankt Stephanie, Fijn dat je je beter voelt.
Snel bezorgd en je kan makkelijk vinden wat je nodig hebt. Vitakruid heeft goede kwaliteit supplementen.
Ik ben tevreden. Prima. Goede producten voor een concurrerende prijs
Goedemorgen Ralph, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is.
Ik vind de supplementen van Vitakruid echt heel fijn en doen hun werk. Eén van de beste vitamines.
Beste Fleur, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Heel bewust heb ik gekozen voor Vitakruid, puur omdat ze hele goede ingrediënten en producten afleveren. Ben enorm tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en het resultaat wat ik graag wil boeken met de supplementen die ik gebruik. Een aanrader
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen!
Vitakruid biedt een groot en goed assortiment met goede adviezen. Overzichtelijke website en daardoor heel gebruiksvriendelijk! Goede prijs-kwaliteit-verhouding en zeker een aanrader!
Bedankt voor je mooie review. Alvast goed weekend Manon!
Blij met de producten en goed advies!
Fijn om te horen Caitlin! Bedankt voor je review.
geen toxische stoffen en/of vulmiddel dat het lichaam weer belast. goede hoogwaardige producten. top!
Anja, bedankt voor je mooie review.
Ik luister diverse podcasts over suppletie en daarbij komt vaak Vitakruid als meest aanbevolen merk. Kwalitatief de beste. De visolie én vitamine k en d bestel ik standaard.
Wat leuk om te horen! Bedankt voor je review.
Snelle levering Bij een vraag snel antwoord
Bedankt voor je review Stijn, we doen ons best!
Ik ben heel tevreden over de voedingssupplementen van Vitakruid. De kwaliteit is bijzonder goed. Ook de levering verloopt altijd prima. De website biedt ook veel informatie over het supplement en indien je nog vragen hebt dan kan je snel geholpen worden via de medewerkers van Vitakruid die er veel kennis over hebben.
Bedankt voor je mooie review Laura. Indien je nog vragen hebt, weet je ons te vinden!
Al enkele jaren klant, al veel onderzoek gedaan naar zuivere, aanvullende supplementen voor onze gezondheid. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ze genieten ons vertrouwen. Dank voor de “steeds-weer”- super, snelle levering. Kleine opmerking als geschenk eens iets anders voorzien dan de YOS BOTTLE. Al herhaaldelijk deze afgevinkt omdat ik er al genoeg heb ontvangen (en uitgedeeld!)
Wat leuk om te horen Anne-Mie. Zo af en toe bieden we bij specifieke producten een shake beker of pillendoosje aan. Voor nu is de YOS-bottle het meest passend bij de meeste bestellingen maar wellicht komt daar in de toekomst verandering in. Bedankt voor je mooie review en feedback.
Handige supplementen met gratis bijgeleverd pillendoosje
Bedankt voor je mooie review!
Ben altijd heel tevreden over de producten en service. Uitgebreid assortiment, kwaliteit van de producten is top!
Wat fijn om te horen. Bedankt voor je review.
Al jaren bestel ik mijn voedingssupplementen bij Vitakruid met veel voldoening. De producten zijn met zorg en jarenlange ervaring van deskundigen samengesteld. Je krijgt altijd eerlijke respons, snel geleverd en de betaling gaat altijd goed. Fijn om in deze “onzekere” maatschappij ook te ondervinden dat er bedrijven bestaan die ECHT goed hun werk doen … en uitvoeren wat ze beloven !! Dank je VITAKRUID voor jullie oprechte bedoelingen.
Dank je wel voor je uitgebreide review Rachel. Fijn om te horen!
Ik ben zeer tevreden over Vitakruid. Zowel over de aanbevelingen en supplementen zelf. De snelle service is ook fantastisch!
Goed om te horen Antonella, bedankt!
Ik gebruik nu al een poosje verschillende supplementen van Vitakruid, en het bevalt me uitstekend! Je merkt dat alles van zeer goede kwaliteit is, én de producten hun werk doen!! Vitakruid heeft wat ik nodig heb, en ik voel me er goed bij! Geweldige service ook!!
Bedankt voor je review. Dit waarderen we enorm.
Ben heel erg tevreden over de producten. Hele moooie aanvulling op je gezonde voeding. Had altijd heel veel last van pijnlijke voeten en doordat ik nu magnesium gebruik van vitakruid ben ik daar vanaf. Snelle levering goede uitleg.echt een aanrader
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te horen!
Heel vlotte op heel veel vlakken: - snelle reactie van medewerkers - snelle verzending van producten - medewerkers denken altijd goed mee - maak al 23 maanden gebruik van hun voedingssupplementen en geef al 1.5 jaar borstvoeding
Bedankt voor je mooie review Emma. Veel plezier met je producten. Groetjes Team Vitakruid
Op de website is veel informatie te vinden en san ook nog begrijpelijk uitgelegd. Dat heeft mij geholpen met het maken van een goede keuze. Daarna ging het bestellen soepel en waren de producten in no time binnen!
Dank je wel Nienke voor je uitgebreide review. We zijn hier erg blij mee.
Vitakruid biedt een ruim aanbod aan suppletie met een top advies! Ze hebben een snelle verzending en een overzichtelijke fijne website!
Heel erg bedankt voor je mooie review Manon!
Ik had wat twijfels over wat ik allemaal in mijn inline boodschappenmandje had liggen, voor advies contact opgenomen en Adina heeft mij met heel veel geduld en uitgebreide uitleg uitstekend geholpen! Superblij hiermee.
Wat fijn om te horen! Heel erg bedankt voor je mooie review.
Alles goed uitgelegd, goeie klantenservice en volgende dag geleverd
Bedankt voor je mooie review! :)
430 Jacobus Spijkerdreef
Hoofddorp 2132 PZ