De behandeling werd goed uitgelegd en er werd tijdens de behandeling steeds verteld wat er gebeurde. Er werd rustig gewerkt.
Er wordt heel goed uitgelegd wat de behandeling inhoudt. Sascha is heel kundig en ben heeel blij met het opvullen van mijn jukbeenderen en lippen. Dank je wel!
Heel tevreden ben ik over de behandeling. Sacha werkt secuur en de passie voor het vak is merkbaar tijdens de behandeling. Ze denkt mee over hoe te behandelen, legt duidelijk uit wat ze gaat doen en betrekt je bij welk resultaat je zou willen krijgen. Het voelde voor mij veilig en gehoord. Daarnaast heeft ze een warme persoonlijkheid. Dankjewel!
Het was een heerlijk behandeling met een prachtig resultaat en een echt verwen moment !!
Wat ik zeer waardeer is de eerlijkheid van Patrice. Ze verkoopt niks, ze adviseert heel eerlijk. Ze kent haar vak. P
Vandaag bij Alina geweest voor een relift. Neemt alle tijd om vragen te beantwoorden en stelt iemand echt op haar gemak. Heel hartelijk, kom zeker terug!
Patrice is altijd heel vriendelijk en eerlijk in haar adviezen en behandeling. Neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Resultaat is altijd naar wens.
Prettige ontvangst, uitstekende behandeling waar echt de tijd voor je genomen wordt
Patrice is een zeer kundig en professionele arts. Ze luistert goed naar je wensen en adviseert ad hand van wat bij jouw gezicht past.
Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar
Goeie en behandeling en altijd goed resultaat!
Plezierige behandeling, voorlichting en begeleiding
Ik laat met veel vertrouwen mijn huid aan dit kundige team over.
Zeer kundig en vriendelijk. Goede duidelijke uitleg van de behandeling. Mijn eerste ervaring is dus top!
Dit was mijn eerste ervaring met een botox behandeling, vanaf binnenkomst met een prettige ontvangst werd ik voor een (in mijn ogen best kleine) behandeling zeer professioneel door het gehele proces geloodst. Dit begon met een aantal goede foto's van hoe mijn gezicht er uitziet voor de behandeling, op basis waarvan advies wordt gegeven welke behandeling het best aansluit. Vervolgens werd deze behandeling uitgebreid en duidelijk toegelicht....en uitgevoerd. Zowel persoonlijk contact als hygiëne zijn van hoog niveau. Direct hierna werd een vervolgafspraak ingepland ter controle, voor als de behandeling nog uitgebreid dient te worden. Nogmaals mijn eerste ervaring, maar voor elke andere behandeling zal ik direct weer hierheen gaan
Een fijn ontvangst door lieve mensen. Ik voelde me ontspannen en in vertrouwde handen. Het resultaat kan ik als positief beoordelen.
Duidelijke en vriendelijke uitleg van de mogelijkheden zonder opdringen. Luisterend naar de wens. Uiteraard moet ik nog even op het effect wachten maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Eerst een uitgebreide intake en informatie voor de behandeling. Patrice nam alle tijd om informatie te geven en de vragen te beantwoorden die ik had. Tijdens de behandeling met botox legde ze alle handelingen heel goed uit. Ik voelde mij gehoord en gezien en dat is wat je wil als je ergens voor de eerste keer komt.
Begeleid worden bij het ouder worden, zo ervaar ik mijn contact met de kliniek van Patrice. Altijd goed en eerlijk advies; altijd efficiente en effectieve behandelingen. Heel prettig en persoonlijk!
Leuke doktoren en goed advies
Een ontzettend mooie kliniek waar ik ben behandeld door dokter Sacha. Een hele fijne, kundige en vriendelijke arts die goed de tijd nam voor het consult en de behandeling. Ik kom zeker terug!
Goede en duidelijke uitleg, neemt de tijd en hele goede blik op wat ik wilde en waarnaar ik zocht. Mooi natuurlijk resultaat!
Dit was mijn eerste keer bij Patrice. Ik heb het nooit eerder gedaan. Voordat de behandeling begon, werd er goed en duidelijk besproken wat er ging gebeuren, waar en met welke vloeistof. In de stoel vertelde Patrice heel rustig wanneer en wat ze ging doen waardoor ik mijn ontspannen voelde wat ik erg fijn vondt. Ook de dame bij de balie was erg vriendelijk en bij binnenkomst kreeg ik een heerlijk kopje thee aangeboden. Dit was zeker niet mijn laatste keer.
Goede behandeling, duidelijke uitleg.
Sacha nam uitgebreid de tijd om me door het hele proces heel te begeleiden. Deskundig en vriendelijk heeft ze alles rustig uitgelegd en al mijn vragen beantwoord. Hierdoor ging ik er vol vertrouwen in. Ook gedurende de behandeling (die ik heel spannend vond) wist ze de rust te behouden, waardoor ik me gerustgesteld en gezien voelde. Absolute aanrader!