Mijn ervaring was minder goed

Ik had voor het eerst een afspraak gemaakt , maar dit bleek niet helemaal goed te zijn gegaan. Ik was daar gelijk met een andere dame die ook om dezelfde tijd was ingepland .. Ik heb zelf een drukke salon Nagelstudio / schoonheid etc in Baarn en hoorde veel positieve reacties .. Vandaar mijn afspraak bij jullie.. Dat de afspraak mis is gegaan kan gebeuren, maar ik had het zelf wel anders opgelost .. Ik kan dus verder geen mening geven over de begandelingen zelf , wilde dit alleen toch even aangeven. Ik heb dus niet oprecht de punten Hieronder kunnen beoordelen , maar als ik het niet invul kan ik het niet versturen , vandaar

Erg prettig en professioneel

Ontzettend fijne praktijk. Patrice geeft heel uitgebreid en objectief advies. Daarbij is ze juist heel terughoudend in haar advies voor een behandeling. Erg professioneel en ik ben steeds zeer tevreden met het resultaat

Zeer goede ervaringen!

Mooie en vooral rustgevende behandelruimte, niet onbelangrijk ;) Patrice is een zeer ervaren arts, stelt je op je gemak en geeft veel informatie, ook tijdens de behandeling. De behandelingen (fillers) gaven een zeer mooi resultaat. Kortom, een aanrader!

Goed geïnformeerd en behandeld

Eerlijk en informatief en een duidelijk verwachtingspatroon waardoor je weet wat je kan verwachten ook van de ervaring van de behandeling .

Vakkundig

Intake gesprek; eerst wordt er gevraagd wat je wil. Dan wordt er goed doorgesproken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens erg tevreden met het resultaat.

Helemaal goed

Ik ben altijd goed geholpen en mooi natuurlijk resultaat

Geweldige service!

Wat een prettige en vakundige docktoren. Erg blij met het resultaat

• Persoonlijke service

Patrice is een perfectionist en daarbij ook nog eens een lieve hartelijke vrouw die erg goed luistert en een eerlijk deskundig advies geeft . Ze neemt altijd de tijd voor je en ondanks dat ik kritisch en niet snel tevreden ben, ben ik bij Patrice altijd tevreden meer dan tevreden zelfs !!!

• Persoonlijke service

Professioneel advies van Patrice!

Er wordt de tijd genomen om je wensen te bespreken en het juiste advies te geven. Heel blij met de resultaten tot nu toe!

• Persoonlijke service

Je krijgt altijd eerlijk advies en er wordt echt naar je geluisterd!

Patrice en haar team zijn allereerst hele lieve mensen. Ze luisteren echt naar je en zijn eerlijk over wat er mogelijk is. Ze denken altijd met je mee!

• Persoonlijke service

Na mijn wensen te hebben geluisterd, uitstekend, vakkundig en rustig behandeld!!!

Patrice straalt een enorme vakkundigheid en rust uit. Zo enorm blij met het resultaat! Absoluut natuurlijk! Ik zal iedereen aanraden om naar haar kliniek te gaan!

Super deskundig

Ik ben nog nooit teleurgesteld in deze kliniek. Patrice neemt overal ruim de tijd voor, geeft goede persoonlijke adviezen en zegt het ook eerlijk als haar advies is om een behandeling niet te doen. Ik heb alle vertrouwen in haar en kom altijd tevreden thuis.

• Persoonlijke service

Gewoon top !!! Subtiel en niet zichtbaar voor anderen.

Met haar kundige hand kan Patrice lijntjes en vouwtjes tot in de precisie opvullen zonder enige blauwe plek te veroorzaken. Ze laat jou zeggen wat jou stoort en geeft geen ongevraagd advies. Ze is eerlijk en oprecht. Heel fijn om bij haar te komen.

Aangenaam verrast!

Al bij vele artsen geweest voor injectables en qua prijs/kwaliteit verhouding was dit top. MIjn vrouw had al onderzoek gedaan naar haar kwalificaties en binnen het vak zit ze aan de top. Hele proces van intake tot aftercare was zeer professioneel. Voor het eerst dat ik ook een rapport meekreeg met alle details van de behandeling! Dat heb ik nog nooit gehad want de meeste artsen zijn daar een beetje schimmig over. Kosten waren ook meer dan acceptabel dus vandaar mijn oordeel van een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!

• Persoonlijke service

Professionele behandeling met mooi resultaat.

Duidelijk consult met ruime gelegenheid voor vragen en na de behandeling weinig tot geen last met een mooi resultaat.

Professioneel!

Patrice maakt een betere versie van je zelf! Zeer goed persoonlijk advies, stelt je gerust, uitvoering zeer goed. Mooie behandelingen met alleen maar kwaliteitsproducten. Echt een aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altijd zeer tevreden

Ik kom graag bij Patrice omdat er goed geluisterd en begrepen wordt wat mijn wensen zijn dus ga ik als tevreden klant de deur weer uit. Dank je wel Patrice!

Prachtig resultaat

Ik kom al jaren bij Patrice, ook al moet ik er wat km’s voor rijden. Ik ben zeer tevreden over het resultaat altijd. Patrice is kundig, ervaren en bovendien een heel vriendelijk mens. Ze heeft oog voor detail en weet precies hoe ze op subtiele wijze iets mooier kan maken.

• Persoonlijke service

Patrice is een zeer kundig arts en luistert goed naar je wensen. Verder geeft ze eerlijk advies en is ze ook heel prettig in de omgang. Kortom, ik beveel Patrice zeker aan!

• Persoonlijke service

Wat een lieve warme arts

Ik ben al bekend met behandelingen bij een andere kliniek. 3 weken geleden voor het eerst bij Patrice terecht gekomen. Wat een lieve , warme arts. Dat was het eerste, wat me zo goed deed. Nam alle tijd , legde alles goed uit , dacht mee. Voor mij een blijvertje.. En ook belangrijk.. heel blij met het resultaat!

Geweldig! Lief en deskundig. Alle vertrouwen bij deze kliniek

Betrouwbaar en niet opdringerig

Patrice en Marleen, Ik voel mij altijd zeer welkom. De sfeer is relaxt en gemoedelijk. Jullie zijn professioneel, meedenkend, eerlijk en belangstellend. Ik kom graag bij jullie. Liefs, Ineke

Kan niet beter

Patrice is een lieve en zeer deskundige arts . Ze neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je graag wil en wat vooral niet en geeft een eerlijk advies. Het resultaat van de behandelingen is prachtig en erg natuurlijk. Een echte aanrader !

Zeer tevreden!

Vakkundig in advies en in de behandeling. Persoonlijke en klantvriendelijke benadering.

• Persoonlijke service

Fijn advies, niet overdreven, echt wat past bij mij

Ik heb heb het als fijn ervaren, er wordt gekeken naar wat ik zelf wil/ voel en wat er kan met mijn huid. Een fijn advies. En dito behandeling. Hier rij ik graag even voor om.

Hein Duvel 1 a

1251 BX Laren