Goed en snel service

Duidelijk, service gericht!

Container besteld via site.. duidelijk en overzichtelijk. Werd van tevoren gekeken en telefonisch overlegd. Container netjes neergezet zodat het goed toegankelijk was. Snel weer opgehaald na afmelding en duidelijke bonnen via de mail ontvangen.

geen gedoe, vlotte service

op tijd geleverd en op tijd opgehaald. vlotte afhandeling

bezorging liet te wensen over

Netjes bezorgd en waar deze kon staan prima, alleen meerdere malen erachteraan gebeld wanneer de bak kwam was in de ochtend gevraagd , maar helemaal niets gehoord. Kwam pas na 16.00 uur. Een dagdeel aangeven zou beter zijn en men niet de gehele dag laten wachten.

Snel en gemakkelijk

Snel besteld, snel geleverd. Op de aangegeven plek, vriendelijke chauffeur.

Keurig geregeld, zoals afgesproken

Netjes volgens afspraak geleverd, zeer vriendelijke chauffeur

Goed geregeld!

Bij Bork krijg je altijd een goed advies!

Goed geregeld.

Erg handig deze service.

Het bestellen ging super gemakkelijk. Echter ten tijde van de enquête is hij nog niet geleverd dus hoop dat alles goed verloopt.

Volgens afspraak geleverd

Betrouwbare service, altijd!

super geregeld allemaal

prima geregeld allemaal, gemakkelijk te regelen via de mail

Zeer positief

container van 6m3 besteld. Later bleek dat dit te weinig was en belde op of ipv een 6 m3 container ook een 10 m3 container geplaatst kon worden. Na overleg kreeg ik een reactie dat het voor mij voordeliger zou zijn om 2x 6 m3 te plaatsen. Dat hebben we dan maar gedaan. Verder was de chauffeur die 1 van de bakken plaatste uitermate vriendelijk (kan met de kerstgedachte te maken hebben). Hij gaf zinvolle tips om de bakken te beladen. Al met al heb ik een en ander ervaren als positief meedenken!

Snel geleverd en vriendelijke mensen

Makkelijk bestellen op afgesproken tijd bezorgd

Makkelijk online te bestellen. Op afgesproken dsg bezorgd. Makkelijk online aan te melden voor ophalen.

Snel geregeld, snel geleverd

Het is makkelijk online te regelen en de container wordt binnen afgesproken tijd geleverd. Als je de dag ervoor met kantoor belt, kunnen ze ook aangeven of het begin of einde dagdeel wordt. Dat is tenminste mijn ervaring.

Goed geregeld

Mooi op tijd geleverd en weer vlot opgehaald. Nette prijs en overzichtelijke site met duidelijke prijzen.

Snel geleverd, goed voor elkaar.

Snelle en correcte levering

De internet pagina is makkelijk en duidelijk. En de aflevering van de container is keurig op de aangegeven plek gedaan de volgende dag al.

Korte lijntjes, goede afspraken

Goed bereikbaar, ook voor het aanpassen van sfspraken

Gewoon goed

Gewoon goed

Alles ging goed

Perfect geregeld

Site is helder, dus soort container en m3 selecteren. Bestellen en de volgende werkdag staat hij bij je huis op de gewenste plek. Perfect geregeld

Nette levering!

Fijn contact per telefoon

Ik had een puinbak besteld omdat onze aannemer een bak nodig had. Dus de bak gelijk besteld. Even later gaf de aannemer aan de bak toch niet nodig te hebben. Ik heb Borkbak gelijk gebeld om de bak te annuleren. Dit was geen probleem, de bak is geannuleerd. Dit was heel fijn! Helaas heb ik alleen het bedrag nog niet terug gestort gekregen. Kan dit nog gedaan worden a.u.b.?

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!