Goede communicatie

Mijn ervaring met het laten plaatsen van een container? Het was een goede container die op de goede plek geplaatst werd

Prima werkwijze, zoals afgesproken.

Keurig op tijd

De volgende dag geleverd en afgezet op gewenste plaat. Keurige chauffeur.

Snel en effectief

Container besteld online en ook meteen weer afgemeld. Op die manier had ik de bak maar 1 dag voor de deur staan. Was ideaal! Contact met de klantenservice was redelijk goed. Gaat via contact formulier. Ze reageren meestal wel maar niet altijd. Vandaar 4 sterren

Prima!!!

Vriendelijke mee denken

Goede website en heldere communicatie

Al 2 keer een container besteld. De 1ste keer met speciale instructies deze zijn perfect uitgevoerd. De 2de keer ook weer perfect uitgevoerd.

Houden zich netjes aan de afspraken

Keurige bakken. Mooi schoon bij het afleveren.

Makkelijk te regelen via de site. Levering/plaatsen keurig in overleg. De prijs. Ach ja alles is duurder momenteel. Ga zo door.

Optijd en goed geregeld.

Vriendelijke chauffeur en goede aflevering.

Afspraak niet nagekomen

Rekening liggen van transport wat ze niet konden leveren omdat de container niet volgens afspraak is opgehaald

Snel geregeld.

Container keurig op tijd geleverd.

De juiste bak gemakkelijk besteld via het internet en daarbij aangegeven waar ik deze wilde hebben staan, bij thuiskomst stond deze op de aangegeven plek zonder verder gedoe.

Snelle reactie vriendelijk zorgvuldig

Prima ervaring, op mijn vraag een snelle reactie. Bak werd mooi op tijd geleverd, vriendelijke mensen.

Goede communicatie en vakbekwame chauffeur

Eerste ervaring is prima

supersnelle service en alles via de website te regelen

Vandaag besteld op de site is morgen geplaatst, ook afmelden via de link in de mail direct geregeld en de volgende dag opgehaald echt keurig geregeld!

Snelle levering perfecte plaatsing zoals gewenst

Prima, snel !!

De bak werd zoals afgesproken gebracht. Keurig hoe ik het zou willen en uiterst vriendelijk geregeld. Fijn!! Wilma Visser.

Keurig

1e ervaring echter container netjes volgens afspraak geleverd.

Weer uitstekend geregeld

Snel en duidelijk

Goed en makkelijk

Ik had 5 sterren gegeven als ze de bak ook op de aangegeven dag hadden opgehaald, gelukkig had ik iets ruimer gepland waardoor de bak nog niet in de weg stond

Betrouwbaar & voordelig

De meest voordelige optie, makkelijk online te regelen en levert zoals afgesproken. Nu 2 keer een bouwafval container besteld. Aanrader.

Meerdere keren al gebruik gemaakt van hun diensten

Mijn ervaringen zijn positief. Al meerdere keren gebruik gemaakt van hun diensten gaat altijd tot tevredenheid

Er word meegedacht en dat is heel fijn

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!