Snel en tot aan huis inde "rimboe" geleverd

Snel en tot aan huis inde "rimboe" geleverd. Aardige chauffeur.

Chauffeur is geweldig.

Wat een super chauffeur. Denkt mee, is zeer vriendelijk. Alles netjes op tijd geleverd. Top service

Het was gauw geregeld en werd netjes geplaatst en weer opgehaald Alles positief ervaren , ook de chauffeur!

Vlot en correct

Altijd optijd gebracht en gehaald na afmelding.

S

Toppie

Vriendelijke mensen

Alles online geregeld met enkele muisklikken.

Keurig afgeleverd op de aangegeven dag. Opgehaald de volgende dag. Prima geregeld geen op- of aanmerkingen

Kwamen zelfs een dag eerder in overleg

Goed geholpen. Ik werd zelfs gebeld door de chauffeur of de bak ook een dag eerder gebracht kon worden, ook hierin net contact en goed overleg waar de bak kwam te staan, dacht hier zelfs in mee. Ophalen ook meteen een dag na aanvraag.

Helemaal geweldig

Ik ben heel blij met de container waarin ik mijn zolderopruiming in kwijt kon 1 dingetje heb ik wel te melden bij het brengen van de container stond het bijna bij de buren op het tuinpad dankzij mijn buurvrouw kon dit voorkomen kunnen worden graag opletten op welk nr het gebracht moet worden het ophalen ging perfect Al met al zeer tevreden

Eenvoudig bedtelken

Een container bestellen was heel eenvoudig. De indeling van de verschillende mogelijkheden is overzichtelijk en daardoor is een bestelling snel gemaakt.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Super makkelijk om een bak te bestellen, met duidelijke beschrijving wat er wel en niet in mag qua afval. Ook erg snel geleverd; s avonds had ik hem besteld en de volgende dag werd de bak al geplaatst.

Goede en snelle levering

Zie hierboven. Wat ik wel miste was een tijdsindicatie van de levering. Ik denk dat als jullie dat gaan doen de service graad omhoog gaat. Tip van mijn kant. Groet, John Kerssies.

zeer snel geleverd en een scherpe prijs !

keurig snel geleverd

Betrouwbare partner

Goede afstemming, komen afspraken na en is een betrouwbare partner.

Sneller geleverd dan op de site vermeld

In de opmerkingen veld van de site gevraagd om, als het mogelijk was, eerder te leveren en dat is gedaan. Dus binnen een paar uur geleverd.

snel en effectief

Snel en effectief geregeld, boeken via site gaan eenvoedig.

Alles volgens afspraak

Snel geregeld

App werkt prima. Afmelden is ook zo geregeld. De bezorging precies op de plek waar ik het wilde hebben.

Goed en correct

Netjes en goed over leg met personeel

Prima op tijd geleverd

We waren erg blij met de vroege ochtend levering!Hadden alles erin voor de ergste hitte!

Toppie voor elkaar

Super voor elkaar

Goed service en fijn contact waar nodig

Goede service. Moest even bellen omdat ik niet zeker wist welke bak ik moest hebben. Keurig even een belletje toen ze er waren. 4 sterren omdat er altijd ruimte is voor verbetering.

Flexibel

Ivm het verplaatsen van de klus hebben we de container naar een latere datum verplaatst. Personeel heeft het goed geregeld. Erg flexibel.

Supergoede snelle en vriendelijke service, waar vind je dat nog? Hier dus

Heel tevreden over de fijne samenwerking en communicatie om bakken op juiste plaats te krijgen en eer op te halen

een tevreden klant

snelle service en afhandeling. En volgens mij de goedkoopste in de regio.

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!