Heel goed, staan voor wat ze aanbevelen

Uitleg en bestellen voor welke categorie afvalcontainer is duidelijk en gemakkelijk, lekker veel hout en grofvuil kwijt.

Super service.

Bak besteld en keurig afgeleverd op goede dag en tijd! Fijne service.

snel en netjes

Snel geleverd en vlot weer afgehaald toen hij vol was.

alles was goed verzorgd

bestellen gaat makkelijk. aflevering volgens afspraak Na afmelden snel weggehaald

Wat snel geleverd en tegen een mooi tarief. Fijn dat de chauffeur meedacht met de plek van plaatsing, nu was de bak binnen 1 dag weer gevuld. Tot de volgende ronde….

BorkBak scheelt een boel gesleep en gedoe

Ideaal geen gesleep en gedoe naar de gemeente werf

Alles goed en vlot geregeld. Duidelijke informatie.

heel erg goed

ze helpen je goed met vragen

Goed bedrijf snel geregeld

Even zoeken op internet uitgekomen bij Bork bak, heldere website, met hele goede prijzen. Bak besteld en zeer snel en netjes bezorgd

Kundige chaufeur, prima service

Zie Boven

Super service

Snelle levering, op de juiste plek neergezet en goede prijzen.

Goed voor elkaar

Nog geen bak gezien maar zal wel goed komen.

Afspraak is afspraak.

De container kwam op afspraak. Bork had goed naar onze wensen geluisterd heeft de container precies goed neergezet op de afgesproken dag en ook nog eens lekker vroeg. Het bestellen ging heel makkelijk, ze zijn goed bereikbaar voor aanvullende wensen en dat allemaal tegen een scherpe prijs! Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Vlot een bak op de dam.

Vandaag besteld is morgen geleverd is de reclame boodschap. En dat maken ze ook waar. Maar ik vind 330 euro voor 3 kuub zand wel erg duur.

Wel geleverd, maar tijdstip van levering onduidelijk

Het online bestellen van de container verliep heel gemakkelijk. Ook klopte de slogan 'vandaag besteld; morgen geleverd'. Alleen was het wel wat laat op de dag en voelden we ons bij de telefonische gesprekken met een kluitje in het riet gestuurd: Eerste keer: komt binnen een uur: noppes. Tweede keer: komt binnen een uur: noppes. Uiteindelijk geleverd door een zeer aardige man, die ons nog hielp met een zeer zware stoel in de bak te zetten. De container was wel mooi schoon. Je kon er zonder vies te worden gewoon in werken.

Perfect geregeld.

De bak werd keurig in de ochtend op ons verzoek neergezet. En na het afmelden is hij snel daarna weer opgehaald, waarvoor onze aanwezigheid niet vereist was.

Prijs bij afrekenen klopte niet met echte prijs. Telefonisch contact gehad. In eerste instantie zou ik terug gebeld wat niet gebeurde. Na nogmaals telefonisch contact te hebben gehad is het via betaallink geregeld. Bak is snel en zonder problemen neergezet.

Vlot geregeld.

Alleen maar positief

Duidelijke website. Prima keus in aantal soorten en maten containers en wat je er wel of niet in mag gooien. De volgende dag al geleverd door een vriendelijke chauffeur. Na gebruik melding gedaan via de website en de container werd snel weer gehaald.

Op zich prima

Op zich prima bedrijf. Bork lijkt wel de gemeente. Toen ik belde om mijn bak te wisselen omdat er iets onvoorziens gebeurde bij mijn verbouw kon de dame van de administratie niets voor mij doen, slechts mij verwijzen naar de site. Als ambtenaar krijg ik vaak de kritiek dat wij zo werken, maar in het bedrijfsleven kom je dus ook werkprocessen tegen die zeer Kafkaiaans zijn.

Snelle afhandeling en prima contact met de administratie.

Snel en accuraat

Persoonlijke aandacht, kennis en kunde!! kijkt en denkt met je mee!

Chauffeur Johan kijkt en denkt met je mee, waardoor de door ons bestelde puinbak op een betere plek staat, gaf nog wat tips en zo was het een heel prettige ervaring. Persoonlijke aandacht; kennis en kunde! Brigitte Hofman

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!