Snelle en goede service

Nu 3x een paar containers gehuurd en alles is naar wens verlopen.

Vlot, vakkundig en vriendelijk!

Ook dit keer op de aangevraagde tijd de bak bezorgd gekregen. Afgeleverd door een vakkundige en vriendelijke chauffeur die de bak perfect op een lastig bereikbare plek neerzette. Top!

Keurig op tijd geleverd

De afvalcontainer werd netjes op de door mij aangewezen plaats gezet. Opstelling van de chauffeur was goed. Helaas zat er nog wel een klein beetje restafval van de vorige gebruiker in. Dit afval was niet hinderlijk, ik had een schoonpuin container besteld en dit afval was niet in overeenstemming met schoon puin. Dit heb ik wel direct gemeld.

Nette en snelle levering

Niet de goedkoopste maar zeker de beste ervaring met het huren van bouwcontainers tot nu toe. Snelle levering, netjes opgehaald en van te voren even gebeld om levering te bevestigen.

Met gemak

Je kiest je bak uit besteld hem, wordt keurig de afgesproken daag geleverd. Is hij vol klikje je met ff op de link voor bak ophalen. Hoe makkelijk kan het zijn.

Duidelijk en snel contact. Perfect geleverd en ophalen!

Communicatie vooraf is duidelijk en snel. Duidelijke antwoorden. Container zelf geplaatst waar je hem wilt hebben. Aanpassen geen probleem! Ophalen kan makkelijk online geregeld worden en is ook snel en netjes gebeurd.

Ik ben tevreden met de service.

Tevreden.

Vriendelijke correcte aflevering.

Bak dinsdag afgeleverd ging vlot en vriendelijk

gewoon goed

Goed op tijd en op de juiste plek geplaatst, niets dan lof

Alles prima verlopen afspraken waren duidelijk

Goed ben zeer tevreden hoe dit is gegaan

Simpel besteld goedkoop en snel geleverd...en simpel om af te melden .....voor mij altijd borkbak........

Bak netjes geplaatst, chauffeur was heel behulpzaam en meedenkend.

Goede snelle service

Containers werden snel en netjes geplaatst en opgehaald

Zeer goede ervaring mee

Handig te regelen via internet. Ik heb de locatie waar de container moest staan omschreven De chauffeur belde nog voor de precieze locatie omdat ik niet thuis was. De container is keurig afgeleverd

prima service

snelle reactie,

Snel en dienstverlenend

Goede contact met contactpersoon en chauffeur was meedenkend bij aflevering.

Snelle service, betaalbaar en dienstverlenende chauffeur!

Bestellen en doorgeven dat de bak opgehaald kan worden gaat snel en zonder poespas. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en vriendelijke en meedenkende chauffeur.

Borkbak is voor vragen goed bereikbaar en lost mogelijke problemen snel en adequaat op. Communicatie is prima m.a.w. Bak netjes op gewenste plek neergezet door uitstekende chauffeur. Klasse

Vlotte afwerking en wisseling container

Wellicht handiger en efficiënter als een volle moet wisselen en niet met een lege vrachtwagen komen om alleen maar te halen en later weer komen om te brengen, volgens jullie planning kan dat beter uitkomen maar als consument die die planning niet kent kijk je er anders tegenaan en denk je het kan toch efficiënter. Verder prima geregeld.

Oke

Jammer dat je geen tijdsblok meer aan kunt geven, je zit nu vanaf 7 uur s morgens te wachten op de chauffeur. Gelukkig was de chauffeur hier rond 11.30, maar het zou toch fijn zijn als je ongeveer weet wanneer je de chauffeur kunt verwachten

Puinbak snel geleverd

Fijn dat er bij Borkbak een 9m3 schoon puin container te bestellen is. Werd na een dag geleverd. Top.

Goede service. Dit is de 3e keer dat wij hier besteld hebben en het bevalt erg goed.

alle info beschikbaar via de site. Reserveren en leveren binnen een uur geregeld.

Dit is zo simpel. Elke nitwit kan hier op een eenvoudige manier alle informatie halen en een container reserveren. Die staat er dan ook binnen de kortst mogelijke tijd waar - in overleg - wordt bepaald op welke plek de container het makkelijkst te gebruiken is.

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!