perfect geregeld

bak besteld. site is overzichtelijk. foto van de bak is informatief. Bak werd na telefoontje eerder gebracht dan volgens melding. Ophalen volgens afspraak. Heel klein detail: bij afmelden van de container krijg je, als ik het mij goed herinner, een scherm met het woord "aanmelden". Dat is vreemd wanneer je juist af wilt melden.

Gewoon goed geregeld!

Online geboekt en precies op de voorgestelde plaats afgeleverd

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan en super goede personeel

Prima geregeld

Mooi op tijd

Precies op tijd en een goede prijs verhouding met andere aanbieders. Alsnog zeer tevreden

Snel geregeld en geleverd.

Gewoon prima.

Zeer gemakkelijk te bestellen voor een redelijke prijs.

Binnen 2 minuten een container geregeld. Keurig geplaatst binnen 24 uur.

Alles volgens afspraak

Bak via site besteld met specifieke wens mbt plaatsing. Nette prijs en geleverd zoals ik dat graag wilde.

Voldoet aan alle verwachtingen

Bak geleverd zoals vermeld op de website, voor 15:00 besteld de volgende werkdag geleverd. Chauffeur nam de tijd om de bak zo neer te zetten dat deze het gemakkelijkst gevuld kon worden.

Zeer netjes

Zeer netjes gebracht en gehaald

Doen wat ze afspreken

Erg handig alles kan online

Op service van borkbak kun je blindelings vertrouwen

Personeel is kundig, denkt mee bij moeilijke plaatsing. Afgesproken datum van levering of ophalen wordt altijd nagekomen, zonder dat je er zelf bij moet zijn, prima

Goed geregeld

Mooie nieuwe vrachtwagen

Prima bedrijf!

De volgende dag afvalcontainer van 3m3 geleverd. Precies waar ik vroeg dat die geplaatst werd. Goed te bereiken telefonisch met mijn vragen vooraf en tijdens gebruik. Simpel via hun site ophaalverzoek indienen en is dan ook op die dag die gewenst is opgehaald. En met prijsvergelijk was deze bedrijf ook nog eens het goedkoopste. Top. Eventuele herhaling nodig, dan weet ik waar ik moet zijn.

Top, netjes

Mooie net materiaal

snel en goed

vriendelijke chauffeur. Op tijd geleverd

Met de chauffeur in goed overleg de bak geplaatst

Alles volgens afspraak

goede service

snel in uitvoering en prettig in omgang

zeer tevreden !

vlotte levering - opgehaald volgens afspraak ,kortom :helemaal niets negatiefs op aan te merken .

Makkelijk en snel te regelen

Goede chauffeurs ,plaats de bak makkelijk op een lastige plek

Erg snelle service

Snel en makkelijk

Een container bestellen via de website gaat heel makkelijk. Levering van de container ging snel, en ook het ophalen na dat de container was afgemeld ging vlot. Kortom een goede en snelle service.

Zwartschaap 46

3815 KL Stuifzand

Over BorkBak

BorkBak.nl levert afvalcontainers voor de kleine en grote klus! Voor bedrijf en particulier tegen scherpe tarieven in Noord-Nederland! Een afvalcontainer bestellen gaat heel gemakkelijk in 3 stappen. Zonder account bestellen, eenvoudig en snel!