Snel, compleet en kwalitatief

Bestelling duidelijk volgbaar, goede en correcte communicatie. Kleding en pruiken zitten mooi ingepakt en de kwaliteit is zeker in verhouding met de prijs. Desondanks unisex maten, nog mooie pasvorm. Wat de maten betreft zit mijn man op zijn juiste maat (groot qua lengte), ik heb normaal L maar M is voldoende.

Goede service, opvolging zending.

Goede service, opvolging zending.

Snelle en correcte service

Uitgebreide website. De bestelling werd snel verwerkt en opgestuurd.

Het is heel aangenaam de website van jokershop te bezoeken . Een uitgebreid asortiment , en de bestelde goederen worden perfect verpakt en verzonden. Als het product in voorraad is word het pakje de volgende dag thuis afgeleverd . En er zit een kleine attentie bij . Dank u wel Jokershop .

Vlotte en snelle levering, waarvoor dank!

Plezant als je iets besteld, dat het zo vlot verloopt

Vlot en goed!

Gemakkelijk besteld en vlot opgevolgd. Top!

Perfect!

Mijn bestelling was goed ingepakt! + snel geleverd

Je wordt persoonlijk geholpen

Mijn pakje kon niet geleverd worden door bpost, hierop kreeg ik een persoonlijke mail van Joker die ook werd opgevolgd door hen, gelukkig is het pakje nu terrecht!

Zeer snelle en correcte levering

De producten waren zoals beschreven en werden netjes verpakt. De verzending verliep snel en correct. Toppie !

Perfect zoals aangegeven op de site

Degelijk materiaal, maten perfect zoals aangegeven.

Gewoon goed

Prima en geen klachten.

zeer snelle en verzorgde levering

Voor de tweede maal besteld en zeer tevreden over de levering en goederen.

Qualité du produit

Très satisfaite de mon achat. Correspond exactement à mes attentes.

erg aangename ervaring

geen enkele opmerking,bestelling geplaatst en vanaf dan alles correct verlopen

Super snelle service!!

Na de middag besteld en de dag nadien al voor 10u geleverd! Sneller kan niet!

Top!!!!!

Voor de 1ste keer besteld en alles zeer vlotjes verlopen.....

Heel goede service!

Bestelling ging vlot en opvolging was correct en duidelijk. Heel tevreden.

Steevast supersnelle levering webshop

Je kan er van op aan dat je online bestelling supersnel geleverd wordt. Meestal is het er de dag nadien of 2 dagen later. Het aanbod is zeer uitgebreid, dus er is altijd wel iets in het juiste thema te vinden.

Goede spullen

Top!!

Snelle levering, perfect met zorg verpakt!

Joker had alles wat ik zocht en het was nog betaalbaar ook!

De website was overzichtelijk en het aanbod zeer uitgebreid. Het werd ook snel geleverd!

super!

[goede kwaliteit!

Vlotte levering

Beter kan niet

Goede bediening maar artikel te duur

Het artikel was te duur voor de kwaliteit ervan.

Topservice!

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be