Kleed was zoals verwacht! Goede service.

Zeer vlugge service, goed en verrassend verpakt, producten zoals verwacht. Top!

uitstekend

zeer goede en snelle transactie. Dank!

Ik heb iets besteld en 10 minuten later kon ik het al ophalen.

Een aanrader

Snelle levering Alles perfect zoals vermeld op de site!

Wauw, mijn bestelde materialen al de volgende dag thuis mogen ontvangen. Ik kon meteen aan de slag. Dankjewel!

top

snel en correct

Uitstekende levering

Mijn bestelling werd netjes en snel geleverd.

Jullie hebben een vlotte en behulpzame klantenservice.

Jullie hebben een vlotte en behulpzame klantenservice. Ga jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Veel

Ze vergeten huisnummer te melden dus alles kwam laat de gillet vallen klein uit en kon ze niet groter bestellen. De haarbanden zagen niet uit als op de foto ik doe ze maar om mijn nek. Retour betaling omdat het anders uitvalt

Snel en correct

Snel, correct, goede kwaliteit. Niks op aan te merken.

duidelijke website, goede collectie

top

snel geleverd top

Op en top!

Bestelling geplaatst om 16:45 en alsnog de dag erna geleverd!

zeer vlot

correcte en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

vlot kunnen bestellen en afhalen. Perfecte service

Ik bestelde een dag op voorhand online, en kon alles erg vlot afhalen.

Dik in orde

Zeer vlotte levering

Snelle en verzorgde levering!

Alle producten zoals verwacht. Verzorgd ingepakt en leuk bedankingskaartje erbij. Alles top dus!

goed en snel

Mijn bestelling was er binnen 2 dagen vrij snel

Prijs/kwaliteit zit wel goed en snelle levering!!!

Groot aanbod! Geen kleding die na 1 keer dragen de vuilbak in kan! Al jaren tevreden.

Alles was in orde

Maten van kledij kloppen en zeer snelle levering

Snelle levering Mooi artikel Goede communicatie

zeer tevreden

Er was een probleem maar werd heel keurig opgelost.

Ik had mijn outfit de volgende dag nodig dus gebeld met de medewerker of het dezelfde dag nog wegging, dat ging het, een half uurtje later kreeg ik de bevestiging, en dan ben je afhankelijk van de vervoerder . Alles verliep vlot en had mijn bestelling de volgende dag keurig binnen!

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be