snelle levering en service

snelle levering en service

snelle correcte service

snelle correcte service

Alles netjes en op tijd

Voor mijn eerste bestelling was alles in orde

Snelle service en mooie verzorgde materialen tegen een prima prijs!

Zeer uitgebreid aanbod, leuke website, snelle service

Website is heel uitgebreid met veel foto's

Correcte afhandeling van mijn bestelling

online bestelling werd correct afgehandeld.

Super vriendelijk en behulpzaam!

Ik deed een online bestelling en nog geen uur later lag de bestelling al klaar. Het is ook een hele fijne winkel om door te wandelen en ook nog eens schappelijk van prijs!

Heel snelle en correcte levering

Bestelling doorgegeven en de dag nadien al geleverd, correcte mails ontvangen ivm opvolging van de bestelling, wie ging leveren en op welk moment

Alles was dik in orde

☝️

Topservice

Snelle levering. Toffe producten.

Snel en vlot

Mijn bestelling kwam snel en vlot binnen.ook mooi verpakt.

goed verlopen

1 pakje moet ik nog gaan afhalen in de post in Puurs, hierover heb ikzelf geen informatie gekregen , wel dankzij JOKERSHOP ZELF , info gekgregen , waar mijn pakje is.

Topservice

Paar leuke spulletjes besteld uit de overzichtelijke en gemakkelijke webshop. Iets moeten retourneren en half uurtje later al mail dat de terugstorting gebeurd was. Ook aan telefoon heel vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van een vraag. Topservice dus. Hoor ook veel positiefs over de fysieke winkel, veel keuze en heel vriendelijk, dus ik hoop daar ook eens te geraken. Bedankt Jokershop!

Duidelijke site, met genoeg keus.

Supersnel!

Subliem!

Van bestelling tot levering perfect te volgen.

Vlotte verzending en ruime keuze

Snelle levering, compleet assortiment

super

duidelijk en snel

Geen kwaliteit

Vleugels bij aantrekken kapot. Elastiek scheurt zo van het karton. Resultaat—> geen tijd meer om te herstellen. Dan maar als engel zonder vleugels naar het feest. Handschoenen na een paar uurtjes gaten erin. Mijn nagels zijn nogthans helemaal niet scherp maar toch zat ik erdoor. Stof is flinterdun.

De kledij was van prima kwaliteit.

Kledij was mooi en van prima kwaliteit. Het werd ook snel geleverd.

Uitstekende service

Nauwelijks 30 minuten na mijn bestelling telefoon gekregen met meer uitleg en antwoord op mijn vraag. Wijzigingen waren nog mogelijk. Dinsdagavond 17u30 besteld, donderdag om 11u geleverd. Alles netjes verzorgd verpakt. Zeer vriendelijke contacten, zeer tevreden klant.

Heel tevreden

Goede ervaring met jokershop. Duidelijke website en snelle levering

Toppie

Toppie

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be