Aangenaam verast

Heel correct op tijd geleverd snel terug betaald

Perfect!

Duidelijke communicatie, snelle levering, uitstekende verpakking. Een voorbeeld voor vele andere Belgische webwinkels.

Leuke setjes en al goed gebruik van gemaakt. Veel complimentjes al gehad over de jurken

Artikel volledig zoals beschreven

Heel vlotte service.

Ik heb ‘s avonds laat een bestelling geplaatst en 2 dagen later al in ontvangst genomen. Zeer snelle en correcte service.

super tevreden

goede kwaliteit van het geleverde masker, heel snelle levering en perfecte service. Na lang twijfelen toch besteld en geen spijt van!

heel goede service en goede kwaliteit

Ik raad jokershop zeker aan, goede prijs/kwaliteit. bestellen en vrij snel in huis. Je wordt ook direct geholpen als je met vragen zit. Zeer tevreden over jullie.

Vriendelijke bediening / ruim Assortiment

Heb je een feestje, dan vind je alles bij de jokershop!

Overzichtelijk site, goeie opvolging. Effectieve levering volgende werkdag indien voor 16u bestelling doorgegeven.

Woensdag aangekocht voor 16u Donderdag om 11u al in mijn ophaalpunt! Super snelle service waarvoor hartelijk bedankt ! Overzichtelijke en gemakkelijke website.

Jokershop heeft het akje direct en goed verpakt verzonden.

Snelle en correcte levering

Snelle levering. Bestelling voorc16u en effectief dag nadien in huis. Kwalitatieve kleding en toebehoren.

Super,hier bestel ik volgende keer weer de halloween pakjes

Veel keuze van halloween pakjes en de volgende dag al in huis gekregen.

top service !

snelle service , goede kwaliteit van verkleedkledij

Snelle afhandeling en levering. Mooi verpakt.degelijk materiaal.

Zeer uitstekend!

Perfect geleverd, uitstekende show kunnen brengen!

Aanrader!

Duidelijke site, snelle verzending en goede kwaliteit.

Zeer snel geleverd. Alsook zeer mooi artikel.

Zeer tevreden over het artikel ook mooi en kwalitatief is zijn prijs waard.

Hele goede en correcte service.

Hele vlugge levering. Door een onoplettendheid van mijn kant had ik een artikel aangeduid die niet verzonden kon worden. Heel vlug mijn geld terug gekregen.

Redelijk ok

De kwaliteit van de items is uiteraard naar de verwachting alhoewel naar de lage kant. De omschrijving op de site (bvb afmetingen) kunnen beter. Indien er items zijn van een zekere afmeting zou het goed zijn van een doos te gebruiken van een afmeting die op de items is afgestemd. Een staf met papier-machée hoofd werd beschadigd en een hoed was 'verfrommeld' (niet onherstelbaar). Verder kijk ik uit naar een geslaagd Halloween feest met uw productjes.

Veel keuze

Wij zijn eerst naar de winkel gereden in Rijkevorsel en konden niet geloven hoeveel keuze er was. Plus vriendelijk en heel behulpzaam. Maar we waren nog wat vergeten en hebben online bijgesteld. Dat was er ook supersnel. Top winkel , hier zien ze ons nog

prima service

prima service

Super snelle levering & kwaliteit net zoals op de foto’s. Ik heb ook een fles tequilla gewonnen voor beste outfit, dus heel blij!

Snelle levering, leuk kostuum

Mujn pakketje werd binnen de levertermijn geleverd en het pakketje was perfect in orde.

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be