Top service!

Super snelle behandeling van de bestelling!

Zeer makkelijk bestelproces, zeer correcte levering

Ik bestelde en kreeg dezelfde week het bestelde... Uniek tegenwoordig!

Snel geleverd en de bestelling was volledig

Alles was zeer goed ingepakt door Lore.

Mijn product werd snel geleverd. Netjes verpakt, goede kwaliteit

Snelle afhandeling

Na de bestelling kreeg ik onmiddellijk bevestiging van de aankoop en verder volgden heel snel meldingen van wat er met het pakje gebeurde, zodat ik altijd goed kon volgen. Ook de afhandeling van b-post was zeer correct en ook hier kon ik mijn pakje steeds volgen. Prijs/kwaliteit van de blouse is goed.

Dik in orde

Ik heb er niks op aan te merken , ik kreeg wat ik verwachte !!!

Product is hetgene wat ik wou. Goede en snelle levering

Super service!

Snelle levering! Geen enkel probleem ondervonden! Bedankt!

Top.

Alles ging snel en binnen paar dagen in huis. Bericht dat ingepakt en verstuurd was

snelle, goede en vriendelijke service

Wel jammer dat er 1 product niet aanwezig was terwijl er op de webshop stond van wel. Dit zou normaal sneller kunnen aangepast worden.

Perfect!

Bestelling, betaling en levering zijn vlekkeloos verlopen.

Product makkelijk besteld en snel geleverd

Lekker snel!

Super !!

Hele vlotte, en correcte levering !!

Behulpzaam, denken met je mee!

Zou er zo weer dingen bestellen, erg fijne winkel. Ze denken met je mee.

Een goed functionerend bedrijf en leuke communicatie.

Alles is leuk bij dit bedrijf en prima geregeld!

* correctie op feedback

eerste review: Pakketje was verwacht voor een verjaardagsfeestje en is nooit aangekomen. Na mijn eerste review werd ik gecontacteerd tot de zaakvoerder bij Jokershop.be. Hij begreep de situatie en deed er alles aan mijn pakje alsnog de dag zelf uit te sturen. Hij vermelde erbij dat hij er alles aan zou doen dat deze zo snel mogelijk zou aankomen maar meldde me ook hierbij dat er een klein kansje was dat deze er niet ging aankomen (eerlijk dus!). Gelukkig kreeg ik net op tijd mijn 2 kostuumitems en kon er alsnoch een heel tof feestje gevierd worden. Bedankt aan Roel Van Looveren hiervoor! En aan toekomstige klanten: bij problemen, twijfel niet de zaakvoerder zo snel mogelijk te contacteren, hij zal hierbij zijn uiterste best doen jullie te helpen.

Goede service!

Goede service. Gebeld voor een tafelplan omdat er nog 1 op voorraad zou zijn. Deze hebben ze voor mij apart gezet.

top !

snelle verzending

Super ik had op donderdagmiddag net voor 4 uur besteld en de volgende ochtend rond half 11 al binnen

Waar voor je geld

Voor een Tirolerfeestje hadden we goedkope verkleedkleren nodig. Jokershop had alles wat we nodig hadden! Perfecte service en bijzonder snelle levering!

ik keer tevreden terug :)

al enkele malen besteld en altijd snel gearriveerd + alles in orde

Jokkershop is een aangename prettige ontdekking , door onze dochters hebben wij deze site ook gevonden er is een uitgebreide keuze in vele mooie artikelen , wij zijn alvast heel tevreden . En hadden veel succes op ons feestje van de jaren 70 mijn man heeft een geweldig mooi pak van Jokkershop en een pruik hij zag eruit als (Jimmy B ) en ik mooie lange witte laarzen . Dank u wel Jokkershop

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be