Vlotte levering en mooie prijzen

Mooi hoedje voor een leuk bedrag, Snelle levering en keurig verpakt.

Super service

Vriendelijke en snelle service

Topservice

Een artikel was beschadigd geraakt tijdens de zending en heb na melding hiervan onmiddellijk een nieuwe ontvangen

Perfect verwerkt en afgehandeld

Prima , alles volgens afspraak verlopen .

Artikel past en snel geleverd

Artikel past prima en vanuit België was het snel geleverd in Nederland.

Zeer leuke accessoires

Mooie spullen, op tijd geleverd

Makkelijk

zeer goeie klantenservice

Er was iets misgelopen bij de verzending, zeer goeie opvolging gekregen en ik werd goed op de hoogte gehouden! Topservice

Zeer snelle levering

Snelle levering. Goed verpakt.

Snelle levering. Spullen zien er prima uit

Grote keuze met vele fun artikelen

Plezierig winkelen daar

Vlugge vlotte levering!!!

Een misverstand tussen de tekening op de site over het aantal stuks en het geleverde aantal stuks kwam niet overeen. Na contact op te nemen mochten we de gemiste stuks enkele dagen later ontvangen. Klant is koning! Dank u! Snelle levering ook!

Snelle levering en zeer goede service

Zeer snelle levering. Ook goede service. Ik had een item dat ontbrak maar dit werd de volgende dag nageleverd. Nogmaals dank hiervoor.

Top service!

Tip service, heel snel en heel vriendelijk!

Leuke ervaring

De producten werden snel verzonden en zijn van goede kwaliteit.

Prima pruik, snel en verzorgd geleverd!

Leuk winkelen!

super

Verschillende malen al iets besteld en telkens alles op tijd ontvangen. Alles wordt goed verpakt en komt goed aan. We zijn tevreden van onze bestellingen!

Super fast delivery time..just don't like the retour costs..

Snel en netjes geleverd

Vlotte levering

Gebruiksvriendelijke website met ruime keuze. Artikel werd snel geleverd.

order netjes en op tijd afgehandeld

order netjes en op tijd afgehandeld

Uistekend

Zeer goed service, supersnelle levering !!! Bestelling geplaatst op dinsdag 14u30 en op woensdag rond 9u15 al geleverd . Zeer netjes verpakt

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be