Top ervaring

Correcte afwerking en opvolging van bestelling. Nodige tips, suggesties,... en vriendelijk onthaal via online platform maar ook in de winkel. Top!

schitterende samenwerking !

Een aanrader om mee samen te werken. Correct, snel en mooi gerief !

zeer positief

perfect geholpen, online besteld en alles lag klaar. Zeer leuk feestje gehad

Helemaal perfect

Bestelling, betaling, levering snel en goed.

Goed bedrijf

Top geregeld en snelle verzending

Bestelde artikelen werden snel geleverd.

Spijtig dat je zelf moet betalen wanneer je spullen wil retourneren.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Correct

Op tijd geleverd, juist product, goede kwaliteit ,correcte prijs!

Snelle levering en correcte afhandeling!

De bestelling was er snel. Daarna de mail en een correcte afhandeling bij ophaling.

Tevreden klant

Een snelle en goede levering. Heel leuk dat er ook een kaartje van de inpakker bijzat. De lenzen waren heel comfortabel en net zoals op de foto van de website. Hartelijk bedankt! -een tevreden klant

super

Vlug geleverd, verzorgd verpakt, Leuke dingen en goedkoop

Zeer prettige en snelle service!

Zo vlak voor de Sinterklaas periode nog een last minute bestelling voor een Piet in nood. Erg snel had ik het pak binnen en kon ik alles gereed maken. Al met al een snelle service en afhandeling!

Vlotte service

Producten zijn zoals beschreven, bestelling werd snel verstuurd.

Super goede service, super snelle levering. Meteen een email ontvangen waarin stond dat ik mijn huisnummer vergeten was + voicemail ontvangen om dit zo snel mogelijk op te lossen! Groetjes, Leila

Mooie winkel en iedereen is super vriendelijk.

Ik was aangenaam verrast. Mooie winkel en iedereen is super vriendelijk. Tot nog eens.

Super!! Zeer mooi en snel geleverd

Sinterklaas pop besteld, hij is prachtig en was netjes verpakt en snel geleverd

Een vlugge en correcte levering. Jassen die we besteld hebben zijn zoals op de foto.

Snelle levering en het kaartje van de inpakker erbij is een heel leuk extraatje! O ja, ik was ook heel blij met het kostuum zelf! ;-)

Mooi assortiment en snelle levering

Jokershop heeft een mooi assortiment. Ik kon eerder niet slagen bij Nederlandse webshops. Bestelling was snel geleverd en met zorg ingepakt. De kwaliteit van het kostuum is ook super!

Snel geverd en goed verpakt!!

Snel geleverd en goed verpakt!!

Snel geleverd mooi en goed verpakt

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik was Eer tevreden over hoe snel de kostuums geleverd werden daarnaast waren de kostuums in goede kwaliteit

Levering was snel maar er was een vlek op de vest

Snelle levering maar er zat een vlek op de vest van Harley Quinn. Ik vond de set zelf van heel slechte kwaliteit voor de prijs die je betaald en er zat geen T-shirt bij.

top service

Bestelling vlot en snel verlopen. Artikel in goede staat ontvangen.

De levering is correct uitgevoerd en het artikel was met zorg ingepakt

Toppie

Snelle vlotte levering, pakket perfect zoals gevraagd en verwacht.

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be