De klant is koning

Mooie overzichtelijke webshop, snelle service en de verpakking met bijbehorend kaartje' was top.

Snelle service, alles was juist en voldeed aan de verwachtingen.

zeer nette en snelle service

Mijn ervaring was zeer goed. Goede en snelle service. Hele nette mooie winkel met heel veel items. Voor ieder en alles wat je wilt.

Mooi optijd!

Zeker en vast een aanrader

Veel keuze snel geleverd

Had een artikel kapot geleverd gekregen maar is gelijk door hun vervangen voor een nieuwe prima

mooi materiaal en snel geleverd

Ik heb vlaggen van enkele landen besteld. Ze zijn niet enkel mooi verpakt, maar zijn ook van degelijke kwaliteit voor een fijn prijsje. Tof dat er een kaartje van de verpakster bij zat. Dat maakt het een beetje persoonlijker. Ik bestelde mijn pakje zondag en dinsdagmorgen werd het geleverd. Ik ga zeker nog eens een kijkje nemen op de website wat voor meer interessante zaken er nog te vinden zijn.

Goede service en levering

goede service en mooi op tijd geleverd zoals afgesproken

goede service

super service

er was een hoed beschadigd dit gemeld via mail en twee dagen later stond de post al aan de deur met een nieuwe hoed

Super concent

Heel vlot leverbaar en ziet er uit zoals besteld.

Een zeer tevreden klant.

Artikel is gemakkelijk te bestellen en werd vlot geleverd.

Top snelle levering!

Na 16u besteld en toch de dag erna al aangekomen, van een snelle levering gesproken. Outfit is ook goede kwaliteit, mercikes!

Snel en heel goed.

Snel en heel goed

Super vlotte levering

Super vlotte levering

Correct

Correcte afhandeling

Kwalitatieve kleding

Ik kocht ook op een andere site Griekse klederen, maar dat was een kat in een zak : kwaliteit beneden alle peil. Bij Jokershop vond ik wat ik wilde en de kleding paste perfect.

Topservice

Snelle service!

zoals omschreven

prima , snel ,correct

top service en kwaliteit

vlug afgehandeld. Onder de indruk van prijs kwaliteit. Kleindochter in de wolken met dit cadeau.

Het bestellen ging heel gemakkelijk en alles werd supersnel geleverd!

Super levering!

Had een aankoop gedaan via de webshop. Heel overzichtelijke webshop. Levering was goed op te volgen en de post had het op tijd geleverd. Heel goede service! Waarvoor dank

Feestje...

Supertoffe site Snelle levering Meer moet dat ni zijn...

Gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Alles vlot geregeld en snel geleverd, een aanrader.

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be