Bestelling op zondag geplaatst en 's morgens kreeg ik al een mail dat ik deze al mocht gaan ophalen.

Snel

Snelle levering Top

Top site leuke producten snel geleverd

Leuke webshop

Leuke Halloween producten

Prima!!!!

Ik heb heel vlug mijn bestelling ontvangen waarvoor oprechte dznk

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie roaring twenties jurk besteld, zeer snelle levering na 2 werkdagen al ontvangen in Nederland. Jurk is precies zoals omschreven en past prima, goede kwaliteit

Altijd dik in orde! Groot assortiment en snel bezorgd ...ik keer steeds tevreden terug

10 op 10

voldoet aan de verwachting en snel geleverd

Goede sevice!

Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een kinderfeestje. Van decoratie, animatie en cadeautjes. Heel gemakkelijk!

snelle verzending

goed en snel

Snelle en correcte service.

Snelle levering. Ruim aanbod.

Snel en correct

Eerste keer dat ik bestel en alles verliep vlot en snel. Leuk en uitgebreid aanbod ook.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Alles in orde en snel geleverd

Heel snel geleverd en alles was zoals beschreven!

Zeker aanrader

Super snelle levering

Snelle service!!

Super snelle en correcte service!

Heel goede ervaring!

Goede ervaring

Leuke website met veel keuze. Snelle levering

Categorisatie website kan beter

Categorisatie en zoekfunctie van de website kan beter. Wel duidelijke productweergave, zeer snelle levering en content van aankoop.

Snelle en correcte levering

top

Eerste maal bij jullie besteld . Zeker voor herhaling vatbaar . Zijn door een zeer vriendelijke dame uit haar zelf gebeld worden met de vraag voor welke datum de ballonen moesten dienen met als gevolg dat zij een latere datum adviseerde dan afgesproken om de ballonen zo lang mogelijk goed te houden top

Kwaliteit penseel voldoet niet

Het bloemenpenseel van grimas voldoet niet. De punt is te ijl van haartjes, je kan er gewoon doorheen kijken. Hiemee zet je geen mooie bloemblaadjes.

snelle en perfecte dienstverlening

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be