Correct

Zeer snelle en correcte levering.

Uitstekend!

Super service

Een echte aanrader

Vandaag besteld, morgen in huis !

Tevreden met bestelde product en snelle service

Bedankt voor de snelle levering, hierdoor konden mijn zoontjes nog net op tijd als echte supporters van de Rode Duivels naar school. Bedankt!

Top service!

Snelle levering, vriendelijke klantenservice, snel antwoord… Perfect gwn!

Goede service!

Mijn voetbaloutfit was zoals ik het had verwacht! De levering was snel zoals beloofd.

Snelle en correcte service.

Snelle en correcte service

Doet wat ze beloven snel en goede service

Perfecte prijs,toffe producten en snelle levering

Topservice.

Maandag besteld, dinsdag al geleverd en alles prachtig in orde.

Top. Uitstekende service. Uitgebreid gamma aan onklopbare prijzen. Ik kom zeker terug.

Online gekocht. Vlotte service. Goede prijs kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar

ik had wijn/waterglazen besteld met leuke tekst erop, voor mijn vriendinnen, eerste keer iets besteld bij Jokershop, en het was een een super snelle levering, goede kwaliteit

Fantastische Service

Mijn artikel was overal uitverkocht, hier bij jokershop hadden ze nog voldoende voorraad en 10 minuten na het bestellen kreeg ik al een tracking nummer. De ochtend erna mijn pakje ontvangen

Super snelle levering.

Aanrader.

Zeer correct

Perfecte levering goederen aan een concurrentiële prijs !

Goede en snelle service

Zeer vlot

Mijn bestelling werd zeer vlot geleverd!

Fantastische service

Alles snel verzonden.Top

Snelle levering binnen de 24u!!!!

Alkes prima

Alles prima super snelle service

Correcte levering, degelijke artikels

Ik heb mijn bestelling via email doorgegeven. Ik had graag nog een extra pakketje bekertjes. Onmiddellijk heeft men contact met me opgenomen. Ik had een vriendelijke dame aan de lijn! Ik ben heel tevreden over de service en de levering!

Vlugge service.

Supersnel geleverd!

goooo Belgium!

Topbedrijf dag nadien geleverd en goed materiaal

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be