TOP

Snelle verzending

Vlotte service

Ik heb via de website wat decoratie besteld. De site is handig en duidelijk om mee te werken. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. De goederen werden snel geleverd en ik werd informatief op de hoogte gehouden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Waren super vriendelijk, makkelijk af te halen.

Veel poeha weinig prestatie

Binnen 30 minuten na mijn bestelling heb ik zes mailtjes van deze "Jokers" ontvangen, vandaag het achtste mailtje, maar mijn bestelling die de zelfde dag zou zijn verzonden heb ik nog niet mogen ontvangen.

Fanrastisch

Snelle, juiste levering. Simpele omwisseling omwille van te klein.

Super mooie cijfer ballonnen!

Ik zocht iets origineels om mijn vader mee te verrassen voor zijn 86e verjaardag. Door de corona maatregelen konden we niet op bezoek in het woonzorgcentrum om zijn verjaardag samen te vieren. Op Jokershop vond ik super mooie cijfer ballonnen. Deze werden snel geleverd, zaten mooi verpakt en met een kleine attentie in de vorm van een kortingsbon :-) Met de hulp van enkele medewerksters in het woonzorgcentrum is mijn verrassing geslaagd.

Heel tevreden

Super vlotte levering!!!!

Doen wat ze beloven met een dikke glimlach.

Doen wat ze beloven met een dikke glimlach.

Correcte bestelling en levering

Idem

Zeer goed ervaring!

Alles was pefect! Bedankt!

Correcte en vlugge levering

Pakket werd vlug geleverd

Snelle en correcte levering

Levering online gedaan en dag nadien geleverd Alles netjes ingepakt.

Correct

Bestellen in deze tijd is niet zo maar vanzelfsprekend. Maar hier was het nog steeds snelheid en juistheid die primeerde, proficiat.

snelle en correcte afhandeling

dank voor de snelle levering

Goede en snelle service

Mijn bestelling werd snel en vlot bij mij thuis geleverd

Leuk assortiment, snelle levering van België naar NL

Overzichtelijke webshop. Besteld en snel geleverd. Top service!!

Op en top!

Al verschillende keren iets besteld en steeds zeer tevreden.

Heel correct verlopen

Had mondmaskers besteld die volgens de site op voorraad waren. Kreeg nadien een mail dat wegens technische problemen de voorraad op de site niet aangepast was en er geen meer waren. Kregen de keus om bestelling te annuleren of een week te wachten op een nieuwe lading. Besloten te wachten en mondmaskers werden thuis geleverd door bpost. Communicatie verliep zeer vlot.

Zéér tevreden.

Beste, winkelshop, beste prijzen,goede artikelen en vlug geleverd doe zo verder.

100 % ok.

Alles verliep gewoon perfect.

Positief

Positieve ervaring

Vlotte en correcte levering

Pakketje besteld en, ondanks de corona-maatregelen, was het 3 werkdagen later al aangekomen. Perfecte levering en kwaliteitsvolle artikelen.

Vlot en correct

Alles is zeer vlot verlopen.

S morgens besteld en na de middag persoonlijk thuis geleverd

Stipt

Stipte en correcte levering

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be