Snel antwoord op eventuele vragen

Uitstekende klantenservice

Door problemen bij Bpost werd onze bestelling later geleverd. Na contact met jokershop werd dit zeer goed opgevolgd Goede service!

Snelle service.

Bestelling geplaatst gevolgd door een snelle levering. Top!!!

Wat gevraag snel en correct geleverd

Zelfs door de crisis vertraagde leveringen, leverden ze sneller dan verwacht. Correcte afhandeling.

Alles mooi en op tijd geleverd. Zeker in deze drukke coronatijd.

Supersnelle levering. Zeer tevreden!

Zeer snelle levering. Heel tevreden over alles en zal jullie zeker aanraden!

Scherpe prijzen. Snelle levering.

Zoals het hoort

Correct

Vlot

perfecte communicatie! Perfecte levering

Veel producten snelle levering

Veel keuze en product is zoals beschreven op de website. Zeer snelle levering

super

op zondag aangekocht, op dinsdagmorgen afgeleverd= dus super

Enorme uitgebreide keuze , ik kijk uit naar de nieuwe winkel!

Net mijn eerste online ervaring gehad en ik had me al niet correct aangemeld🙄 ... Mercie Roel om dit allemaal mee op te volgen en recht te zetten! Daardoor was mijn bestelling netjes op tijd 😊! Veel succes met de bouw van je nieuwe winkel ! We zijn hier allemaal benieuwd 👍🏼

Snelle correcte levering

Snelle levering, alles fijn in orde

SUPERE VERZORGING

Bedankt voor de vlugheid van het versturen van de mondmaskers het op de hoogte brengen van het versturen SUPER

Topservice, zeer snelle levering en dit in moeilijke tijden.

Jammer dat het berichtje later kwam want ik was s'morgens al in Rijkevorsel en moest nu s'middags extra rijden om het pakketje op te halen.

top

top

Keileuk!!!!

En op tijd in corona tijd!!!!

ALLES OK.

ALLES OK.

geweldige all round service

duidelijke website en de productinformatie is correct - zeer degelijke en persoonlijke aanpak van begin tot eind! bijzondere dank aan Roel, onze inpakker, voor de goede zorgen ;-)

Vrijdag besteld... maandag geleverd. Leuk kaartje erbij. Super service!

Op tijd gekregen, aardige mensen👌🏻

Ik had producten nodig voor mijn baby geslacht onthullen( ik ben zwanger) en ik ben dankbaar dat heel snel gekregen heb!👌🏻👌🏻

Heel goed!!!

Alles werd vlug en op tijd geleverd

Mooi kostuum en snel geleverd.

Mooi kostuum van circusdirecteur, met inbegrip van een mooie hoed. Snel geleverd en dus ook kwalitatief zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. Een klein minpuntje: het kostuum is prima in de lengte, maar de velcro achteraan springt wel nogal gemakkelijk open omdat het in de breedte wat krap zit. Mijn zoontje is nochtans heel normaal gebouwd.

Snelle levering en geleverd wat ik gevraagd heb.

Uitstekende service!

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be