Alles goed verlopen en correcte levering

Mooi, uitgebreid aanbod, gemakkelijk bestelproces en snelle levering. Zeker aan te raden.

Snelle, correcte service

Snelle, correcte service

Alles is prima verlopen,... wel veel beoordelingsmailtjes 😖

...

Goed ervaring. Levering op tijd van alle gekochte artikelen.

Goede service en levering. Mijn enige teleurstelling was dat ik gouden sevilletes bestelde en sevilletes kreeg die absoluut niet gouden maar een andere kleur waren. Geen tijd gehad om opnieuw te bestellen of terug te sturen.

Topservice!!

Enorm tevreden over alles! De service, het personeel, de prijs en de kwaliteitsvolle producten!! Ik raad Jokershop aan iedereen aan!

Super goed en heel snel geleverd

De rokken zijn niet 100% als op de foto maar zijn nog altijd even mooi en de kwaliteit is ook top.

Helemaal tevreden.

Toffe mensen en leuke winkel met betaalbare artikelen.

Goedkoop en snel, super

1e keer iets gekocht bij Jokershop. De dag eraan was het pakje er. Goed verpakt, geen opmerkingen hier over. Gekochte item voldoet vollédig aan de verwachtingen, helemaal top.

top

perfecte afhandeling van de bestelling en correct geleverd...SUPER !!!

TOPservice !

TOPservice ! Vriendelijk onthaal !

Verbassend snel

Alles was duidelijk, bestelling, betaling en levering.

Heel goede service. Tijdige levering.

indien ik nog iets nodig heb, ga ik deze site zeker terug raadplegen

Superbekwaam personeel

Ik had een vraag gesteld ivm maat van een kostuum. Mevrouw ging het nameten en heeft direct teruggekoppeld. Super!!

Goede afhandeling van mijn bestelling.

Snelke reactie, goed telefonisch contact om mijn bestelling correct te plaatsen, beleefd contact bij ophaling.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Ruim aanbod voor elk thema. De aanduiding van maten zijn zo goed als altijd correct.

Leuk maar verslijt snel

Leuke outfit, past goed. Na 1 avond was had de onderste button al zijn stof verloren.

zeer goed

zeer goed

Prima levering en goede kwaliteit product

Prima levering en goede kwaliteit product

Groot gamma, webshop gebruiksvriendelijker maar productbeschrijving mag uitgebreider

Aangekochte artikelen waren niet zoals verwacht

Snelle service 👌👌

Snelle service 👌👌

mooie produkten en snelle levering

mooie produkten en snelle levering

Vlotte en snelle levering.

Dank jullie wel voor de mooie carnavals jas hij is Super Geweldig.... Nogmaals Bedankt

zeer snelle en goede service , prijs -kwaliteit TOP

heel veel keuze met een eerlijke prijs-kwaliteit. de levering was correct en snel. de bestelling wordt fatsoenlijk geleverd. de verkleedkleren waren netjes opgevouwd en in een degelijke verpakking. niets op aan te merken.

Bestelproces vlot verlopen, en bij twijfel over levering heel snelle opvolging. Prijs-kwaliteit = prima.

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be