Snelle en correcte service. 100% tevreden!

Zeer goed klantvriendelijk!

Voor herhaling vatbaar

Prima product en snelle service!

De webshop is handig in gebruik. Ik had snel mijn keuze gemaakt. De prijs was iets lager dan gelijkaardige webshops en de levering was heel snel. Het product zelf is van goede kwaliteit.

leuke dingen voor een betaalbare prijs

Nog maar net ontdekt, maar toch al leuke dingen gezien en gekocht. Word vervolgd !

Snel en vlotte verwerking van de bestelling.

Positieve ervaring.

Wat een service!!

Overzichtelijke website, bestelling zeer snel geleverd! Super tevreden van het bestelde product!

oudjaar kostuums

redelijk laat besteld en ter plaatse gaan halen, perfect verlopen

positief

Makkelijk te bestellen online en snelle en correcte levering.

Perfecte afhandeling.

Mooie prijs/kwaliteitverhouding. Correcte afhandeling.

Correct levering alles netjes verpakt mooi op tijd

Alles in orde

Perfecte levertijd

Voor mijn allereerste aankoop bij jullie kan ik alleem maar kwijt Kwaliteit 10/10 Levertijd 10/10 Dus voor mij een top bedrijf

snelle service

vriendelijke stem aan de telefoon, wordt goed verder geholpen heb wel steeds problemen met het online bestellen. heb er met jullie over gebeld, maar het ligt niet aan de Cookies zoals jullie dachten. uiteindelijk na ingave nieuw password toch gelukt. Zeer snelle levering, waarvoor dank. mvg. Katrien

Aangenaam en overzichtelijk winkelen

Zeer snelle service,overzichtelijke site,scherpe prijzen

Even snel geleverd als besteld

Prima ervaring

correcte levering

correcte en snelle levering, goede kwaliteit product

de eerste keer dat ik dit heb gedaan beviel me wel

het pakketje was er snel

Snel, vlot en dat tijdens een drukke kerstperiode. Proficiat

Snel, vlot en dat tijdens een drukke kerstperiode. Proficiat

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer snelle afhandeling

Uitstekende kwaliteit, democratische prijzen en uitermate snelle afhandeling. Heel tevreden!

Snelle levering, correcte afhandeling

Mijn bestelling werd vlot geleverd en was compleet. Van sommige producten die ik kocht was de kwaliteit hoog, maar voor de prijs die ik betaalde kon dat ook moeilijk. Zeer leuke verkleedkleding in elk geval!

Vlotte levering

Pakket vlug ter beschiking

verkeerde producten geleverd

wat verkeerd gelopen bij initiële bestelling, maar geld teruggekregen en oorspronkelijke goederen zijn ook toegekomen uiteindelijk goede service!

Ik had voor de 1 ste keer kostuums besteld en Had wat raad gevraagd via mail en beantwoorden heel snel. Levering was er ook heel snelden correct, ook al waren het feestdagen Zodus Een tevreden klant Grtjes 👍🏻

Super service!

Ondanks dat we de bestelde producten hebben moeten retourneren, wou ik toch even melden dat Jokershop een superservice levert! Duidelijke website, snelle levering en vooral snelle en duidelijke communicatie.

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

TOPservice!

Telefonisch info gevraagd. Hier heel vriendelijk! Ook in de winkel heel vriendelijk

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be