Gekregen wat ik had besteld

Mooie shop, vriendelijke uitbaatster

Mooie winkel!

Goede kwaliteit snelle levering

Bestelling was perfect verlopen

Betrouwbaar

Altijd perfect en bij een probleem met bestelling van de bezorgers direct actie.

Super snelle levering

Alles gaat heel vlot en was prima in orde!

Prima service!

Duidelijk overzicht op de webshop, makkelijk te bestellen, snelle levering.

snelle service

ik heb een pakje voor mijn dochter van 10 maand gekocht wel op goed geluk want de maat was 6-12maand het was net gepast misschien duidelijkere en specifieke maten noteren voor de baby's want ik vermoed dat een kindje van 1jaar daar niet meer zal in passen. maar verder super tevreden van de service en levering

snelle service en goede kwaliteit

op maandag besteld en dinsdag al kunnen afhalen kledij is van degelijke kwaliteit

Snelle service!

Service was goed en snel. Zeer tevreden over het kostuum!

Snelle levering, mooi hangers

Hangers werden snel geleverd, zien er prachtig uit, zijn wel stuk groter dan ik had verwacht.

Bestelling en levering verliepen vlotjes.

De producten werden geleverd op het beloofde tijdstip en waren goed verpakt.

Très rapide et à l'écoute

Malgré une erreur d'adresse de livraison, de ma faute, le service a été réalisé. J'en suis très satisfait.

Veel keuze en goede kwaliteit!

Omdat het tijd was voor een nieuwe Halloween-outfit, besloot ik deze bij de Jokershop te kopen. Omdat we een uitgebreide party doen (op 31/10), wilde ik niet té veel centen uitgeven. Ik ben dan gaan browsen in de solden-pagina en heb daar een super leuke Harlekijn-outfit gekocht voor 10€! Ok, het was dan wel een kindermaat, maar ikzelf meet maar 1,50m, dus het pakje zit per-fect! De make-up heb ik nog niet getest, maar had nog andere atributen gekocht en ook die zijn van goede kwaliteit! We kijken alvast uit naar ons Halloweenfeestje! 😁

Zeer goede service!

Spijtig genoeg was mijn eerste bestelling bij de pakjesdienst verloren gegaan en dit is zeer vlot en correct opgelost door Joker. Top service!

uitstekende service

uitstekende service en correcte levering

Vlot en snel geleverd

Zeker een aanrader

Mooi kostuum, stof wel licht

Vlug geleverd en correct

Snel en correct

Snel en correct geleverd Ko

Super snel!

Leuke producten, goede prijs/kwaliteit en snelle levering! Heb ondertussen al 3x een bestelling gedaan 😆

Snelle levering, top assortiment en eerlijke prijzen

Ik had voor een bruiloft met thema nog vrij snel een kostuum nodig. Jokershop bood een ruim assortiment aan en kon binnen de paar werkdagen leveren, de keuze was dus snel gemaakt.

Mooie versiering en snel geleverd.

We hebben mooi kunnen versieren voor onze jarige dochter. Met veel keuze op de site.

Zeer goede service

Heel snelle levering

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Alles in orde!

snelle en correcte levering. Artikels zijn zoals aangegeven op de website.

Over Jokershop.be

Wist je al dat we in Rijkevorsel (BE) ook een fysieke feest- en verkleedwinkel hebben ? Hier kan u de duizenden producten van op deze webshop ook vinden. Ikzelf en mijn medewerkers helpen u daar graag verder met tips en advies. U bent er van harte welkom in onze wereld van show, fantasie en avontuur. Tot ziens, bij Jokershop ! Roel Van Looveren Zaakvoerder Jokershop.be