Erg tevreden

Vriendelijke service, snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle service zondag bestelling geplaatst en dinsdag geleverd

Zeer tevreden van mijn bestelling

Duidelijke webshop Groot aanbod Goede prijs / kwaliteit Snelle verzending

Voldoet aan verwachting

Kostuum voldoet aan verwachting. Snelle levering.

Vandaag besteld de volgende dag in huis

Snelle levering per post, alles naar wens. Je zag dat er aandacht was besteed aan het inpakken.

Zeer goede en snelle service

Zeer vlotte levering, snelle reactie bij een vraag en sublieme afhandeling na een probleem. Aanrader.

Snelle, correcte levering!

Duidelijke site en snel en netjes geleverd.

Prettige website. Moest vanuit België naar Nederland verzonden worden, maar was echt heel snel binnen met een net briefje erbij en wat snoepjes. Super leuk.

Zeker een aanrader!

Snelle service, ik had mijn pakketje heel snel. En de kostums zijn van goede kwaliteit.

Alles prima in orde, geen opmerkingen.

Als was proper ingepakt en tijdig geleverd. Het product was ook zoals verwacht van goede kwaliteit.

Zeer snelle levering

Alles in orde, supersnelle levering. Aantal mails dat me wordt gezonden is voor mij niet nodig, enkel dat de bestelling door jullie ontvangen is en dat ze buitengaat zou voor mij volstaan

Goede kwaliteit, snelle levering

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit maar een woordje uitleg zou toch handig geweest zijn daar het onze eerste ervaring met grimas is. Het pakket werd tijdig bezorgd door b-post, een hoek van de verpakking was wel erg ingedeukt. Gelukkig was de inhoud intact.

Vlot

Mooi kostuum en snelle levering. Gewoon perfect.

Goede kwaliteit

De artikelen zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd. Maakt waar wat beloofd wordt, jammer dat ik Jokershop niet eerder ontdekt heb.

Snelle levering en product conform

Mijn dochter zocht een bijna niet te vinden pak voor carnaval. Gelukkig had Jokershop er een in haar maat. Het pakje was twee dagen later al in huis!

Alles correct

Alles correct

Vlotte service en gemakkelijk afhalen

Online besteld en een dag later opgehaald in de winkel. Vriendelijke bediening, toffe producten.

super

snelle levering en alles netjes ingepakt

Groot aanbod , duidelijk, snel en heel klantvriendelijk

Wat een goede service

Top, super vriendelijk

Vriendelijke ontvangst, behulpzaam,

Vlotte levering, hoge leveringskost/te hoog bedrag voor gratis levering

Ok